|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Размисли ...
|
|
| Автор |
Gyly (пишеща понякога) |
| Публикувано | 02.09.14 14:06 |
|
|
Напоследък очевидно ме е обхванала писателската страст ... та да ви разкажа.... Светът очевидно се е побъркал, или поне някои от моите познати.
Моя познатка, добро семейство, със среден стандарт за страната, добре си живеят, изобщо погледнато отстрани всичко е ок.
Полудяла да се развежда. Причина? Ами мъжът й бил неинициативен (моля ви се). Работел си, изкарвал си някакви парички, ама тя изкарвала повече от него. Той не желаел да отиде в чужбина за повече пари. И заради това, тя не можела да го уважава повече. А пък гаджето й (понеже я е разтресла някаква гериатрофилия, намерила си гадже на над 70, ама бил готин и много грижовен) взел домашна помощница на съпругата си. Иска и тя да има кой да пуска пералнята и миялната вместо нея. Ама съпругът й не можел да изкара достатъчно пари, за да плаща на жена, която да домакинства вместо нея. И решила и тя да се развежда.
Тия хора луди ли са? Или аз гледам света през криво огледало?
Питам я: друга причина има ли? Не, няма, всичко е ок.
Та седя и се чудя.... Що за разсъждания.
| |
|
|
|
Поради едни или други причини, поне 90% от връзките приключват с раздели. И да, обикновено инициатора е мъжа, та тоя случай попада в категорията на по-редките. Иначе не виждам нищо "побъркано".
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
|
|
|
Ами побъркано е да искаш развод, само защото мъжът ти не е в състояние да ти наеме домашна помощница.
| |
|
|
|
Това е само повод, самоуспокоение, нали се сещаш.
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
|
Тема
|
Re: Размисли ...
[re: Gyly]
|
|
| Автор |
Orcad (регистриран) |
| Публикувано | 02.09.14 15:57 |
|
|
боужее.....
що не ме запознаеш с твоята приятелка?
дето го играе
фръц, пръц и цуп
аз съм учтив, грижовен, стинки бича
и не съм на 70 години
патката ми става
.............
и тя ще пуска миялната машина,
ако не я подпра да лъска паници и тенджери
в забрава и до захлас, по ръчен начин
.................
но те изчетох де
и май и твоето мнание е сходно с моето
дано съпружето й не й оттреска малка тупалчица
...........
деструктивен егоизъм се нарича това
лошотия
характеропатия
и други научни термини знам, ама не ща да се излагам в клуба
за да го пропишеш, значи чувстваш истината
остави ги
нека се оставят и те на чувството
от проклетия файда няма
уфх!
| |
|
|
|
Според мен пък в повечето случаи инициатор на раздялата е жената. Друг е въпросът, че обикновено мъжът е осигурил причината- я любовница, я пиене, я нещо друго. Но баш този мъж може би не е за бой.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
|
|
Ми, да се развежда. Що само да мъчи човека с натяквания как не може да го уважава, щото не печели пари. Като се е оженила, той милионер ли е бил?
Пък това с гаджето над 70 направо ме разсмива, освен ако тя не е над 65-годишна. Не че нямам и аз такава приятелка, де.
Най обичам да чета, ама не мога.Редактирано от hubavka69-110043 на 02.09.14 16:06.
| |
|
|
|
Що да е побъркано?
Иска жената по-добър живот.
Като този мъж не може да и го осигури ще си намери друг.
Аз пък не мога да разбера, защо трябва жената да се примирява?
Не се чувства удоволетворена, тръгва си и си намира друг, който ще я удоволетворява.
| |
|
|
|
А бе наборка ми е, няма 50 още. Ама то, човек като му е подреден живота (по някакъв начин) и няма за какво да мисли, седи, седи, пък на магарето "чуш" вика
| |
|
Тема
|
Re: Размисли ...
[re: Orcad]
|
|
| Автор |
Gyly (пишеща понякога) |
| Публикувано | 02.09.14 17:30 |
|
|
Реших да си "сверя часовника", че в един момент се замислих, .... може пък това да е достатъчно основателна причина за развод, знам ли
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|