|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
АЗ УБИХ гОСПОД!!!
|
|
Автор |
SatanicSoul99 () |
Публикувано | 29.10.99 23:14 |
|
В себе си - -- НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ЗА ДА БЪДЕТЕ ГОТОВИ!!!
| |
|
"Бог е мъртъв", твърди Сатанинска душа 199. "Сатанинска душа 199 че бъде мъртъв /така или иначе/", твърди Бог. Вярвам на Бога.Нъл тъй скапъну копиле нъричъшту се сътънинска духъ идно-идно-девет?
| |
|
Радвам се че и ти си го направил, но малко съжелявам. Разби ми детските мечти. Гадняр! Живеех с мисълта че аз го убих,но шом настояваш,нека да си ти.
| |
Тема
|
кого всъщност убиваме?
[re: Black]
|
|
Автор |
bogus () |
Публикувано | 16.11.99 09:45 |
|
Кому е притрябвало да убива Създателя си? На този, който е недоволен от себе си. Защото хората сме склонни да обвиняваме другите за собствените си недостатъци. Сигурно се питате защо Бог(ако го има) ви е създал толкова тъпи и зли, та не можете да изпитате щастие от живота? Вместо да обвинявате, опитайте се да положите усилия за да направите нещо смислено в този живот. Само този, който е направил нещо за другите може да усети сърцето на Бог.
Но по-лесния начин е да убием господ - т.е. съвестта си...
| |
Тема
|
кого всъщност убиваме?
[re: bogus]
|
|
Автор |
Black () |
Публикувано | 16.11.99 11:58 |
|
По добре тъпи и зли, отколкото смирени като овце, защото хора за които един от основните принципи е "когато ти ударят едната страна обърни и другата" са или глупаци които се оставят да ги тъпчат или безчуствени пънове или стадо овце. Защо този въпросен господ не добавил поне едно " когато ти ударят едната страна обърни и другата ако те ударят пак, ги гръмни " или поне им върни.
| |
|
кура ми
| |
Тема
|
кого всъщност убиваме?
[re: Black]
|
|
Автор |
bogus () |
Публикувано | 17.11.99 14:16 |
|
Един от основните принципи на човешките взаимоотношения е "не отговаряй на злото със зло". Този принцип е надрелигиозен, но е намерил своето полагащо му се място във всяка религия. Мисля, че съвременния свят най-после е проумял тази истина. Нека ти дам един пример: Германия - страната, която предизвика Втората световна война и предизвика смъртта на милиони хора не бе унищожена, а тъкмо напротив - получи невероятни по размер помощи за бързото си възстановяване.
За съжаление и твоят начин на мислене е все още доста популярен. Той уби един невинен българин в Косово...
| |
|
Голяма гордост те друса - Браво, достоен човек, т.е. човекоподобна маймуна за пример
| |
|
А може би ти си глупав за това,че не си се опитал да разбереш какво стои зад и във този принцип? Не го казвам за да те обидя а за да те провокирам да го направиш. Казвам го от позицията на човек който е изпитал и познал масовата(естествена) логика "ще ти го върна тъпкано" за която ти говориш и познал и изпитал другата логика която не можеш да разбереш, засега. Втората е далеч по превъзходна и съвършенна!
| |
|
UMNITE GO UBIVAT....
GLUPACITE SE NADQVAT....
....
A AZ NITO UBIVAM NITO SE NADQVAM.....PROSTO ZNAM CHE nego
GO NQMA....
....
gospod li?...hm...kakvo e tova???
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|