Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:58 15.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Понеже ми е се тая за бан:))  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано26.11.14 16:52

Ви поствам каква бележка ми написал TCNQ, след като му изтриха темата. Е да, темата му я няма за да се види, че най-малко аз съм му виновна за отговорите по нея, които не са го удовлетворили.

Независимо, че е уважена молбата на въпросният автор, за скриване на темата, моля модератора да бъде върната за да бъде видян у целият си блесАк!!!.
Защото на един се правят услуги, а други търпят изневиделица и без провокация /не съм кореспондирала с въпросния клубар по никакъв начин/ психически тормоз от неуравновесени индивиди по нощите!

Всъщност има ли някакво логично обяснение защо ми праща подобна бележка?
Този път некоректните няма да ги прикривам!

Други получавали ли са бележки -честитки от този, или само аз съм привилигерованата?

От: TCNQ
Получена: 26.11.14 00:14
Темата я няма понеже не заслужавате да я има. Останете си със здраве да си задигате празни чували и да чакате като хиени някой да изглупее да пише, за да му се нахвърлите грозно и зловещо.
При мен тази глупост бе временна, и слава Богу. Видях ви в истинската светлина, една такава дърта, гадна българска. За чий? Мене ще ми мине и повече няма да споделям. Моят живот си е мой и не може така идиотски да ми се приписват неща. Знаеш някои неща, но в огромната част - не. Ти си взела-дала, да не ти дава Господ твои близки да се вкарат в такива филми на ужасите, в които аз бях. Но аз оцелях! А са казали, че нещата, които не те убиват, те правят по-силен!

Редактирано от Lira Emerald на 26.11.14 16:54.

Тема Re: официален въпрос към TCNQ [re: Lira Emerald]  
Публикувано26.11.14 17:04

Защо ми пишеш на мен подобна бележка, а?

Ай ся да те видим ще изпълзиш ли отнякъде да отговориш?

п.с. Моля, да не ми се дават съвети да се разбираме на бележки, защото с подмолници на бележки не комуникирам!

Редактирано от Lira Emerald на 26.11.14 17:10.

Тема Re: Понеже ми е се тая за бан:)) [re: Lira Emerald]  
Автор Melany99 ()
Публикувано26.11.14 17:14

Това не ли рижият котарак?

Не му ли мина толкова години...

Тема Re: Понеже ми е се тая за бан:)) [re: Melany99]  
Публикувано26.11.14 17:19

Н е еАлби...това е един друг, моташе с епо едно време навремето...абе има ли значение кой е, важното е некоректността.

Автор Naglets (Чуций)
Публикувано26.11.14 17:22

Като му гледам копираната бележка, не е чак толкоз заядлива де.
Кво му се връзваш?

Човекът си има проблем и е споделил.
Че е станало цирка тук, то си е негова работа как го възприема. Не всички са толкоз държаливи като теб, че да трае...
Нали ходИ едно време да се види в тъмното и да пробва как е по русенско :) (за танака говоря) И ко?
В постоянен дефицит си е човекът и това е.

WALL·E

Автор copadevino (весела)
Публикувано26.11.14 17:23

Лира, аз от тази бележка нищо не разбрах. Да не би да сте си разменяли някакви реплики по темата с въпросния, че ти пише тези неща?
Доколкото помня от прочетеното, грозно и зловещо нахвърляне не е имало. Но може да не съм изчела всичко.

Тема Re: Понеже ми е се тая за бан:)) [re: copadevino]  
Публикувано26.11.14 17:28

Не...нито дума, аз от години не комуникирам с бележки. Даже ми бяха заключени, но от 2 месеца ги пуснах, защото се налагаше служебно...з анормални разговори с клубари.

Този пишеше навремето , преди много години. Нещо ни занимаваше с развод аси и проклинаше цялото женско съсловие, но препирни н есъм имала с въпросния.

Абе дощяло му се на мизирабълчето да ми окне-Ти си взела -дала

Простак...е, сега директно го казвам...това е простак човек!
Поне да има повод да се засегне...бахти

Редактирано от Lira Emerald на 26.11.14 18:20.

Автор copadevino (весела)
Публикувано26.11.14 17:32

Аз имах предвид да не сте си разменяли реплики в самата тема. И въз основа на тях да е пуснал бележка.
А що е решил, че си взела-дала, като те слушам си в цветущо здраве.

Тема Re: Понеже ми е се тая за бан:)) [re: copadevino]  
Публикувано26.11.14 17:39

Реплики в темата имаше от бая народ...аз почти не участвах даже:))...щото сторито беше банално. Цялото клубно настоящо войнство му писа...но аз получих бележка:))

Много ги привличам като магнит психарите явно

Тема Re: Понеже ми е се тая за бан:)) [re: Naglets]  
Публикувано26.11.14 17:40

Какъв "танак"?...нищо не разбирам...ти тоя дето ми е писал бележката, познаваш ли го?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.