|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Казвайте пак,
|
|
Автор |
echr () |
Публикувано | 19.09.15 11:29 |
|
че забравих, моля!
Сайтове за запознанства, български, международни, кои стават? Твърдо вече се регистрирам.
Искам гадже, свястно.
| |
|
Мисля че TWOO e свестен сайт. Поне така съм чувала.
| |
|
За twoo.com има .
Иначе в края на миналата година в продължение на няколко месеца проучвах този вид сайтове. 20 български и над 20 английски.
Тук възникват следните въпроси:
- каква е дефиницията за "свястно" гадже. Ако това е да има много мънита и 18+ кожен банан... не може да ти помогне даже и Кобилкина.
- Искаш или Желаеш? Готова ли си да бъдеш негова половинка или си "жена и половина"?
- сайтовете да са: безплатни, с месечна такса или с коучинг треньор?
Сега, домейните на сайтовете няма да ти ги напиша, защото Киро се сърди и занулява регистрацията при евентуална грешка. Също така мога да ти кажа и няколко от по-големите "капани" в търсенето на гадже... но Анбра се сърди.
И все пак - горещо ти препоръчвам да ползваш коучинг треньор и да ходиш на мачмейкинг. Месечния разход за София е 20-100 лева.
Стискам палци.
| |
|
Ще я видя темата сега, мерси.
Теб ти е малко объркано в главата, та не знам дали ще разбереш, ама свястно гадже означава свободен пич на около моите години, добър по характер, възпитан и начетен, уважаващ жените, моногамен, сексуално активен, материално обезпечен, поддържащ добра хигиена и облечен с достатъно вкус. В допълнение към това е нужно да ме намира за неговия тип жена.
Това че съм жена и половина (почти две) е само в плюс, щото няма да му е скучно .
Не знам какво значи да съм готова да бъда нечия половинка, но нямам аПсолютно нищо против да се облегна на нечие рамо и да деля житейските неволи с някой. Също и радостите, де
За коучинг нямам намерение да плащам, щото не се сещам кой може да ме открехне как да си хвана мъж, при положение, че никога досега не съм оставала без такъв
| |
|
Аз се регистрирах в Тууу-то, обаче ме праща в белгийското, щото писах, че живея в белгия. Ще видя да си сменя местоживеенето сигурно.
| |
|
По сайтовете повече лузъри гледам има.
Не, че не може да има някъде и някой свястен човек като нас например, но трябва дълго и много да целуваш жаби.
Аз като погледнах преди годи в елмаз и гепи ме и се натъкнах на разни съученици и познати, които видимо изглеждаха зле, животът им - кофти (единият жена му го остави, познавам го много отблизо и не е свястен, друг - с кофти характер, ерген останал до 45 и него познавам, друг беше грандоман едни такъв - на снимката изглеждаше ужасно остарял и едвам го познах, по името се сетих...)
Според мен се запиши в някакъв клуб - на нумизмати, събирачки на картички, тенесисти или по каквото се заплесваш и ти. Има вдовци, разведени - абе свободни хора, които на тази вързаст са с ограничени социални контакти и са се затворили в хобито си.
| |
|
Не си измивай ръцете с мен, моля.
Сърдя се когато откровено обиждаш някого или пишеш несусветици.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
| |
|
Споко! Яхнал съм "жълтото куче" и търсим "".
ПъСъ 0: За "огнената лисица" и "Гугъл пингвин" трябва да си чувала, но за кучетата, котките, паяците... по-добре е да не не знаеш, че ги има.
ПъСъ 1: Тези критерии не са "панацея" защото:
- свободен пич - Може да търсиш и баща на 2 деца. Това е често срещан критерий.
- на около моите години - честно казано нямам никаква представа колко са ти годините. Освен това има значение на какво духовно и интелектуално ниво си...
ПъСъ 2: Това че съм жена и половина (почти две) е само в плюс
Това е пльос само за Атеистите. За посветените християни е повече от ясно за "Лилит" и за "Ева".
Темата ти е като: искам лека кола - да има 4 врати, дизел, климатик и да е за 300 кинта. Но ти си знайш.
| |
|
Техническия език е "грозен", но никогаш обиден и личностно нападателен.
Нямам абсолютно никакъв ангажимент да ти обяснявам разликите с единични и двойни кавички. Нито разликите с единичен и двоен минус.
Програмистите са "странни птици". Те са отвъд твоята матрица...
Анге Бу!
| |
|
Виж си и локалните настройки на браузъра. Има сайтове, които ги четат и взимат своите решения спрямо тези настройки.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|