Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:12 19.07.25 
Религия и мистика
   >> Религия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема SatanicSoul99 FOREVER!!!нови  
Автор SatanicSoul99 ()
Публикувано03.11.99 22:03

Аз ще си остана такъв какъвто съм си! Никой не може да ме промени а и няма как! Единствено само АЗ мога да си помогна но няма да го направя - ЗАЩОТО ДА СЕ МЪЧИШ - ТОВА Е УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ЖИВОТА!!!!!!

Тема SatanicSoul99 FOREVER!!!нови [re: SatanicSoul99]  
Автор aenima ()
Публикувано03.11.99 22:23

ХММММ??????????

Тема SatanicSoul99 FOREVER!!!нови [re: aenima]  
Автор Злобар ()
Публикувано04.11.99 00:55

Драги СС99, Никой не се мъчи да те променя:имаш си мнение-твое си е. Щом ти харесва, давай напред.

Автор Никой ()
Публикувано04.11.99 08:52

Предполагам и египетските фараони са умирали с подобни думи на уста. Имам предвид и те са си мислели , че ще си останат такива каквито са си. Сигурен съм , че сам съзнаваш , колко е идиотско като закана. Второто изречение също е пълен нонсенс. По-скоро е валидно обратното твърдение , че всеки който мине покрай теб те променя. Усещаш ли как дори неща като мен , дето дори не ги виждаш , започват да те променят? Усещаш ли как започва да ти се гади от това което съм написал ? Как започваш да се вбесяваш на самодоволното копеле , което смее да ти говори по такъв начин? Е , добре дошъл в клуба на променящите се ! Третото изречение , финалната поанта на философското прозрение , идва да потвърди наблюдаваното в предишните две. Отново тотално неразбиране на правилата на играта. Ако живота е някакво състезание , лошата новина за всички нас е , че се състезаваме с този който пише правилата. Който и да е той. Тичаме ние към финалната права , изпреварили сме го и си викаме :" Ах как му го зачуках на гадния скапаняк! Ще му покажа аз кой кой е!". И тъкмо да му покажем , че сме по-добри от него в тази игра и гадното копеле вземе , че пренапише правилото. И току се окаже , че печели финиширалия последен. Ега ти прецакването. И така до следващото състезание. Всъщност има една част от написаното , с която бих могъл да се съглася. Да , действително има и хора които намират радостта от живота в болката. Бих казал тежко им , щом няма вече къде другаде да намират радост. Тежко им!

Тема НИКОЙнови [re: Злобар]  
Автор SatanicSoul99 ()
Публикувано05.11.99 01:29

ХЕЙ НИКОЙ - ВЪОБЩЕ НЕ ЧЕТА НЕЩО ДЪЛГО КОЛКОТО ТВОЕТО ПОСЛАНИЕ - КОГАТО ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕЩО С МАЛКО ДУМИ - ТО ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ!!!! НАЛИ ТАКА??

Тема НИКОЙнови [re: SatanicSoul99]  
Автор Никой ()
Публикувано05.11.99 08:48

И в малкото думи могат да бъдат събрани много глупости. Това кратко ли е?

Автор Black ()
Публикувано15.11.99 13:11

Айде тогаз шъ се видим в ада приятно ти мъчене, Ха ха ха .

Тема Satan -> ETERNAL FIRE LAKEнови [re: Black]  
Автор Ross ()
Публикувано16.11.99 12:00

понеже цените краткостта, ето ви едно кратко описание на любимия ви ад: - страх - ужас - отчаяние - паника - абсолютна липса на надежда! - вечност!

Тема Satanнови [re: Ross]  
Автор една ()
Публикувано18.11.99 13:03

Отчаянието е разбираемо, озлоблението е естествено следствие Малко са щастливите и доволните, човек не е роден за удоволствия

Тема За еднанови [re: една]  
Автор Друг ()
Публикувано19.11.99 19:34

Да предположим. Но за какво е роден? Как мислиш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.