|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
SatanicSoul99 FOREVER!!!
|
|
Автор |
SatanicSoul99 () |
Публикувано | 03.11.99 22:03 |
|
Аз ще си остана такъв какъвто съм си! Никой не може да ме промени а и няма как! Единствено само АЗ мога да си помогна но няма да го направя - ЗАЩОТО ДА СЕ МЪЧИШ - ТОВА Е УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ЖИВОТА!!!!!!
| |
|
ХММММ??????????
| |
Тема
|
SatanicSoul99 FOREVER!!!
[re: aenima]
|
|
Автор |
Злобар () |
Публикувано | 04.11.99 00:55 |
|
Драги СС99,
Никой не се мъчи да те променя:имаш си мнение-твое си е. Щом ти харесва, давай напред.
| |
|
Предполагам и египетските фараони са умирали с подобни думи на уста. Имам предвид и те са си мислели , че ще си останат такива каквито са си. Сигурен съм , че сам съзнаваш , колко е идиотско като закана. Второто изречение също е пълен нонсенс. По-скоро е валидно обратното твърдение , че всеки който мине покрай теб те променя. Усещаш ли как дори неща като мен , дето дори не ги виждаш , започват да те променят? Усещаш ли как започва да ти се гади от това което съм написал ? Как започваш да се вбесяваш на самодоволното копеле , което смее да ти говори по такъв начин? Е , добре дошъл в клуба на променящите се ! Третото изречение , финалната поанта на философското прозрение , идва да потвърди наблюдаваното в предишните две. Отново тотално неразбиране на правилата на играта. Ако живота е някакво състезание , лошата новина за всички нас е , че се състезаваме с този който пише правилата. Който и да е той. Тичаме ние към финалната права , изпреварили сме го и си викаме :" Ах как му го зачуках на гадния скапаняк! Ще му покажа аз кой кой е!". И тъкмо да му покажем , че сме по-добри от него в тази игра и гадното копеле вземе , че пренапише правилото. И току се окаже , че печели финиширалия последен. Ега ти прецакването. И така до следващото състезание.
Всъщност има една част от написаното , с която бих могъл да се съглася. Да , действително има и хора които намират радостта от живота в болката. Бих казал тежко им , щом няма вече къде другаде да намират радост. Тежко им!
| |
|
ХЕЙ НИКОЙ - ВЪОБЩЕ НЕ ЧЕТА НЕЩО ДЪЛГО КОЛКОТО ТВОЕТО ПОСЛАНИЕ - КОГАТО ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕЩО С МАЛКО ДУМИ - ТО ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА ДА КАЖЕ!!!! НАЛИ ТАКА??
| |
|
И в малкото думи могат да бъдат събрани много глупости.
Това кратко ли е?
| |
|
Айде тогаз шъ се видим в ада приятно ти мъчене, Ха ха ха .
| |
Тема
|
Satan -> ETERNAL FIRE LAKE
[re: Black]
|
|
Автор |
Ross () |
Публикувано | 16.11.99 12:00 |
|
понеже цените краткостта, ето ви едно кратко описание на любимия ви ад:
- страх
- ужас
- отчаяние
- паника
- абсолютна липса на надежда!
- вечност!
| |
Тема
|
Satan
[re: Ross]
|
|
Автор |
една () |
Публикувано | 18.11.99 13:03 |
|
Отчаянието е разбираемо, озлоблението е естествено следствие Малко са щастливите и доволните, човек не е роден за удоволствия
| |
Тема
|
За една
[re: една]
|
|
Автор |
Друг () |
Публикувано | 19.11.99 19:34 |
|
Да предположим. Но за какво е роден? Как мислиш?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|