|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
и една такава тема
|
|
| Автор |
Albena l (ентусиаст) |
| Публикувано | 16.07.14 21:15 |
|
|
За анбра
Предвид, че
Физически не мога изчета нещата, би ли ги оставила 2-3 дни, ако може.
Лира е много лека за четене, не знам защо тя реши, че ти е единствената приятелка, ама това нейна работа. Искам да прочета и Алиса, ма няма как, защото тя си пише с неграмотната Мона Лиза и така ….. Автобусите ще ги донесе Шляйката нали така.
| |
|
Тема
|
Re: и една такава тема
[re: Albena l]
|
|
| Автор |
anbra (аз) |
| Публикувано | 16.07.14 21:33 |
|
|
Не се и каня да ги махам.
Най-после проумях, че е безсмислено да обяснявам - всеки вижда и чува това, което иска, и което си е решил предварително, че е. А това зависи не от друго, а от несъгласията и конфликтите, които е имал някога с някого както в реала, така и тук. Което пък не пречи да замете попътно още един-двама-трима...
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
| |
|
|
|
Гледайте глобано на нещата!
Това е клуб за взаимопомощ.
Ето - идват хората ядосани, изнервени, незадоволени и като си излеят гнева и вземат, че се пооправят.
Днешните постинги са в пъти по-нормални от предните дни.
Вместо да дават пари за скъпи терапии, тук е вид клиника за лечение.
| |
|
|
|
Откакто разбрах,че тази Албена Първа е бившата Даная- нямам и намерение да се пускам в "темата" с коментари...Някак, не съм сигурна, дали ако го сторя, няма отново да изпадне в едни откровения, как е правила секс в цикъл, колко е дебела на Наглец жена му и склонен ли е той на развод, заради русите коси със зелен отенък на Даная..Албена..или каквато там се именува застаряващата госпожа.
Няма път към щастието. Щастието е пътя..Редактирано от anbra на 16.07.14 22:39.
| |
|
|
|
Много си назад с инфото и процесите...стига се излага беее...аз се изчервих като ти чета глупостите...уффф
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Аз като разправям, че не четат...
Но то чукча - писател!
| |
|
|
|
Да, Лира, изчервила си се, вероятно, както и аз тогава, заради Даная. Оттогава не съм и влизала, освен веднъж-два пъти, когато писах в твоя тема, касаеща момиченцето ти. Та, сигурно съм назад с процесите и събитията, но само се зачудих, сега си изчервена, заради мен, че съм споменала информация, която е споделена от Даная, някога. Но, дали тогава се изчерви и заради нея,както би било по-редно? Някак, каква е тази тенденция да подскачате и да се възмущавате на факти, които някоя външна (аз ) вади от архивите, а не на ваша дружка, когато ги е творила навремето?!? Странно...и не го забелязвам единствено тук и сега, в този твой коментар, а днес, из темата ми, като цяло.
Няма път към щастието. Щастието е пътя..Редактирано от DeMona Lisa на 16.07.14 23:07.
| |
|
|
|
Aй ся подхвана Даная:))...е неее...хахаха:))))))))))))))))
Циркът е пълен:)))
| |
|
Тема
|
Re: и една такава тема
[re: Albena l]
|
|
| Автор |
163226 (анонимен) |
| Публикувано | 16.07.14 23:42 |
|
|
спокойно, аз ше ти ги разкажа, кат за хора с ментални увреждания
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|