|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Малък сувенир
|
|
Автор |
Лили Bиxpoнpaв (гавърверсия) |
Публикувано | 06.01.12 17:32 |
|
Чудех се как да озаглавя темата си, та й сложих това нескопосано име.
Провокирана бях и хвърлена в разсъждения за сурогатното майчинство, та ми изникнаха едни въпроси...
Много пъти съм чувала мъж да се оплаква, че еди коя си мома искала да има дете от него. И той панически прекратявал отношения с нея.
Та сега стари мъжове си спомнят такива случки и се чудат, успяла ли е да се сдобие с такъв "сувенир" момата?
А вие, жени? Минавала ли ви е такава мисъл през хубавите главици?
Щото през моята да. Преди 20-25 години. Исках високи, дългокраки и синеоки...
И все такива съм имала на разположение.
Но, това е защото противоположностите се привличат.
| |
|
Мома искала да има дете от него .. или него и детето? Важен нюанс.
От първото не знам що са бягали. От второто знам.
пЪсЪ .. Абе що се моми питате? Зех се усещам дискриминиран.
Back in Black
| |
|
Ами, биологични особености, Боре...
Затова се питаме ние, момите непоръбени.
А ти какво разбра за бягствата?
| |
|
Речи кой нюанс визираш де. Или там, сте прокоментирали ..
Back in Black
| |
|
Аз не съгласувам каментарите си, ама има разни приятелки дето са повдигали темата.
Както и приятели от другата страна. Тип бегачи и питащи се.
Ти за кой нюанс питаше?
| |
|
Ми не! Нали знаеш колко съм заета със себе си! Винаги съм смятала, че мъжете трябва да искат дете от мене, а не аз от тях. Накрая пак мъжът ми настояваше за дете, но този път поне не се дърпах!
| |
|
Има такъв случай...
Момчето е на 27 години и носи името на биологичният си баща...
| |
|
И този баща си ти?
| |
|
Всъщност глупави въпроси ти зададох. Извини.
Сурогатни 'татковци' дал Господ. Аз познавам поне 3 жени с такива избори. Самостоятелно решение, случено и изпълнено със знанието на мъжа. Отгледали са си деца кат слънца. И никой от тримата не е избягал от което и съвсем осъзнато е участвал.
Не ми се коментира, колко мъже има дето пък въобще не знаят кога и дали са случвали забременяване, камо ли да са участвали осъзнато.
Само в единият от случайте дет познавам става дума за лесбийка. Тя просто не щеше мъж, а само дете. Другите и до сега са си просто майки. Причините за избора им, не ги разбирам.
Back in Black
| |
|
баси сувенира "малък" :)
Не съм имала никога такива мераци, дори и в най-горещите любови, сексове и загуба на разсъдък да си "открадна" бебе. Щото така го разбирам.
Имах колежка, която си беше навила на пръста да забременее от преподавател. Искала такова дете - красиво, с благородни гени, пък с много любов направено, пък с родител с IQ за завиждане. Ама този, който трябваше да го направи вече беше на възраст, в която имаше внуче и доколкото разбрах идеята не го очароваше. Как се разви историята не ми е ясно
Обаче бившото ми гадже като захапа темата за това да си имаме бебе - и то в ключовия момент, когато бях решила вече да избягам с 300 от него... беше нещо страшно. Ако имам случай, в който ме е било страх от секса - тва е бил баш тоя Беше ме предупредил - "няма да разбереш как ще забременееш".
абе защо всеки път като се логна в дир и трябва да си оправям ника... толкова ли е зложен, та системата да го запомни. И май не само на мен ми се случва
"В живота, за разлика от шахмата, не всяка дама е царица."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|