|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Помните ли датата на...
|
|
Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
Публикувано | 04.02.11 01:57 |
|
... развода си??
Аз не я помнех. Тамън двама мъже ми я припомниха тия дни. Мъжете не помнели дати??? Помнят и още как, ма им е по-лесно с песента "ние такива работи не помним"
И някак ми е смешно и странно, че са минали само 2 години от фактическия развод. От тогава не съм и виждала бившия си съпруг и баща на децата, както и те /по негово желание/. Усещането ми е за хилядолетия...
И най-странното е, че се разтърсих за папката с решението /по статистически причини/ и не мога да я наверя Смахната работа, като на нова година
Та помните ли го тоя ден?
| |
|
Хъммммм ти сега ме замисли.......не, не я помня. За сметка на това си спомням датата на сватбата ми.
| |
Тема
|
Re: Помните ли датата на...
[re: chavdar4e]
|
|
Автор |
Taigun (тандем-вълчица;) |
Публикувано | 04.02.11 08:06 |
|
Чавдарковааа, добрЮтро! Помня я... както и всевъзможни други дати, впрочем (явно някакъв фабричен бъг за датопОмнене имам;)! И на бракуването датата помня, и на фактическата раздяла, и на развода, че и на запознанството ни преди една вечност време - луда работа!
Но - както хубаво си казала - усещането ми е за хилядолетия... че даже ако не и за друг живот...
Хубав ден на Майстора, Маргарити!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ellfa (обичаща) |
Публикувано | 04.02.11 09:27 |
|
Помня. Дати и хубави и лоши помня и се разстройвам, като дойдат.
А, така ми се иска да оставя летоброенето и да се радвам на живота!
| |
|
Не само не помня тази дата, ами не съм я и отбелязала в съзнанието си. Исках само да приключа - нищо друго. И го направих така, че и до днес имам чудесни отношения с бившия си съпруг, макар и това да не радва всички останали.
И следващата подобна дата надали ще издълбая в календара. Нямам фетиш към подобни дати... Виж, дати на рождени дни и всякакви други празници помня.
П.П. Което не означава, че слагам кръст на хората... Когато съм приключила с драмата обаче и нямам повече емоции или гняв с поглед назад, "онзи ден" е просто отметнат лист от календара, който не ми напомня за себе си.
Редактирано от PipilotaV. на 04.02.11 10:15.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
LlRA.. (мission) |
Публикувано | 04.02.11 10:15 |
|
И датите на двата развода не помня:))
Даже не си спомням и през кой сезон се е случило
Важното е, че е приключило!
| |
|
/по негово желание/ ?!?
Аз не съм тъп/надявам се/, но какво требе да сте случили, за да случвате сега гореописаното ?
Back in Black
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gyly (пишеща понякога) |
Публикувано | 04.02.11 14:30 |
|
Помня дати всякакви. Тази я запомних лесно. Без усилия, ей така, на майтап. Документът стои прибран някъде.... дано не ми трябва, че голямо ровене ще падне. Господинът го видях на бала на дъщерята. Толкова.
Днес е хубав ден! Поне на мен така ми се струва, сигурно заради слънцето навън.
| |
|
Ми аз си мислех, че помня, даже на първата ми клубна среща носих да почерпя за една година от тогава, па после се оказа, че помня датата на заседанието, а па то не било, решението било с друга дата. Ма нейсе, не ме касае вече. Само дето се е налагало да популжам от кога сам разведена и ела гледай ровене за хартията.
Кви хилядолетия бе, то друг живот като да е било, на някой друг живота.
| |
|
Датата не я помня, само помня, че беше в най-големите жеги на лятото и помня, че за два часа си смених паспорта - още бяхме с онези големи зелени тефтери...
И в края на работния ден направих един купон с шампанско и т.н.... та ошашавих колегите.
За сватби и за рождени дни всички бяха пили шампанско, но за развод - никой
Благодаря, chavdar4e, припомни ми един весел ден... след един безкраен - 5-годишен развод...
А иначе - за хилядолетията съм съгласна с всички - това наистина беше в една друга епоха...
Сега, след 15 години от онази паметна, не запомнена дата, покрай деца и внуци се виждаме от време на време. Дори на сватбата на големия син танцувахме - по сценарий... нямаше как ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|