|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Нямам думи
|
|
Автор |
вoлнa птицa (ентусиаст) |
Публикувано | 03.06.13 23:26 |
|
Наистина нямам думи, беден ми е речникаПреди време мой близък ми разказваше за дело в САЩ, баща спи с дъщеря си, но адвокатите са пледирали невинен, тъй като двамата много се обичали и доколкото разбрах бащата е оправдан. Та коментирахме, че това либерализиране се насажда от евреите.
| |
|
И на мен ми дойде вповече.
| |
|
Велосипедистите са виновни за всичко...
...Любопитно ми е има ли все още хора, които ще се сетят защо?
| |
|
А бе хора...
Толкова ли нямате критично мислене?
Риторично, но сериозно се питам... В интернет е пълно с всякакви глупости казани от идиоти, преписани от "активисти" и цитирани от възмутени... Да хората са всякакви, могат да говорят всичко и често го правят - нарича се свобода на словото. Просто правете разлика между мнение и норма... Бомбастични заглавия от сорта на "В европа обсъждат узаконяването на инцеста" са не по-малко идиотски от причината за тях.
Едни искат легализиране на инцест, други искат XYZ на сапун (замести XYZ с предпочитание по избор - комшия, другоселец, другоплемец, другорасец, чужденец, обратен, въобще различен и/или велосипедист, да не пропусна...).
| |
|
Аман от псевдоморалисти......
На теб лично какво ти пречат хората.....
Има много по-ужасни неща от цитираните....та дишай по-леко.....
Роналд Рейгън - враг номер 1 на Община Тутракан!
| |
|
По повод друга публикация на същия господин стигнах до мнението, че той е чисто и просто откачалка.
Другата публикация третираше народните обичаи в Норвегия да си таковатт децата - тва по данни на една още по-откачена рускиня - и май масовите тенденции в Европа към узаконяване на педофилията.
Та нищо ново. Около тоя Любомир Чолаков, имам предвид.
| |
|
...ако е само секс без възпроизводство ,що пък не ..ще е нещо ново ....
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
|
Прави като мен, заживей в свой си свят, ако можеш де:)...занимавам се само с интересни мен неща и елиминирам всякакви тъпотии по медии и размисли и писания на тоз и онзи.
Знам, че работата ти е такава, че си в епицентъра на какви ли не гадости, но опитай максимално да се дистанцираш по възможост от това.
Като видиш подобна статия, затваряш прозореца на компа и си отваряш страница за кулинария или вицове...ясно е нЕма оправия...запази себе си поне!
п.с. Извинявам се за непоисканите ми съвети
Хубав цветен ден ти желая
Нямам ни един миг свободен...аз съм непрекъснато със себе си. - Ставри Калинов
| |
|
Извинявам се на широкоскроените хора, посипвам си главата с пепел. Наистина има по-ужасни неща - глобалното затопляне, ГМО и т.н. С какви глупости съм седнала да се занимавам. Добре, че дъщеря ми остана без баща и тези "иновации" в отношенията не ми бъркат живота.
| |
|
Опитвам се да се дистанцирам от работата, ама тези писания ми се набиха в очите и ми дойдоха в повече. И на теб хубав и усмихнат ден. Винаги ми е приятно да те чета.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|