|
Тема
|
Отмениха строежа на джамия в Бургас
|
|
Автор |
kилиkaндзep (зелен) |
Публикувано | 19.03.09 14:24 |
|
От страх или от нещо друго - все едно. Добра новина.
| |
|
...добра за кого е новината?
And the Mouse Police Never Sleeps.
| |
|
За българите в Бургас.
| |
|
Смяташ ли, че сега мохамеданите в Бургас ще станат по-малко?
За такъв строеж изобщо не трябваше да се дава разрешение, не сега да правят глупости и да разлайват кучетата за нищо.
| |
|
Съгласен, не трябваше. И все пак, пред това да построят или да отменят строежа, аз предпочитам второто.
| |
|
според мен никой от вас не е чел какво гласи чл.13 от конституцията ни...там пише "традиционна религия е източноправославно вероизповедание", никъде не пише задължителна, незаменима, утвърдена.....тук вероизповеданията са свободни...ако не беше така нямаше да има никакви други храмове освен източноправославни, така и не чух един да се изкаже против синагоги, против арменски църкви, против католически храмове.....нещо друго обаче има, един мюсюлманин не съм чул да каже - ай да съборим църква щото ни пречи...което води до извода че не сте достатъчно толерантни...задайте си въпроса - имам ли приятел мюсюлманин ( какъвто може и да имате а да не знаете) , дали религията му е важна за него, ако е така, той къде ходи да отдава почит?
| |
Тема
|
Re: ..добра?
[re: den_zuk]
|
|
Автор |
Aлekc (необвързан) |
Публикувано | 20.03.09 10:27 |
|
Проблемът не е в религиите или в конституциите, а в самите хора.
Всеки, който прегледа темите и постингите тук, ще констатира че толерантността към другия човек, към различния от теб, тук не на почит. А там където няма елементарна търпимост към самите хора, естествено няма и търпимост към техните религиозни или духовни предпочитания.
Този клуб е много полезен, защото дава представа какви мисли, чувства и импулси бушуват понастоящем в умовете на българите. А също за това, че понастоящем обърканото ни общество е в пълен морален разпад.
Погледнете следните три симптоматични за този разпад и за свързаната с него пълна морална деградация видеоклипове:
Но най-показателното не са самите тези клипове, а коментариите под тях...
Не по своя воля се ражда човек, не по своя воля живее и не по своя воля умира.
| |
|
И в София -
| |
|
Ти пък ако си мислиш, че има кой знае каква разлика между исляма, юдаизма и християнството.
| |
|
|
|
|