|
|
| |
|
Страхотно видео
Как се вълнуват.....
ЛЮБОВИПАКЛЮБОВРедактирано от dymo на 02.04.15 17:47.
| |
|
Да, но се вижда, че отново се разделят и че не съжаляват, че са се разделили и че всеки е тръгнал по своя собствен път.
Това е някаква странна носталгия, от която мисля, че не страдам.
| |
|
Да, но се вижда, че спомените, които нахлуват у тях са доста силни, това значи, че връзката, която са имали е била качествена и силна, иначе и аз не страдам...когато една любов приключи е безсмислено да се живее...по задължение с човека до теб, трябва да има тръпка, обич, емоция.
Харесва ми това видео именно заради това послание.
ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ
| |
Тема
|
Re: 22 години по-късно!
[re: dymo]
|
|
Автор |
jjewel () |
Публикувано | 03.06.15 01:10 |
|
когато една любов приключи е безсмислено да се живее...по задължение с човека до теб, трябва да има тръпка, обич, емоция.
Ами ако си се оженил за него, имате 1-2 деца, много общи материални неща, тогава пак ли се разделяте? Като идеал звучи много добре. За съжаление, практиката показва друго. Моят опит показва, че чувствата и реалността са напълно противоположни и често несъвместими неща.
| |
Тема
|
Re: 22 години по-късно!
[re: jjewel]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ) |
Публикувано | 04.06.15 01:13 |
|
Светът принадлежи на силните...за жалост често щастието се заплаща не с пари и материални придобивки, а с парченца от душата ни...
Но ..от опит ти казвам..материалните неща се постигат ПАК стига здраве да има, а децата...те след време ще те уважават много повече за силата , която си имал като човек да се изправиш и да си тръгнеш прекъсвайки живот в който е имало много лъжи, неискреност и....предателства....разбира се, ако се достигне до там, ако не...какво да ти кажа , ако е поносимо се опитваш да възобновиш, освежиш емоциите и ..любовта
Има и още нещо, ако любовт някъде си е отишла..значи не е било любов, истинската любов според мен остава независимо от реалността и ежедневните борби, пак от опит
ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ
| |
|
|
|
|