Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:33 19.07.25 
Религия и мистика
   >> Религия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема АЗ УБИХ гОСПОД!!!нови  
Автор SatanicSoul99 ()
Публикувано29.10.99 23:14

В себе си - -- НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ЗА ДА БЪДЕТЕ ГОТОВИ!!!

Тема АЗ УБИХ гОСПОД!!!нови [re: SatanicSoul99]  
Автор Злобар ()
Публикувано31.10.99 00:15

"Бог е мъртъв", твърди Сатанинска душа 199. "Сатанинска душа 199 че бъде мъртъв /така или иначе/", твърди Бог. Вярвам на Бога.Нъл тъй скапъну копиле нъричъшту се сътънинска духъ идно-идно-девет?

Тема И аз също!нови [re: SatanicSoul99]  
Автор Black ()
Публикувано15.11.99 13:33

Радвам се че и ти си го направил, но малко съжелявам. Разби ми детските мечти. Гадняр! Живеех с мисълта че аз го убих,но шом настояваш,нека да си ти.

Тема кого всъщност убиваме?нови [re: Black]  
Автор bogus ()
Публикувано16.11.99 09:45

Кому е притрябвало да убива Създателя си? На този, който е недоволен от себе си. Защото хората сме склонни да обвиняваме другите за собствените си недостатъци. Сигурно се питате защо Бог(ако го има) ви е създал толкова тъпи и зли, та не можете да изпитате щастие от живота? Вместо да обвинявате, опитайте се да положите усилия за да направите нещо смислено в този живот. Само този, който е направил нещо за другите може да усети сърцето на Бог. Но по-лесния начин е да убием господ - т.е. съвестта си...

Тема кого всъщност убиваме? [re: bogus]  
Автор Black ()
Публикувано16.11.99 11:58

По добре тъпи и зли, отколкото смирени като овце, защото хора за които един от основните принципи е "когато ти ударят едната страна обърни и другата" са или глупаци които се оставят да ги тъпчат или безчуствени пънове или стадо овце. Защо този въпросен господ не добавил поне едно " когато ти ударят едната страна обърни и другата ако те ударят пак, ги гръмни " или поне им върни.

Тема убил си ти...нови [re: SatanicSoul99]  
Автор Пънчо ()
Публикувано16.11.99 14:41

кура ми

Тема кого всъщност убиваме?нови [re: Black]  
Автор bogus ()
Публикувано17.11.99 14:16

Един от основните принципи на човешките взаимоотношения е "не отговаряй на злото със зло". Този принцип е надрелигиозен, но е намерил своето полагащо му се място във всяка религия. Мисля, че съвременния свят най-после е проумял тази истина. Нека ти дам един пример: Германия - страната, която предизвика Втората световна война и предизвика смъртта на милиони хора не бе унищожена, а тъкмо напротив - получи невероятни по размер помощи за бързото си възстановяване. За съжаление и твоят начин на мислене е все още доста популярен. Той уби един невинен българин в Косово...

Тема ...99нови [re: Пънчо]  
Автор Сисито ()
Публикувано18.11.99 12:53

Голяма гордост те друса - Браво, достоен човек, т.е. човекоподобна маймуна за пример

Тема Black?нови [re: Black]  
Автор Ross ()
Публикувано18.11.99 19:39

А може би ти си глупав за това,че не си се опитал да разбереш какво стои зад и във този принцип? Не го казвам за да те обидя а за да те провокирам да го направиш. Казвам го от позицията на човек който е изпитал и познал масовата(естествена) логика "ще ти го върна тъпкано" за която ти говориш и познал и изпитал другата логика която не можеш да разбереш, засега. Втората е далеч по превъзходна и съвършенна!

Тема АЗ УБИХ гОСПОД!!!нови [re: SatanicSoul99]  
Автор blackgirlblood ()
Публикувано11.12.99 08:50

UMNITE GO UBIVAT.... GLUPACITE SE NADQVAT.... .... A AZ NITO UBIVAM NITO SE NADQVAM.....PROSTO ZNAM CHE nego GO NQMA.... .... gospod li?...hm...kakvo e tova???

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.