|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Връзка с женен
|
|
Автор |
2biri (новак) |
Публикувано | 21.07.11 00:32 |
|
Темата ми е за онази грешната връзка с женен мъж/жена. Много изхабена от плюене и банален морал. Връзка, която се случва, а особено в период след развод е особено честа – почти задължителна. За нея не се говори – като за въжето в клуба на обесените.
Едва ли е необходимо да се анализира защо се случва – дали заради „отмъщението” към бившия, дали случайно, дали заради „мазохизма” на участващия. Но някак се случва и продължава понякога с години.
Питам се защо не се коментира това? Вие никога ли не сте участвали?
Гузно ли ви е „да развалите семейството”, след като вашето е било развалено? От морал ли не се коментира това или от добро възпитание? И какво толкова аморално има да обичаш някой „грешен”? Защо е срамно да попаднеш от другата страна?
| |
Тема
|
Re: Връзка с женен
[re: 2biri]
|
|
Автор |
LlRA.. (мission) |
Публикувано | 21.07.11 00:35 |
|
Таз тема тук е бистрена до припадък...но заради теб пак ще я разнищим
По темата: Не ми е гузно да разваля семейство, ако пукнатините са налице ...третият съпруг как мислиш си го взех
Моля те...не изпадай в средновековни затлачвания
| |
|
Много си смешна, гаджето ми е женен мъж та така ай сега да страдаме по сентименти и да ревем
| |
Тема
|
|
|
Автор |
юpaтa () |
Публикувано | 21.07.11 00:40 |
|
как да не се говори ?!, всеки се хвали, където трябва, а и какво очакваш да се говори?
| |
Тема
|
[re: LlRA..]
|
|
Автор |
2biri (новак) |
Публикувано | 21.07.11 00:41 |
|
Беше ли вече нещастен в секса, споделянето, съпреживяването със законната?
Ти си изключение, знаеш - не се броиш много за статистика.
| |
|
Искаш ли да го разведеш?
Или ти е само гадже?
| |
Тема
|
[re: юpaтa]
|
|
Автор |
2biri (новак) |
Публикувано | 21.07.11 00:44 |
|
Ами тук не се говори много по темата. Очаквам хората да имат очаквания - ако си с женен - дали ще се разведе. Например.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
Публикувано | 21.07.11 00:44 |
|
Ако е само за да си върнеш, повече от отвратително е..
И защо трябва да има такива драстични фрази?? Не може ли просто са се харесвате, обичате, съ..въ..бирате , без да има страдащи?
Ти от коя страна си, че излизаш с такива кубинско-китайски лозунги?
П.П. Само Господ е този, който ще съди кое е грешно и кое праведно, на земята всички сме грешници...
| |
|
Мне не искам, все ми е тая дали е женен, всеки има своя избор, а ти?
| |
|
Отвратително е, ако е обмислено - съгласна съм. Покрай мен е практика - може ли да е подсъзнателно?
П.П. Грешници сме, Господ не го броя като участник в темата. Той не е разведен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|