Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:18 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Казвайте пак,нови  
Автор echr ()
Публикувано19.09.15 11:29

че забравих, моля!

Сайтове за запознанства, български, международни, кои стават? Твърдо вече се регистрирам.

Искам гадже, свястно.

Тема Re: Казвайте пак,нови [re: echr]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано19.09.15 12:14

Мисля че TWOO e свестен сайт. Поне така съм чувала.

Автор Entrepreneurial Spirit (inEnterprise)
Публикувано19.09.15 13:36

За twoo.com има

.

Иначе в края на миналата година в продължение на няколко месеца проучвах този вид сайтове. 20 български и над 20 английски.

Тук възникват следните въпроси:
- каква е дефиницията за "свястно" гадже. Ако това е да има много мънита и 18+ кожен банан... не може да ти помогне даже и Кобилкина.
- Искаш или Желаеш? Готова ли си да бъдеш негова половинка или си "жена и половина"?
- сайтовете да са: безплатни, с месечна такса или с коучинг треньор?

Сега, домейните на сайтовете няма да ти ги напиша, защото Киро се сърди и занулява регистрацията при евентуална грешка. Също така мога да ти кажа и няколко от по-големите "капани" в търсенето на гадже... но Анбра се сърди.

И все пак - горещо ти препоръчвам да ползваш коучинг треньор и да ходиш на мачмейкинг. Месечния разход за София е 20-100 лева.

Стискам палци.

Тема Re: Казвайте пак,нови [re: Entrepreneurial Spir]  
Автор echr ()
Публикувано19.09.15 14:08

Ще я видя темата сега, мерси.

Теб ти е малко объркано в главата, та не знам дали ще разбереш, ама свястно гадже означава свободен пич на около моите години, добър по характер, възпитан и начетен, уважаващ жените, моногамен, сексуално активен, материално обезпечен, поддържащ добра хигиена и облечен с достатъно вкус. В допълнение към това е нужно да ме намира за неговия тип жена.

Това че съм жена и половина (почти две) е само в плюс, щото няма да му е скучно

.

Не знам какво значи да съм готова да бъда нечия половинка, но нямам аПсолютно нищо против да се облегна на нечие рамо и да деля житейските неволи с някой. Също и радостите, де

За коучинг нямам намерение да плащам, щото не се сещам кой може да ме открехне как да си хвана мъж, при положение, че никога досега не съм оставала без такъв

Тема Re: Казвайте пак,нови [re: Lira Emerald]  
Автор echr ()
Публикувано19.09.15 14:09

Аз се регистрирах в Тууу-то, обаче ме праща в белгийското, щото писах, че живея в белгия. Ще видя да си сменя местоживеенето сигурно.

Автор Melany99 ()
Публикувано19.09.15 16:14

По сайтовете повече лузъри гледам има.
Не, че не може да има някъде и някой свястен човек като нас например, но трябва дълго и много да целуваш жаби.
Аз като погледнах преди годи в елмаз и гепи ме и се натъкнах на разни съученици и познати, които видимо изглеждаха зле, животът им - кофти (единият жена му го остави, познавам го много отблизо и не е свястен, друг - с кофти характер, ерген останал до 45 и него познавам, друг беше грандоман едни такъв - на снимката изглеждаше ужасно остарял и едвам го познах, по името се сетих...)

Според мен се запиши в някакъв клуб - на нумизмати, събирачки на картички, тенесисти или по каквото се заплесваш и ти. Има вдовци, разведени - абе свободни хора, които на тази вързаст са с ограничени социални контакти и са се затворили в хобито си.

Тема Re: Казвайте пак,нови [re: Entrepreneurial Spir]  
Автор anbraМодератор (аз)
Публикувано19.09.15 16:22

Не си измивай ръцете с мен, моля.
Сърдя се когато откровено обиждаш някого или пишеш несусветици.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Публикувано19.09.15 20:09

Споко! Яхнал съм "жълтото куче" и търсим "

".

ПъСъ 0: За "огнената лисица" и "Гугъл пингвин" трябва да си чувала, но за кучетата, котките, паяците... по-добре е да не не знаеш, че ги има.

ПъСъ 1: Тези критерии не са "панацея" защото:
- свободен пич - Може да търсиш и баща на 2 деца. Това е често срещан критерий.
- на около моите години - честно казано нямам никаква представа колко са ти годините. Освен това има значение на какво духовно и интелектуално ниво си...

ПъСъ 2: Това че съм жена и половина (почти две) е само в плюс
Това е пльос само за Атеистите. За посветените християни е повече от ясно за "Лилит" и за "Ева".

Темата ти е като: искам лека кола - да има 4 врати, дизел, климатик и да е за 300 кинта. Но ти си знайш.

Тема Re: Казвайте пак,нови [re: anbra]  
Публикувано19.09.15 20:15

Техническия език е "грозен", но никогаш обиден и личностно нападателен.

Нямам абсолютно никакъв ангажимент да ти обяснявам разликите с единични и двойни кавички. Нито разликите с единичен и двоен минус.

Програмистите са "странни птици". Те са отвъд твоята матрица...

Анге Бу!

Публикувано19.09.15 20:19

Виж си и локалните настройки на браузъра. Има сайтове, които ги четат и взимат своите решения спрямо тези настройки.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.