|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
здравейте:)
|
|
Автор |
vicenza (непознат) |
Публикувано | 13.11.11 22:44 |
|
Исках нещо да разкажа. Писах, трих, писах, трих, не знам какво и колко да кажа, но има един въпрос, забит в тъпата ми тиква, на който знам отговора, но бих искала и други да ми го потвърдят. И той е:
Който когото си обича, с него си живее, нали?
И да, имам нужда някой да ме накара да забравя любовта си и да се погрижа за живота си... защото моята любов не я е грижа за живота ми особено, само за собствения си, но аз такъв го заобичах.
Уж съм егоист, а нещо не се справям... а минаха седем години така
| |
|
Добре дошла!
По казуса - Който когото си обича, с него си живее, нали?
Да!
Който иска - намира начин, който не иска - намира извинения!
| |
|
Поздравявам те за пируетите, които си направила, за да пишеш тук
| |
|
Без да искам да давам съвети някакви относно това което преживяваш, с това което се сблъскваш или това което те притеснява , бих те помолил само за едно нещо....
Вземи един бял лист А4, един молив, раздели листа на две половини вертикално, напиши отгоре на всяка половина в лявата + ,в дясната - , и съответно ги попълни .....но с кратки прости изречения или изрази....
Успех!
Tell me a Story....:)
| |
Тема
|
Re: здравейте:)
[re: Galeon]
|
|
Автор |
anbra (аз) |
Публикувано | 13.11.11 23:08 |
|
Ако в графата "+" напише "обичам", всички в графата "-" изчезват...
Упражнението е излишно...
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
| |
Тема
|
Re: здравейте:)
[re: anbra]
|
|
Автор |
tia9 (странна птица) |
Публикувано | 13.11.11 23:16 |
|
....и в графата -не ме обича...........никога не е толкова просто в живота
| |
|
Ох, Жени!
Tell me a Story....:)
| |
|
Не става така. Знам плюсовете и минусите, но не мога да се откъсна.
Плюсове няма. Не го искам с мислите и любовта му към тях - жената и децата /за децата е отделно, но в случая са неразделни/ , но не знам как да се откъсна от него. Толкова често съм му помагала да си реши техни проблеми...
Знам, че ме използва. И не само за подобряване на семейните взаимоотношения.
Искам да спра да го обичам.
Можете да ме плюете, заслужавам си го, направих това, което не искам да направят на мен. Но той е уникален. И любовта ми е уникална. Но много вече ми е тежко да съм сама.
| |
|
Абее, обичам, обичам...ама, на мен егото ми е по-голямо от любовта.
Ако не ми показва, че той ме обича знаеш ли колко бързо отива в графата "игнор"...
| |
|
Да те питам, ти толкова ли се мразиш, че допускаш такова отношение?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|