|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Петъчно
|
|
Автор |
Дapeнa :-) () |
Публикувано | 08.04.11 15:53 |
|
Ха, така ...
Чета си аз по нета и какво да видя
Ама не е това ми направи впечатление. Един от коментарийте много ме разсмя и реших петъчно да го споделя с вас
Всеки мъж иска:
1. Осми март да се премести на двадесет и девети февруари. Все пак може да се понесе веднъж на 4 години
2. Пластичните операции за увеличаване на бюста да бъдат към безплатните здравни пътеки.
3. За зачатие на дете да са необходими съвместното участие на един мъж и четири жени.
4. За да предпази партньорката си от забременяване, да е достатъчни по време на секс да кръстоса палци зад гръба си.
5. Всички жени да се наричат с едно и също име - за простота в общуването.
6. Всички жени да са алергични към злато, скъпоценни камъни и животински кожи
7. В женския нос да има специални филтри срещу мириса на бира, пот и лук.
8. Банския да бъде идеален костюм за бизнес дамите. А и не само за тях.
10. За да се разкопчае сутиена да е достатъчно само леко да му духнеш.
11. Месечния цикъл на жената да бъде само веднъж годишно - по време на откриването на риболовния сезон.
12. Вратовръзката да може да не се завързва, а колана - да не се стяга.
13. Веднъж в месеца всеки да има разрешено по трудовото законодателство право да запали офиса си.
14. Косъмчетата от носа и по гърба леко да се трансплантират на главата.
15. Да може да регулира по собствено желаната дължината на члена си и ерекцията - както силата на звука в приемника.
16. Автомагистралите да нямат ограничения на скоростта, и да се строят във формата на гигантски овал.
17. Мъжете също да изпитват множествен оргазъм.
18. Да се изобретят чорапи, които да съществуват само като чифт. Оставени на различни места, те енергично да пропълзяват един до друг.
19. Във всеки бар да има възглавници за тези, които не се канят да си тръгват от там днес
пп. Анбра, надявам се, че още важи това правилото "само един спам на първа страница". Ако не, можеш спокойно да го изтриеш
| |
|
4. За да предпази партньорката си от забременяване, да е достатъчни по време на секс да кръстоса палци зад гръба си.
а, относно това:
19. Във всеки бар да има възглавници за тези, които не се канят да си тръгват от там днес
трябва да ти призная, че познавам и жени, които биха се възползвали...
| |
|
мииии хубаво е
Tell me a Story....:)
| |
|
11. Месечния цикъл на жената да бъде само веднъж годишно - по време на откриването на риболовния сезон
ме разсмя от сърце!!
| |
|
10. За да се разкопчае сутиена да е достатъчно само леко да му духнеш.
11. Месечния цикъл на жената да бъдекиму! само веднъж годишно - по време на откриването на риболовния сезон.
12. Вратовръзката да може да не се завързва, а колана - да не се стяга.
13. Веднъж в месеца всеки да има разрешено по трудовото законодателство право да запали офиса си.
14. Косъмчетата от носа и по гърба леко да се трансплантират на главата.
Тези 5 позиции си ги заплювам!Дай Боже всекиму!
| |
|
Аз пък се разхилих най-много на това:
Да се изобретят чорапи, които да съществуват само като чифт.
Оставени на различни места, те енергично да пропълзяват един до друг.
Не искайте много, за да може да платите цената.
| |
|
И аз си заплювам няколко:
- кърстосването на палците
- паленето на офиса
- пропълзяващите чорапи
Честно си признавам, че у дома пазя пликче с единични чорапи. По неясни за мен причини току някой чорап изчезне и по още по-неясни причини се появява. Вече подозирам, че домашните се бъзикат с мен и през седмица ми вадят някой от изчезналите чорапи, за да ми гледат съира. Чувствам се като изцакана с асо-коз
- ако може и месечните женски работи поне да не съвпадат с ходенето на море
| |
|
Това с чорапите си е за вестник Лична драма и не е само мъжки проблем... за този феномен се докладва по цял свят и според мен по популярност се равнява на "съществува ли НЛО" (домашен дух ли краде чорапите или производителите слагат конспиративни разтворители на материя Само в единия чорап)
Решението е - всеки ходи с различни чорапи; пък аз се хващам в последно време как старателно Завързвам (!!!!) своите чорапи, преди да ги пусна за пране :-)))
Joy
| |
|
аз открай време си слагам чорапите, хеле пък от екипчетата по спорт, едно в друго, да не се губят при прането инак, това си е пълна мистификация - пъхаш 6 чорапа, вадиш 5! или, по-малко! наистина има чорапен заговор!
| |
|
Абсолютно и само е мъжки проблем!!
Мойте чорапи, дали памучни, дали фини, дали със силикон на бедрото... винаги с по 2. Една торба имам с мъжки чорапи, периодически издирвам братчето на някой от една торба
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|