|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Избледняване...
|
|
| Автор |
MamaNetty (блондинка) |
| Публикувано | 27.12.14 12:26 |
|
|
Напоследък установих, че все по-малко си спомням /като детайли и чувства/ времената от преди развода, но което е по-странното - губят ми се лека полека и бурните времена, непосредствено след развода. Обезцветени спомени... все едно не са се случвали нещата на мен. Помня обаче последната Коледа и Нова година с бившия, вероятно заради малките червени лампички, които почнаха да ми светват в този период...и усещането за надвиснала промяна.
Споделям това, ей така, без сериозна причина, просто да се намирам на разговор... Вие помните ли последната Коледа и Нова година с бившите?
А как е с настоящите? По-цветно ли е...
Не искайте много, за да може да платите цената.
| |
|
|
|
През тези времена на празници винаги има някаква тъга.
А защо не се радваш на сегашната Коледа и Нова година? Нямате ли сняг и пързалки. Днес се напързалях с найлон по корем - страхотен масаж и детски спомени.
WALL·E
| |
|
|
|
Аз днес за пореден път разбрах защо когато бяхме малки, нямаше дебели деца. Излязох с малкия да се пързалям и усетих колко мускули напряга едно дете, за да се задържи на шейната, да седне, да стане, да изкачи шейната по хълма... Никое спортуване два-три пъти в седмицата не може да замени това.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Тема
|
Re: Избледняване...
[re: MamaNetty]
|
|
| Автор |
Gyly (пишеща понякога) |
| Публикувано | 28.12.14 10:46 |
|
|
Явно много дълго помниш. Аз от години не си спомням. Все едно това не е било, това преди развода все едно не е било. Само снимките ги има, от някакъв друг или нечий друг живот. И дъщерята. Интересното е, че спомените ми от тогава са епизодични, като изрязана снимка.
Весели празници, приятели!
| |
|
|
|
и ти, и Gyly почти не помните, защото имате нов живот, изпълнен с нови чувства и хора.
тогава явно се забравя.
късмет ви желая и много хубави дни:)
| |
|
|
|
Не. С всяка изминала година изпитвам все по-малко емоции.
| |
|
Тема
|
[re: MamaNetty]
|
|
| Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ) |
| Публикувано | 29.12.14 11:44 |
|
|
не помня и не искам да помня, изтрила съм всичко добре с гумичката, с миналото не се живее това е, иначе и аз като теб ...все едно този живот не е бил моя, т.е. все едно не се е случвало с мен, определено явно съм била ...как да кажа силно заблудена за да понасям някога в миналото подобни поведения
сега ми е цветно, спокойно и ведро, дай Боже все така
ЛЮБОВИПАКЛЮБОВ
| |
|
|
|
Няма да се даваш с избледняването, че виж какво става с тия избледнелите, когато се завръщат:
Малка, сладка селянка, обичаща тъпи самохвалковци без покритие!!!!!
WALL·E
| |
|
Тема
|
[re: Naglets]
|
|
| Автор |
Liya () |
| Публикувано | 02.01.15 19:14 |
|
|
Коя тая бре?
Нетито просто пита как сме по празниците, но е гледала да го подчини на тематиката на клуба
| |
|
Тема
|
[re: Liya]
|
|
| Автор |
Naglets (Чуций) |
| Публикувано | 02.01.15 19:52 |
|
|
Коя. Ти пък. Това се не казва, но си е баш клубарка. Сама се е обявила по тоя начин нейде си.
WALL·E
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|