Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:42 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Що за фарс?!нови  
Автор Malinali1 (член)
Публикувано11.02.16 16:07

Случвало ли се е родителите на бившия/та на някои от вас да търсят вашите родители за приятелство (уж)? Днес ходих на гости при нашите и видях едно сувенирче и то не какво да е, а изработено от някого. Веднага го разпознах. Едно от хобитата на майката на бившия ми е да прави бижута от някакви полимери, които спадат към категорията футуристичо изкуство. Няма лошо, но когато попитах майка ми откъде го има, тя съвсем се оплете. Първо каза, че го е купила, а като й напомних за мнението й, че това е кич, не знаеше какво да ми отговори. Накрая изплю камъчето, че бившата ми свекърва се самопоканвала за следобедно кафе и то не рядко.
Докато бяхме женени със сина й, те се събираха семейно веднъж месечно, а сегашните посещения са поне два пъти седмично.
Започва да ме гони параноята, въпреки че според майка ми и двете смятат, че разводът ни е нещо лично, в което не трябва да се месят и не говорят за това.
Все пак, това "приятелство" не ми се струва нормално.

Тема Re: Що за фарс?!нови [re: Malinali1]  
Автор pyrvata (sladunka)
Публикувано11.02.16 20:21

...каква може да е целта на подобна дружба?

Тема Re: Що за фарс?!нови [re: pyrvata]  
Автор LUClFER777 (Сатана)
Публикувано12.02.16 00:05

Ако не бях се женил, щях да ти кажа:
- Че защо непремено да има цел!? Не могат ли хората да имат чисто приятелство?
Но сега знам, че има цел!

Суетата - любимият ми грях!

Тема Re: Що за фарс?!нови [re: LUClFER777]  
Автор pyrvata (sladunka)
Публикувано12.02.16 01:19

...добре,Луц, кажи ми? нямам идея честно ... моите родители така и не бяха поканени на гости и дори не знаеха къде живеят родителите на бившия... нямаха никакви контакти и не общуваха... нямам идея защо и как биха общували хора запознали се по подобен повод, особено, пък когато поводът не съществува...

Автор ellynora (x)
Публикувано12.02.16 03:26

Хората се сплотяват в трудни моменти. И няма нищо , което да сплотява повече от общото нещастие.
Аз защо се чувствам толкова близка и сплотена с Луцифер!?

Ами плачем си на рамото, ближем си раните има ли нужда да продължавам!? Мисля, че авторката на темата ме разбра. Няма нужда да целят нещо. Не са тръгнали да ви женят наново, спокойно. Плюс това не е ясно коя е инициаторката на тези срещи. Може едната да е активната страна, а другата да го прави просто от учтивост.

Тема Ако ..нови [re: Malinali1]  
Автор borecomМодератор (aman of you be)
Публикувано12.02.16 08:31

.. имат общи внуци хората. Ако имат свързано минало чрез тях, имат и свързано бъдеще и в лошо и в добро. Неминуему имат и общи спомени - сватби, дипломирания, болежки - недай Боже - те си ги обичат, съпреживяват си ги.

Факта, че вие сте се развели, с нищо не променя техните чувства и отношения. Какво им пречи да са си близки и да си пасват, въпреки вас, та те са си отделни личности. Да не са се намразвали и развели те я ..

Мнителна си.

Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано12.02.16 08:49

Ако майка ми направи подобно нещо бих го счела за предателство!

Внимавай-подаръчета-не знаеш с каква енергия са заредени! Сещай се сама...

Абе майката ти толкова ли е наивна бре?

Поговори си с нея по въпроса.

Това хората толкова често се объркват...

Автор Albena l (пристрастен)
Публикувано12.02.16 16:24

Спри я тая глупост, веднага

ТИ

Така се прави: вземаш телефона и се обаждаш на оная ТИ

Няма какво да си говориш с майка ти

Тема Re: Що за фарс?!нови [re: Lira Emerald]  
Автор Albena l (пристрастен)
Публикувано12.02.16 16:46

Постави се на мястото на майката на Малинали. Направила там нещо жената, каквото преценила, за добро уж

Пожелавам добро изкарване на Свети Валентин! Виждам трябва!

Автор anbraМодератор (аз)
Публикувано12.02.16 20:00

Само аз ли не виждам проблем в случая?
Какво като се виждат - щом им е приятно, нека се срещат - те не са се карали двете.
На мястото на майка ти не бих допуснала да ми правиш забележки и да ми държиш сметка кого посрещам и изпращам. Камо ли да се оплитам, да крия и да мотая - явно жената се притеснява от твоята реакция и - както разбирам от написаното - с пълно право.
Те не контактуват като майките ви, а като обикновени и нормални хора. Ако бившата ти свекърва е читав човек, не бих разбрала също защо трябва ти да я избягваш.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.