|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Една крачка вляво?
|
|
Автор |
2biri (ентусиаст) |
Публикувано | 03.01.12 10:11 |
|
Понеже не можах да реша къде точно да се изкажа по клубните проблеми, пък този път не съм и афектирана, ми хрумна едно много простичко нещо. Ако идеята е да се промени нещо и понеже е началото на януари (повод за нови обещания), нека всеки да се вгледа в себе си и да обещае, че нещо ще промени в себе си като начин на писане. Ама така - да си даде сметка кое му е най-лошото на собственото писане, да го обяви и да гледа да го промени.
Аз ще се опитам да бъда по-позитивна и вместо все да размахвам пръст като начална учителка, ще гледам да пиша по-усмихнати неща, да поздравявам за РД и да се въздържам от анализи на клубари, а само на ситуации.
Някой друг? Ако не се сеща - мога да му подскажа аз или някой от другите
ЧНГ на всички! Здраве, късмет и берекет!
| |
Тема
|
Re: Една крачка вляво?
[re: 2biri]
|
|
Автор |
ellynora (пристрастен) |
Публикувано | 03.01.12 10:36 |
|
Няма да се лъжем, че тук се пише и толерира писане по много неинтелигентен начин. Обръщение "ма" от модераторка !? И нали се чувстват недосегаеми...тази длъжност не е платена , доколкото знам. Кой назначава модераторите на длъжност!?
| |
|
Ще ми се да кажа, че ще опитам да си премълчавам чат-пат, но ако трябва да съм честна, едва ли ще го изпълня.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
Тема
|
[re: ellynora]
|
|
Автор |
2biri (ентусиаст) |
Публикувано | 03.01.12 10:43 |
|
Темата не е за модераторите.
Кажи за твоето писане - нещо нередно намираш ли? Би ли променила?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ellfa (обичаща) |
Публикувано | 03.01.12 10:46 |
|
"Искаш ли да бъдеш умен, научи се да питаш разумно, да слушаш внимателно, да отговаряш спокойно и да преставаш да говориш, когато няма повече какво да кажеш!" Рупърт Мърдок
Ще се опитам да го спазвам и не само тук през новата година.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
esti () |
Публикувано | 03.01.12 10:48 |
|
Който има нещо главата си го прави и без да чака да му го подскажат.
А който си е гьон и очите да му извадиш с простотиите му няма да се промени.
Или с други думи - наивно е да се разчита само на добра воля.
ЧНГ!
| |
|
От теб искаме само да си по-усмихната. За другото - едва ли някой се е оплакал някога, така че можеш да продължаваш в този дух
| |
Тема
|
[re: ellfa]
|
|
Автор |
2biri (ентусиаст) |
Публикувано | 03.01.12 10:51 |
|
Всичко това? Блазе ти и дано!
Иначе е умно наистина.
| |
Тема
|
[re: esti]
|
|
Автор |
2biri (ентусиаст) |
Публикувано | 03.01.12 10:58 |
|
Нека да сме малко наивни поне в една тема. Стига сме се плюли, ритали, мачкали - цялата първа страница е само това. Представям си как някой открива тук уютно местенце да сподели нещо - трябва да е ужасно извратен.
Нека който може с усмивка да каже "това не ми е читаво". Който не може - не може.
| |
|
Грешиш. Има оплаквания.
Най обичам да чета, ама не мога.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|