|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Много е офф, но....
|
|
| Автор |
Gyly (пишеща понякога) |
| Публикувано | 06.12.11 21:59 |
|
|
малко съм объркана, да си призная. Навиват ме да започвам пак да уча. А аз си мисля, че вече много съм одъртяла за това, но моята професорка е решила да ме изучи за още една специалност.
Не съм убедена, че ще имам силите и времето, малко съм позагубила способностите си за учене на нови неща. Да си призная, хем не смея да й откажа, хем не си вярвам и ужасно се страхувам, че ще се издъня. .... Нямам deadline за сега, но така като гледам на къде вървят нещата, току виж са ме натиснали пак да се върна в младежките си години Нито се хваля, нито се жаля... просто ми се прииска да споделя притесненията си и ужаса, че пак отново, следващите години ще съм "ученичка" под някаква форма. И изобщо няма да има кой да ми помага (но пък няма да има и кой да ми пречи ). Та ще видим какво ще стане.
| |
|
Тема
|
Re: Много е офф, но....
[re: Gyly]
|
|
| Автор |
Aлиca. (Лиса) |
| Публикувано | 06.12.11 22:01 |
|
|
Ученето пречи на остаряването и закърняването на сивите клетчици.
Ето ти една доста основателна причина да седнеш на чина отново.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Kkaнeлa () |
| Публикувано | 06.12.11 22:09 |
|
|
Нищо не губиш. А аз ще ти стискам палци есичко да е наред
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Melany99 () |
| Публикувано | 06.12.11 22:12 |
|
|
Споко!
Не е много трудно. Имаме повече опит и знания от едно време, наистина паметта не е същата, но сега има интернет.
С две думи - няма страшно.
Минах и аз по този път!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Samtpfoten (усмихната ) |
| Публикувано | 06.12.11 22:18 |
|
|
Аз съм от учещите на стари години. Страшно си е, но любопитството ми излезе по-голямо от страха. Почвай, пък ние ще подпираме.
Паметта, при редовно упражняване, започва да спада едва след 65+. Така че колкото повече, толкова повече.
| |
|
Тема
|
Re: Само напред и нагоре!
|
|
| Автор |
LlRA.. (мission) |
| Публикувано | 06.12.11 22:42 |
|
|
Това е формулата...ТИ можеш!
Радвам ти се:)...ще се кефиш неимоверно
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Beщицa;) (enjoy) |
| Публикувано | 06.12.11 23:11 |
|
|
Не се шашкай, ще ти е много по-лесно от преди, защото имаш опит. Ще се запознаеш с нови хора.
Точно сега уча оща една магистратура и ми е много смешно, че всичките ми колеги са мъже, защо ли не съм млада и свободна, но сигурна тогава нямаше да харесвам точно такива момчета - няма пълно щастие.
| |
|
|
|
Ааа, не се отказвай така лесно!
Може пък да ти се усмихне късмета с някой любящ, усмихнат и който с удоволствие ще си дава колата младеж...
| |
|
|
|
Всъщност, на колко години си? И каква е целта на придобиването на тази нова специалност- повече пари, престиж, какво?
С какво ще ти попречи ученето? Време за семейството, време за работа?
Най обичам да чета, ама не мога.Редактирано от ПOЛУидиoтчeтo на 07.12.11 06:12.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
shundata (mu s shunda) |
| Публикувано | 07.12.11 08:39 |
|
|
Права си да се притесняваш. И не слушай изобщо твоята професорка, тя е по-изкукала и от теб.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|