|
Тема
|
за Ада и Рая
|
|
Автор |
Bидyp (gash) |
Публикувано | 21.08.05 15:43 |
|
Представете си ,че сте осъдени на вечни мъки в Ада или на вечно щастие в Рая.
Чисто психологически поради еднобразие и достатъчна продължителност човек се приспособява към каквато и да е среда , разбира се с цената на огромни компромиси и мутации.. И то така,че в един момент щастието в Рая да почне да му омръзва и доскучава и респективно "вечните" адски мъки да не му правят впечатление и той да свикне до такава степен с тях,че да почнат да му доскучават хахах 
| |
Тема
|
баси мамата
[re: Bидyp]
|
|
Автор | чoвek (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.08.05 17:54 |
|
ми с'а кво?!   ще си измисли нови занимавки 
| |
Тема
|
Re: за Ада и Рая
|
|
Автор |
xenox (непознат) |
Публикувано | 21.08.05 19:40 |
|
за рая си прав, ама за ада - не. човек свиква с всичко, освен с болката.
значи? има само ад, така ли?
българин да се наричам...
| |
Тема
|
[re: xenox]
|
|
Автор |
Bидyp (gash) |
Публикувано | 21.08.05 22:34 |
|
Свиква свиква , но трябва да е постоянна и еднообразна хаха
Значи сопоред мен в Ада трябва наказните да минават през всички видове изпитания и като от време на време Ада трябва да се ъпгрейдва с нови видове мъчения..
Но за Рая - да , не мисля,че може да се измисли някакво удоволстие което не е свързано с болка или очакване или трепет преди това. В тоя смисъл -да , Рая не е особено привлекателно място . Нищо чудно , че там са низшите духом хахах    . "праведните" и най- вече овчите мозъци
| |
|
Умрел Бил Гейтс (таз отдавнашна мечта на толкова много хора! ) и отива при св. Петър. Ама нали е милиардер, "спонсорирал" го колкто трябва и св. Петър му дал право да избира - в ада или в рая да отида.
"Покажи реклами!" - казва Бил.
И му показва св. Петър рая - един огромен парк, старци седят на пейчици и четак вестник, гълъби кълват трохи, цъфтят дръвчета... Спокойствие! "Баси скуката - вика Бил. - Дай картина от ада!" А там се вихри един купон, ядене, пиене, мацки... "А, тук сме!" - вика Бил. И отива... Отваря му главният дявол и още от вратата го подбира с вилата - и у казана! "Чакай бе!" - вика Бил. "Кво да те чакам, бе?" - отговаря дяволът. "Ама аз, такова, гледах друга картина!" Дяволът се хили гадно: "Хе-хе, това беше само демо версия!" 
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
Тема
|
Re: Един виц
[re: Black Wolf]
|
|
Автор | xa-xa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.08.05 01:45 |
|

| |
|
Бил требе да е бил голем глупак за да повярва на християии !!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kelka (синце) |
Публикувано | 30.08.05 13:55 |
|
Начеша ли си гнилата краста като каза такива простотии? Айде сега ходи при майка си да ти избърше сополите, че ще ти влезат в устата. Ама от идиоти и прости хора друго не може да се очаква. Не ти разбира главата и това е. Разлагай се на спокойствие.
| |
Тема
|
Re: Един виц
|
|
Автор |
kelka (синце) |
Публикувано | 30.08.05 13:56 |
|
Абе пръч, та той е християнин. А ти си плужек нескопосан.
| |
|
Nawjarno barkash njakade w logikata. Pitaj w klub Prawoslawie, tam ti shte mozhesh werojatno da poluchish jasnota po waprosa.

teche...wsichko teche
...
| |
|
|
|
|