Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:57 28.07.25 
Религия и мистика
   >> Религия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема една мисълнови  
Автор 7 ()
Публикувано28.06.00 09:22

"Има два начина за отклоняване на човек от Пътя на Бога,за невярващите това е науката,а за вярващите - църквата." Лев Толстой

Тема една мисълнови [re: 7]  
Автор 777 ()
Публикувано28.06.00 10:35

Това наистина много ми хареса. Явно великите са си велики, щом като още преди 200 години ( а може би и повече, не знам точните дати ) е имало хора като Лев Толстой, осъзнали тази голяма истина, която и в днешно време много хора не могат да проумеят. Какво друго освен смърт ( в пълния смисъл на думата ) е донесла науката на света. Какво друго е християнството освен страх, има ли по-голяма болест от мюсюлманството? Бог наистина съществува ( та нали все някой трябва да ни е създал, ние сме доказателството за неговото съществуване ), но ще го познаем едва, когато станем НАИСТИНА свободни. Както е казал един голям човек: " Не бива да ставате християни, станете Христосовци..."

Автор Анонимко ()
Публикувано28.06.00 12:30

``Та нали все някой трябва да ни е сздал...`` Според теб часовника доказва ли часовникаря?

Тема една мисълнови [re: Анонимко]  
Автор 777 ()
Публикувано28.06.00 13:32

Не приятел, доказва градинаря

Автор 7 ()
Публикувано28.06.00 14:06

не преди 200,а преди 2000 години е имало такива хора,че и преди това, имам предвид такива хора,които са осъзнавали големите Истини,не става въпрос конкретно за тази мисъл

Автор МУЛЕ ()
Публикувано28.06.00 15:17

Лев Толстой е умрял на път за България.Искал е да се срешне с Дънов, в когото разпознал мъдреца.. Защо ви го казвам това...за да усетите че е много страдал, и не е успял да надскочи страданията си, макар...че е бил близо до това. Това значи, че не трябва да приемате думите на Лев ТОЛстой.....с пълно доверие. Седем, ако цитираш нещо, използувай по чисти източници.Не че имам нещо продвид Толстой...той е много по напред от други и много по чист...но за да изведеш идеята на цитата,ти трябва отправна точка. В този цитат, тя е близка, но неправилна. Защото насочва търсещия към църквата-която е гроб не само за Иисус , но и за други посветени. Седем, освен цитат, давай и малък коментар, какъвто имаш възможност да правиш, сигурен съм.

Автор 7 ()
Публикувано28.06.00 15:39

насочва търсещия към църквата ли?! Толстой казва,че църквата отклонява вярващия от Пътя на Бога!

Автор тефал ()
Публикувано28.06.00 16:38

Според мене има разлика междо религея и религиозно"духовно"учение.

Тема една мисъл Грешката е моя.нови [re: 7]  
Автор МУЛЕ ()
Публикувано28.06.00 19:23

Извини ме, грешката е моя...оттеглям написаното.

Тема една мисъл Грешката е моя.нови [re: 7]  
Автор 7 ()
Публикувано28.06.00 21:04

Муленце на последък много избързваш с отговорите,едва ли не още не си прочел еди каквото си и бързаш....много си нетърпелив,по-спокоен бъди с тези клубове.....като си представя иначе какво светло същество си.........

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.