Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:08 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Трябва ли??нови  
Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано12.10.11 00:01

да се съглася да заведа децата на ... нещо като купон по повод 18-годишнината на големия, щото баба му, дето не се интересувала от него и от братята му поне ... от 4 години, малкият не го е виждала, щото се фръцна и обиди, била на смъртно легло? И щото баща им си намислил сценарий за събитието, без да попита никого?

Да жертвам спокойствието на децата срещу моето християнско смирение?

За незнаещите, този баща ме пресира, а не ги е виждал 4 години по негово желание и не е платил стотинка за отглеждането им.
Не съм аз лошата, че не го искам, нали?

Искам тук, публично да заявя нежеланието на всеки член от семейството ми да присъства на такова събитие.

Както и това, че утре /днес/ задвижвам процедура за отнемане на родителски права, за да няма повече никога такъв тормоз.

Публично.

Тема Re: Трябва ли??нови [re: chavdar4e]  
Автор Liya ()
Публикувано12.10.11 00:23

Оффф, тежка история...
Моето Разбирам те, едва ли ще те успокои...
Какво мислят децата, особено най-големият? Защо не оставиш той да реши, а по-малките ще го последват в решението му - поне с това впечатление съм оставала от отношенията, които ти си описвала...
Иаче бившият е баща им, макар и само биологичен явно (аз бившия в моя phonebook съм го вкарала като bioshit), но не е лесно да се вземе решение, както и да се действа по него... а и ефекта на бумеранга не забравяй - аз доживях да чуя - ти се разведе с баща ми...

Автор Melany99 ()
Публикувано12.10.11 00:33

Как ли не да стерсираш децата, щото на някой си нещо му скимнало...

Тема Re: Трябва ли??нови [re: Liya]  
Публикувано12.10.11 00:37

Големият, на ръка разстояние от мен, за да не коментираме пред малките, ми писа по скайпа "Повръща ми се, ако ти решиш друго, ще повръщам и ще дойда"
Баща им им беше истински баща, това не мога да отрека, докато не .. се промени (айде да не ползвам силни думи). Но сега, след 4 години, просто е биологичен...Баща по документ. Бива ли да пращаш мартенички за левче и аз да седя час на опашка и да платя доставката??
Край, просто край, той го определи за пореден път

Автор Liya ()
Публикувано12.10.11 00:45

Ами то тогава за празника сте еднодушни

- ако е днес - жив и здрав да ти е пълнолетният младеж и с късмет напред в предстоящия му самостоятелен живот!
Другото... ще ти мине афекта и ще си дадеш сметка, че е трудно да се нагърбиш с последствията от подобно нещо, поне аз така мисля

Публикувано12.10.11 00:51

не, днес си е моят празник.

Не е афект, 4 години от живота НИ е, той беше малък, сега е мъж и някакаъв си там, дето не се е сетил, че той има нужда от чорапи и босерки ме тормози????? Докато той, големият син, е гледал бебе на 9 месеца, а аз съм ходила на йога, психотерапевт и сбирки на АА?? Представящ ли си как му звучи ... офертата?

Автор Liya ()
Публикувано12.10.11 00:57

Представям си... и ми е тъжно най-вече за него, защото той осъзнава нещата, за разлика от малките, и предполагам, въпреки външния израз, не му е лесно...
* * *
Честит да ти е рождения ден, Чаве!

Богата си с тези три чада и само радост и любов да има около тебе!

Автор ellynora (ентусиаст)
Публикувано12.10.11 01:08

Да трябва да отидете и няма нищо да ви стане, нито ще ви ухапят, нито ще ви ощипят. Това е все пак бащата на детето ти и в каквото и да се е провинил нищо не променя този факт. А трябва да бъдем хора преди всичко и да можем да прощаваме, да поддържаме някаква връзка с бившите , колкото по-приятелска , толкова по-добре и за. нас и за децата ни. Дори насила. Загърби егото си и без това ми се струва , че е пресилено голямо.

Публикувано12.10.11 01:10

Големят е .. човекът, който ме опази жива. Буквално и преносно. Той напръска баща си с дезодорант и го подпали, когато тръгваше да ме бие, той дойде да ме чака от концерта на AC/DC,, защото се притесняваше, че съм сама, а концерта не беше свършил и го слушахме рамо до рамо в парка, и беше прекрасно, Караме се, мразим се искрено и се обичаме още по-искрено.

Тема Re: Трябва ли??нови [re: ellynora]  
Автор danaia nn ()
Публикувано12.10.11 01:11

Преди да пиша на Чавето ще те питам, ти знаеш ли какви глупости говориш

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.