|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Прераждането
|
|
Автор |
М.Тереза () |
Публикувано | 25.03.00 00:18 |
|
Вярвате ли в прераждането?Има ли го?
| |
|
.
| |
|
.........
| |
|
Затова гледам в това си прераждане да не си утежнявам кармата, та да мога да избирам в следващото. Абе, сделки с Бога (в неантропоморфичния му вид:о)))) се опитвам... но май не ме бива много в бизнеса...:о)))
| |
|
Много съдържателна дискусия, няма що. С възклицания и пр. паралингвистични средства. Проблемът е, че един християнин няма как да разговаря с един будист по въпроса за прераждането, тъй като имат различни източници на информация и различна ценностна система. Все едно да се опитваш да сравняваш метър с литър.
| |
Тема
|
Тереза, вярваш ли в Бога?
[re: М.Тереза]
|
|
Автор |
МУЛЕ () |
Публикувано | 25.03.00 19:40 |
|
Ако вярваш в Бога, то усещаш че живееш в него. Ако вярваш че Бог е твой Отец,то ти си безсмъртна и това безсмъртие се изразява в непрестанно обучение----в много много много животи.....
Всеки живот е учение....нали?
Ако не вярваш в Бога, вярваш ...че си "Тереза и майка"....ха ха ха
Ако не вярваш в Бога, има ли значение в какво вярваш?
Виж следващата тема и помисли в това........
| |
|
Колчо, не влизай в рамки. Да, лично аз съм в някаква връзка с будизма, но не е необходимо да си вътре в определена рамка, за да вярваш в нещо. Що пък приемаш, че прераждането тук се явява единствено будистка категория? :о)))
И съдържанието не е в голите думи. Като не мога да си служа с интонация и мимики, съм принудена да прибягвам до паралингвистични похвати. Все пак това не е научна монография, а разговор. Не те назидавам, опитвам се да установя контакт в ролята си на литър с един метър! :о)))))))
| |
|
Ку-Ку .....
| |
|
...Дзак...
| |
Тема
|
Тереза, вярваш ли в Бога?
[re: М.Тереза]
|
|
Автор |
Изит () |
Публикувано | 26.03.00 00:44 |
|
...v mnogo knigi pishe za prebivavaneto na Jesus na iztok,ta Toi se e uchel ot budistkite monasi...a i nali sega vsichki hristianski hramove go chakat pak ot Iztok...toi e TAM...visoko,visoko...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|