|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Хм ..
|
|
Автор |
pravil_nick (.. от зор) |
Публикувано | 07.03.13 21:02 |
|
Не, че клубът цъфти и връзва напоследък, амА ... да се поздравяваме за това, че някой си се развел и взел най-правилното решение ?! Сериозно ли ?! .. на фона на тая нищета откъм души и хора ?! Явно същността ми нацяло се е сбъркала, за да мисли, че посоката е - как да останем и съхраним, а не обратното ?! Така разбирам и взаимопомощта ... всъщност. Се две думи - или на мен нещо ми куца, или на клуба (като идея).
Пъ Съ: Най-лесно е да не сме някъде ..
| |
|
Предлагаш да си изказваме съболезнования ли?
Живи сме все пак.
| |
|
Има една поговорка - по-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай. По ли ще е добре да живееш в непрекъснати скандали??
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ-ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !!!
| |
|
Мда, те скандалите идват по факса ...
| |
|
Честно казано ... така мисля - да. Гуулямата гордост и келепир ... да си разведен.
| |
|
Я ми припомни, твоите ли мнения нямаше да чета?
Отдавна не бях влизала тук, забравила съм.
| |
|
Голям Уй лапни, голям развод не прави
| |
|
Бе, я стига зор!
WALL·E
| |
|
Еми, според официалната световна статистика, над 50 % от браковете завършват с развод. И кат имаш предвид, че да речем при 1/3 от населението - араби или по-католици от папата, развод няма, процентът скача към 70. Сигурно всички са опитвали со кротце со благо и с малко или много компромиси да решат проблемите, ама не се е получило. Според мен в такива случаи разводът е по-доброто решение, отколкото живот зорлем заедно, в условия на "гореща" или студена война.
Абе, бракът си е и егати шанса. Особено за поколенията родени до края на 60-те, когато таков дзвер кат съжителство преди брака нямаше. Шот тва, че Пешо е бил готино гадже, в никакъв случай не го прави автоматично пригоден за семеен живот. Естествено, същото важи и за Пена. А, как има една поговорка - влезнат ли проблемите през вратата, любовта излита през коминя.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ-ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !!!
| |
|
Ако добавим и двойките, живяли без брак - отива на 90%. Като цяло, изглежда безполезно занимание.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|