|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Офф Радвам се... много се радвам
|
|
| Автор |
delins () |
| Публикувано | 13.12.11 22:49 |
|
|
че в клуба се включват все повече, стари / не на възраст/ неписали клубари!!! Добре дошли отново. Кеф ми е да ви чета, надявам се, че едноличното върлуване на някои в клуба може би е минало. Без махленски клюки и интриги.
Не виня никого, за предишното състояние на клуба, просто трябваше да се пробудим .. Първати :)) Пусни някоя възрожденска песен:) Модераторите, не ни бяха виновни защото те си вършеха работата ... Но един мъжки полъх сред тях ... явно се усеща :)))
Рядко пиша, повече чета ... Успех на всички !!!
Редактирано от borecom на 14.12.11 21:34.
| |
|
Тема
|
Re: Радвам се... много се радвам
[re: delins]
|
|
| Автор |
Втасахме_я (Е, и?!) |
| Публикувано | 13.12.11 22:53 |
|
|
Рано са зарадва, кат съдя по килото простотия изсипано от некой скоропоявили се стари клубари...Разбира се, че нямам предвид себе си.
| |
|
|
|
Нека поне тази вечер се порадвам, че като вляза в клуба не виждам омръзналите до болка битовизми на някои персони ... и все едно и също...тъповизми !!!
| |
|
Тема
|
Такаа!! Смок он дъ уотър
|
|
| Автор |
parvaty (необичайна) |
| Публикувано | 13.12.11 23:02 |
|
|
ше е много по-подходящо, щото, както може би си забелезала, клубчето ни е а.к.а "оня змиярник"! А тука има некои големи смоци! Сори, че не мога да те зарадвам с нищо революцьонно (те, асоциациите напират кат разстройството - в съответния сюблимен момент - не мога така, по заявка...)... Шмъ прущааш, сестро!
п.п. енд ай ем ПАрвати!
п.п. 2 - нищо не съм казала за модераторите лейтли!
| |
|
Тема
|
Re: Такаа!! Смок он дъ уотър
[re: parvaty]
|
|
| Автор |
Liya () |
| Публикувано | 13.12.11 23:13 |
|
|
а.к.а "оня змиярник" Кой го е казал/написал това?
| |
|
Тема
|
е, браво бря!
[re: Liya]
|
|
| Автор |
parvaty (необичайна) |
| Публикувано | 13.12.11 23:16 |
|
|
Мче разходи се малко по съседните клубчета - къде ачик, къде под черта! Всички това говорят - че тук е... особено за влизане!
п.п. и аз така го наричам понякога! Ма, с любов, де!
Редактирано от parvaty на 13.12.11 23:17.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
| Публикувано | 13.12.11 23:18 |
|
|
Ти от кои си? Че не помня за 4 години тоя ник
| |
|
Тема
|
Re: Такаа!! Смок он дъ уотър
[re: parvaty]
|
|
| Автор |
delins () |
| Публикувано | 13.12.11 23:18 |
|
|
Нема се пУашиш от смоци . За заявката, ще си я чакам ... ама без разстройството. Прощавам ти
| |
|
Тема
|
[re: chavdar4e]
|
|
| Автор |
delins () |
| Публикувано | 13.12.11 23:21 |
|
|
Ми по отдавнъшна съм ... ти дойде след мен ... ама кво да се прави, на кой кога му дошло до главата .. развода. Не съм писала много ... просто нямах желание. Не, че и сега ще пропиша, но ми стана кеф, че има ново/стари клубари и теми различни от печене на чушки
| |
|
|
|
аз не съм щатен пускател на песни, да ти кажа! Но не ти се сърдя задето ми прощаваш така великодушно!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|