|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
OFF: Ух, та лелееее...
|
|
Автор |
KMETA HA HETA (Честни сини очи) |
Публикувано | 29.05.11 21:25 |
|
! Е, честно това лято, ще има яки совалки от Варна до Бургас и обратно. То змийски острови, то Резово - стойте и гле`йте само
P.S. Мен мой ма търсите сал по плажовете по без бански Весело и безгрижно лято на всички! Ще се видим, като успеем да го направим
Май трябва да свикваме... И лудите имат интернет...
| |
|
Весели и безгрижни лета ще има, когато свърши кризата у нас
До тогава...йок!
Иначе на тези дето сте там...ясно, то ви е дадено по местоживеене...използвайте го!
Жив и здрав!
| |
|
Работата е там, че на нас това дето ни е дадено по местоживеене, не го ползваме а все се забиваме по дивите плажове А кризата не я чакай да свършва. Вземай дятито, мъжо, палатка и сте вие
Здрава, жива и полово щастлива!
Май трябва да свикваме... И лудите имат интернет...Редактирано от KMETA HA HETA на 29.05.11 21:34.
| |
|
никакъв шанс тази година...ще си кютим по София...
Но иначе си спомням навремето във Флорида живеех на един блок от океана една година. Е първият месец се побърках да тичам с първите слънчеви лъчи по плажа и да вися като паяк там...но след това вече ми помина мерака и висях повече на басейна в жилищната кооперация:))))))...ходех от време на време да съзерцавам оушъна,да ме духа бриза, но не ми напираше да се валям по пясъка като в началото
| |
|
Де го туй лято?? Сал един дъжд и гръмотевици...
Ний са гласим за чужбинско и мнооооооооого северно море
| |
|
Без бански?!
| |
|
На Резово и ние ще идем... и на Силистар и на Царево... ще пообиколим пак.
Но на мен ми се ходи на планина - да се размотавам в горските сенки и да правя секс на хладен мъх...
Не искайте много, за да може да платите цената.
| |
|
Супер
Искам да съм мисълта,която те кара да се усмихваш!
| |
|
е, не всички са в криза!някои можем да ходим където си искаме
Искам да съм мисълта,която те кара да се усмихваш!
| |
|
Значи... Ся, пускам ти по куриер 2 туби с морска вода и един камион с морски пясък. Правиш си плажа на местно ниво и няма ревеш
Май трябва да свикваме... И лудите имат интернет...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|