|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Будизъм и полицаи
|
|
Автор |
Kalomain (търсеща) |
Публикувано | 21.10.07 09:39 |
|
Вчера гледах, че тайландската полиция минава през специален курс в будистките манастири. Целта е да се намали корупцията сред полицаите. Според проекта ще живеят известно време в манастир като монаси и това ще се отрази благотворно на морала им.
Къде ли бихме могли да пратим нашите полицаи?
Какво биха научили в българските манастири?
| |
|
А, само не в манастирите, че ще станат още по-корумпирани.
Лично аз бих ги пратил в тундрата при чукчите, да се научат да оцеляват и с малкото, което имат.
Facta, non verba!
| |
|
И като се върнат, ще са станали факири на оцеляването. Направо ще ни разплачат майката.
| |
|
В Тайланд поне допреди 20-30 год. всеки младеж на 17-18 г. е прекарвал няколко месеца в манастир. Не знам как е сега, но вероятно това за полицаите не е изключение. В Тайланд мнозина минават през манастир.
Което изобщо не пречи на Тайланд да е е една държава с военна диктатура и организирана престъпност, която разполага със собствена армия. Да, армия - с хиляди хора, картечници, минохвъргачки, ракетни установки.
| |
Тема
|
Re: Будизъм и полицаи
[re: BlackWolf]
|
|
Автор |
мaя1 (Антихрист) |
Публикувано | 21.10.07 19:06 |
|
Хора,неудобно ми е да говоря какво ще научат нашите полицаи в манастирите.
Когато се откъсне тревичка ,цялата Вселена потръпва.
| |
Тема
|
[re: Kalomain]
|
|
Автор | з (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.07 20:01 |
|
Ще се научат да пият редовно хубаво отлежало манастирско вино и да правят секс с поповете и монахините.
| |
Тема
|
[re: з]
|
|
Автор |
мaя1 (Антихрист) |
Публикувано | 21.10.07 20:05 |
|
Их,ама си и тииии!Аз ти намеквам да не казваш,а ти ...Теб турнали ли са ти вече бан от Християнство и Православие?
| |
Тема
|
[re: мaя1]
|
|
Публикувано | 21.10.07 20:24 |
|
Защо да не казвам, като това е първото нещо, което му идва на всеки наум и е обществена тайна. Те в тия манастири толкова свободно време с какво мислиш, че го запълват.
| |
Тема
|
[re: з]
|
|
Автор |
мaя1 (Антихрист) |
Публикувано | 21.10.07 20:44 |
|
Как с какво?С молитви,бе човек.Молят се за нас-неверниците и за грешните ни души.Живеят в аскетизъм и целомъдрие и богоугодни дейности.Ти,както си тръгнал,ще кажеш и че ядат блажно и рекламират луканка по телевизията.Вай,братко,ще гориш в ада за тия приказки.Дано свети Луканкий закрила душата ти,че имаш нужда.
| |
Тема
|
[re: мaя1]
|
|
Публикувано | 21.10.07 20:50 |
|
Някъде из тия форуми май четох, че някакъв светия казал навремето, че на всеки монах в манастир се полагат най-малко 3 големи чаши червено вино дневно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|