Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:00 14.07.25 
Религия и мистика
   >> Религия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кой е Христoс?  
Автор Hoв Taтko (непознат)
Публикувано17.10.07 00:12

Тема Re: Кой е Христoс? [re: Hoв Taтko]  
Автор Last RomanМодератор (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано17.10.07 06:52

Хубаво е, че си дал как си го представят различните народи, но със сигурност визията му е била съвсем друга /семитска/.

Facta, non verba!

Автор nonetheless (ентусиаст)
Публикувано17.10.07 07:00

Номер 7 с жълтият потник.

Другите вече са полово-развити, не се класират !

Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано17.10.07 07:04

Вторият прилича на Agent Mahone от Prison Break, 10-тият е Висарион, а 11-тият - някакъв рап-вариант, трябваше и ланец да му сложат.

Иначе как е изглеждал Исус това никой не знае, дори и тъпунгери-лъжехристияни като онези малоумници от "Християнство" и "Православие".

Тема Re: Кой е Христoс? [re: nonetheless]  
Автор Hoв Taтko (непознат)
Публикувано17.10.07 10:16

В отговор на:

Номер 7 с жълтият потник.

Другите вече са полово-развити, не се класират !

YES!

Автор Tъpcaч_ (Сахаджа йога)
Публикувано17.10.07 10:32

Тема Re: и кой Христoсовец какво казва: [re: Hoв Taтko]  
Автор Roxy (autumn song)
Публикувано17.10.07 10:48

№ 1: "Уф, как да им кажа на тия, че ми е писнало като съм от Торинската плащеница да ме обявяват вечно за Христос... Аз съм Жак дьо Моле, последният Велик Магистър... Що не мога да съм жив, че да им покажа аз..."
№ 2: "В земите на Европа сега е студено и не ми се проповядва. Искам къща с камина и греян шнапс... и някоя руса германка, ако може."
№ 3 и 4 (тия имат нещо особено в погледа): "Ние сме ваши братя по разум и идваме с мир!"
№ 5: "Боли ме глава и гледам лошо... Aрe дa не ме молите днес, че ми е писнало вече от мрънканиците ви, става ли?"
№ 6: "Не съм пророк - това е злонамерена заблуда от страна на господстващите класи с цел създаване на нова религия. Аз съм първият социалист и проповядвам революция сред еврейския пролетариат!"
№ 7: "Кефя се да ми пеят спиричуъл и госпъл. Джазът е за сваляне на мадами с претенции. Когато ми е тъжно пък слушам как браточките свирят блус. Един ден може и рокендрол да се получи от цялата тая работа, ако е дал Татко..."
№ 8: "Make love, not war! Като се напушите колкото мене, и вие ще светнете... Или поне другите ще ви видят светещи, ако и те са яко надрусани... Неведоми са пътищата на дилъра ми!"
№ 9: "Аз съм модерен европеец. Водя природосъобразен живот и практикувам йога. Грижа се за спасението от стреса."
№ 10: "Русский Христос - самый божественный Христос!"
№ 11: "Jah his mighty Lord и Боб Марли е неговият пророк, ганджата е свещена, правдата е наша, обичайте се, растафари!!!"
№ 12: "Не ме занимавайте да съм ви пророк, бе ,хора! Как не можете да ме разберете?! Оставете ме на мира... Баща ми беше дърводелец, аз пък искам да живея на село и да гледам овчици... Изберете си друг Месия, не мене, моля ви се!"

Редактирано от Roxy на 17.10.07 11:14.

Автор nonetheless (пристрастен)
Публикувано17.10.07 11:08

.. а някой кара кооолело, а някой кара кооолело......

Автор always_cool (BMW)
Публикувано17.10.07 11:58

Най-вероятно Исус е изглеждал, като някой съвременен(т.е. античен) бг циганин.

Редактирано от Last Roman на 17.10.07 15:09.

Тема Re: Кой е Христoс? [re: always_cool]  
Авторлyпyc (Нерегистриран)
Публикувано17.10.07 14:07

бил е мургав, но по-скоро е приличал на съвременен палестинец, отколкото на мангал.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.