|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Кой е Барак Обама - нов Месия или Антихристът?
|
|
Автор |
Aлekc (Необвързан) |
Публикувано | 29.09.08 05:17 |
|
Признавам си, че съм голям фен на Барак Обама и напоследък следя с огромен интерес всички изяви на този наистина невероятен човек, очаровал и привлякъл на своя страна почти целия научен и артистичен елит на Америка!
Поради това ви предлагам да се запознаете с няколко полусериозни-полуабсурдни видеоклипа свързани с него, които поне формално, са тясно свързани с тематиката на клуба.
А сега ето и един остроумен бъзик с неговия опонент Джон Маккейн:
И накрая нещо малко зловещо и психопатно, свързано с новоизгрялата политическа звезда на Америка - кандидатът за вицепрезидент на Републиканската партия и понастоящем губернатор на Аляска - Сара Пейлин.
Бившата красавица Сара Пейлин отблизо
Редактирано от Aлekc на 29.09.08 05:49.
| |
Тема
|
Re: Кой е Барак Обама - нов Месия или Антихристът?
[re: Aлekc]
|
|
Автор |
blood2 (член) |
Публикувано | 29.09.08 09:48 |
|
Поставено лице което защитава икономическите интереси на Америка и по-точно на определени икономически групировки
Поредният човек без собствено мнение и мания за величие,като Боико Борисов,зависим отвсякъде
| |
Тема
|
Re: Кой е Барак Обама - нов Месия или Антихристът?
[re: Aлekc]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 29.09.08 10:14 |
|
споко, дяволът не е толкова черен.
Queen's only
| |
|
Аз пък съм за Маккейн!
| |
|
ей тоя вече е по-упешна номинация за Антихрист /също и малоумната му заместничка - сектантка, дето се гласи за вице/.
Queen's only
| |
|
Ми те всички са виц.
| |
|
бе и при двата случая промяна в американската политика спрямо Иран едва ли ще има, тъй че wtf?
Queen's only
| |
|
Пука ми, те скоро ще станат латино щати, пък Персия ще просъществува!
| |
|
то аз затова разчитам на Барак, че инак само бели във властта.
Queen's only
| |
|
Гледайки умилната снимка, която си постнал, се сетих за констатацията на Жан Бодрияр в пътеписа му Америка: "Американците може и да нямат идентичност, но наистина имат чудесни зъби."
Обама днес за демократите е това, което преди трийсетина години беше Рейгън за републиканците - блестящ актьор с прочти никакъв сериозен управленски опит, издигнат за да вдъхне холивудски оптимизъм сред блатото на политическата безпринципност.
Но надали тази формула ще проработи пак.
Маккейн, от друга страна, е улегнал, умерен, стабилен и предвидим. И тъкмо затова той заслужено ще бъде новият президент на САЩ. Болшиснтвото от американците не обичат политическите експерименти.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|