Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:42 16.11.24 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема нормално ли е ...нови  
Автор kiki_monik (nevidimka )
Публикувано02.09.13 12:31

Нормално ли е да имаш ключ от апартамента, в който вече не живееш?
Имам ключ от жилището на "бившето" си гадже и мога да ходя там когато пожелая. Даже ми се обажда посред нощ, ако мога да проверя нещо си, че забравил и е на село...
Луда работа май.
Аз обичам да ходя там, дори когато го няма. Понякога се изкушавам да отида в жилището, да направя нещо дребно за него и така. В началото винаги забелязваше, а сега май не реагира. Оня ден обаче звъни вечерта- ти идва ли си днес, че забравих дали съм направил нещо си и съм на село, може ли да провериш? И аз тичкам- да проверя. Ама и аз да се хвана и наритам отзад

...
Май наистина го обичам и някак не искам да си тръгвам окончателно.
А той хем дава аванси, хем се дърпа после.
Как по дяволите се печели доверието на някого с когото си живял 3 години и си му обърнал гръб от почти нищо?
Извинявай и прости ми не помага. Ама то като се замисля, не аз съм човекът, който трябва да моли за прошка. Ама найсе ...

Тема Re: нормално ли е ...нови [re: kiki_monik]  
Автор cлaдyнka мeдyнka (pyrvata)
Публикувано02.09.13 12:49

... ами, щом той няма нищо против значи е нормално... ти опита ли да му го върнеш или?

...къде го чукаш, къде се пука...

Тема Re: нормално ли е ...нови [re: cлaдyнka мeдyнka]  
Публикувано02.09.13 14:22

много пъти, но той не иска да му го връщам ...
Вече си карам с ключа, докато си го поиска.
Ама се питам, защо го прави и какво значи това

Автор 4ycмивkи (4миви)
Публикувано02.09.13 15:22

дежавю......не се ли оправи с тоя ключ вече :)
Направо си питай истинския въпрос, който ти е на устата и не се крий зад тоя ключ :)

Автор корани (непознат)
Публикувано02.09.13 15:34

Имаш чувства, усеща се.

Автор cлaдyнka мeдyнka (pyrvata)
Публикувано02.09.13 15:59

... ами, може да означава най-обикновена ленивост и удобство... подсзънателно знае, че ти няма да му навредиш,напротив даже ще скочиш венданага и е направиш каквото се очаква, а то в повечето случаи е, да полееш цветята като иде на село... да изключиш котлона или да пуснеш инкасатора за водата... а и освен това, не иска да те нарани много като ти вземе ключа и затвори вратата за контакти помежду ви, но границата е сложена и не я преминава... останалото ти си го измисляш и се самомотивираш...

...къде го чукаш, къде се пука...

Тема Re: нормално ли е ...нови [re: корани]  
Публикувано02.09.13 16:48

Дааа границата определено е сложена и той не я престъпва. Пием заедно кафе, смеем се, говорим си, срещаме се ... но само толкова. Добри приятелчета...
Ако не се обадя до 2-3 дни той намира за какво да звънне.
Наистина имам чувства, но ми е време да си обърна гърба. Някак обаче все не намирам сили да го направя. На моменти ми иде така да го наритам, че да ме помни цял живот. Но, просто сърце не ми дава. Знам, че после мен ще ме боли навярно дори повече от него.
Всъщност преди една седмица разбрах защо сме се разделили- Човекът харчи по-малко пари като ерген и така му е добре. Битовите му разходи били по-малко от преди и даже и да ми простял, пак сме щели да харчим повече заедно.
Да ми прости??? Само стоях и гледах и как не го удуших още не знам. После ми мина и пак старата песен на нов глас ...

Тема Re: нормално ли е ...нови [re: cлaдyнka мeдyнka]  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано02.09.13 17:16

Удобната "съседка":)))...нищо повече.

Let your soul be your pilot:)

Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано02.09.13 17:18

Кики бягай далеч!
Този не е читав...всъщност читав е, за себе си, но без вече да иска отговорности с теб на главата си.
Онова, старото м/у вас вече го няма.
Живееш в заблуди.

Но ти си го знаеш де...на теория:)

Let your soul be your pilot:)

Автор Kpoacaнчeтo (тиква, бе)
Публикувано02.09.13 18:20

Защо де не е нормално? Хубаво е някой да има ключ от апартамента ти за спешни случаи от рода на наводнения, инкасатори, поливане на цветя и т.н. Хубаво е и да е някой, на когото имаш доверие. Това нищо не значи.

Най обичам да чета, ама не мога.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.