Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:33 02.01.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Допитване до знаещитенови  
Автор Tet a tet (Манекена)
Публикувано11.12.11 22:00

Здравейте, искам да се допитам до всички вас за една ситуация.
Става дума за следното:
Имам приятелка, която е разведена от 15 години с две деца-тинейджърки. Дамата води нормален живот на разведена жена - връзка след връзка, понякога и повече от една, като едновременно с това се среща с мъже и само за секс. Не я упреквам, това си е нейния живот и тя си го живее така, както си иска. Проблема е в това, че от няколко години има непреодолимо желание да се омъжи, дотолкова, че непрекъснато за това мисли и прави всичко възможно да го постигне, но без да променя начина си на живот. Опитах се да я светна, че докато поддържа контакти с няколко мъже едновременно, мъжете няма да я вземат насериозно и че в момента тя е жена за забавления, което на нея й харесва, защото ми е споделяла, че иска да живее тук и сега, а не после. Не пожела да се съгласи с мен, че за мъжете има два вида жени - тези, които са за забавления и тези, които стават за съпруги. Имам чувството, че вече се е отчаяла, защото ми сподели, че е решила да приеме покана от свободен мъж само за секс, като това е директна покана само и единствено за секс, дори не е да излязат на заведение, след което секса би могъл да се случи. Посъветвах я да не си губи времето с такива оферти и да не очаква сериозни отношения, но тя ми каза, че нищо не разбирам и че това е нормания начин за започване на връзка, която би могла да доведе до брак. Явно с нея мислим по коренно различни начини, затова пускам тази тема - за да разбера аз ли греша, или тя?
Предварително благодаря на всички, които дадат мнение по въпроса.

Никой не може да ти даде това, коета аз мога да ти обещая !!!

Тема Не грешишнови [re: Tet a tet]  
Автор Koм (стар клубар)
Публикувано11.12.11 22:09

по този начин на познатата ти ще и трудно да се омъжи и още по-трудно - за остане омъжена. Преди да се стигне до брак се иска сериозна връзка, а сериозната връзка предполага моногамия.
Обаче - от друга страна - на света се случват какви ли не неща.

П.П. Аз поне не деля жените на такива за забавление и такива, които стават за съпруги. Но - разбира се не бих влязал в "сериозна" връзка с жена, която се среща и с други.

Тема Re: Допитване до знаещитенови [re: Tet a tet]  
Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано11.12.11 22:19

Мисля, че и двамата имате известни основания - тоест, истината е някъде по средата.
Ти си прав, че тя трябва да промени, поне отчасти, начина си на живот и да спре да се разпилява емоционално и физически, ПРЕДИ да започне сериозна връзка, защото на старите навици и нагласи им трябва време да се променят. Също е необходимо време и други ресурси, за да се смени таргета и средата...

Тя обаче е права, че сериозна връзка принципно може да възникне, дори и без предварителна уговорка за такава - само на базата на сексуална среща като начало. Далеч по-важното е, че приятелката ти вече е започнала да се среща със необвързани мъже - това е необходимо условие за постигане на нейната цел.

Към гореказаното ще добавя, че с две деца, при това тинеджъри - реално шансовете и за брак не са големи, не че ги няма изобщо, де...историята знае и такива примери. Може би, след като изгледа децата и те отлетят от гнезното - ще и е по-лесно да завърже сериозна връзка. А дотогава - по-добре да си джитка свободно, както и без това и идва отвъре...

Какви са мотивите и за брак - точно сега? Да не би да търси спонсор?
Понеже, такава каквато я описа - едва ли иска мъж, за да му роди деца и да му гледа къщата... или?

Не искайте много, за да може да платите цената.

Редактирано от MamaNetty на 11.12.11 22:22.

Автор 2biri (ентусиаст)
Публикувано11.12.11 22:22

Не се е влюбвала истински след развода може би. И "отмъщава" на бившия, доказвайки ква е желана мома

На теб пък кой ти вмени, че нормалният живот на разведена с две деца е да има връзка след връзка и понякога повече от една? Гледам са се завързали разни мами с по две малки деца - ама летят ти казвам от мъж на мъж та чак по няколко връзки имат. Къде са тия нормални разведени бре?

Тема Хи-хи...нови [re: 2biri]  
Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано11.12.11 22:27

Верно, че с две деца трябва да е не просто пчеличка или пеперуда, а направо колибри... за да опрашва толкоз много цветенца.
Но нали знаеш - който си го може, го може.
Има и такива... знам поне за една, със сигурност.
Има три деца...и мале, мила! / не е от нашия клуб!/

Не искайте много, за да може да платите цената.

Тема Re: Хи-хи...нови [re: MamaNetty]  
Автор 2biri (ентусиаст)
Публикувано11.12.11 22:29

Бе има, не е да ги няма - ама чак това да е типичния живот на разведена с две деца - айде холам

Автор Melany99 ()
Публикувано11.12.11 22:36

хайде стига с тези клишета "жена за забавление" и "жена за брак"...[otkachamж

Вземе и вие мъжете малко да си ъпдейтвате софтуера, а?

Автор LlRA.. (мission)
Публикувано11.12.11 22:37

Всичко е до късмет!
Когато срещнах настоящият си съпруг успоредно си имах и други връзки...но разбира се, не съм му ги афиширала...просто вълка си върши сам работата и затова знаеш му е дебела гушата

Когато усетих, че с този човек нещата тръгват насериозно, другите бидеха пренебрегнати...тия дето бяха за кеф и за разнообразие

С една дума с всеки съм си общувала индивидуално, без да раздувам и да се хваля...пък не знаеш от кое храстче, ще изкочи зайче

Тема Re: Не грешишнови [re: Koм]  
Автор borecom (зЪ блуден)
Публикувано11.12.11 22:40

+1 .. и нямам ко да добавя, освен че и полигамни са способни на сериозни връзки. Но ти си го понамекнал.

Само искам да попитам автора. Ако е ставало дума за нейна лична самоценка в разговорите ви:

На фона на тва дет описа, и съвместено с непреодолимото и желание да се омъжи, тя някога самоопределяла ли се като циник? Има ли такова усещане .. осъзнатост? Би било предимство ..

Back in Black

Тема Re: Хи-хи...нови [re: MamaNetty]  
Автор danaia nn ()
Публикувано11.12.11 22:42

Защо изтри мнението на Шляйката и моето? Къде е класацията?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.