|
Тема
|
Идеи за Нова година
|
|
Автор |
White_Witch (In Wonderland) |
Публикувано | 28.12.15 05:03 |
|
Здравейте, мили хора
Радвам се, че още ви намирам тук - някои щастливо влюбени, други все още поносимо женени и все по-малко нещастно разведени
Аз се включвам, за да отправя традиционния въпрос: Идеи за посрещане на Нова година?
С изненада установих, че тя ще дойде през тази седмица, а аз още нищо не съм измислила
Винаги се прицелвай в слънцето. Дори да не го уцелиш, поне ще бъдеш сред звездите.
| |
|
Отваряш Фейсбук и гледаш поканите за партита. Аз видях поне три, на които не мога да отида, защото вече съм се организирала, но ако се чудех... Ако случайно нямаш покани във Фейсбук, преглеждаш любимите си нощни клубове и виждаш кой от тях ще работи. В клуб можеш и сама да отидеш, ако не можеш да навиеш някоя приятелка-приятел-гадже.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Хммм, във Фейса не намирам нито една покана. Но другото е интересно....стига да знам кой е любимият ми клуб или поне кои са клубовете наоколо :)
Идеята е обаче ми хареса. И без това никога не съм била на заведение на Нова година. Сигурно това ще е достатъчно, за да ме изкуши да отида сама на клуб
Винаги се прицелвай в слънцето. Дори да не го уцелиш, поне ще бъдеш сред звездите.
| |
|
Ако танцуваше салса, щях да ти предложа поне два купона.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Може и да намериш компания...:)
| |
|
|
|
|