Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:36 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Разбирам №2 ( продължение)нови  
Автор MamaNettyМодератор (блондинка)
Публикувано02.02.11 11:37

Заключвам другата тема на Канела, защото стана наистина много дълга и тромава за отваряне, при това по закона на Мърфи - точно когато се получи най-интересна и смислена.

Моля, продължете си я тук, като избягвате спама и чата.
Пишете за скандалите, които тресоха клуба последните дни, за баннатите и небаннатите, за това как да променим атмосферата, та да не се стига пак до напрежения и дрязги.
Приемам темата като служебна - клубът пише за клуба.

Не искайте много, за да може да платите цената.

Редактирано от MamaNetty на 02.02.11 11:49.

Тема Re: Разбирам №2 ( продължение)нови [re: MamaNetty]  
Автор PipilotaV. ( онази)
Публикувано02.02.11 11:50

Благодаря, че обръщаш сериозно внимание на онова, което вълнува клубното население, тъй като повече от очевидно е, че замитането на бокука под килима единствено затруднява лекото ходене отгоре, а и миризмата остава. А неглижирането и иронизирането на напъните да се попроветри тук е повече от цинично.

Иначе, ти си напипала много ясно доста от акцентите, включително и "лечението".

Аз лично имам изисквания към модераторската работа, противно на мненията на повечето клубари. Убедена съм, че една балансирана намеса във важни моменти, без да очаквам, че някой би могъл да посвети себе си на дир- а, би прекратила доста грозни сценки в зародиш, а и би била нужния морален коректив. Уж сме все интелигентни хора, ала се оказва, че, уви, има нужда... Останалото май си го написала чудесно в първата тема по въпроса на Канела.

И повече нетърпимост от всички към интригантството и особено по отношение на ударите под пояса. Клуб за взаимопомощ най- силно може да бъде компрометиран в идеята си от използването на лично инфо и споделена болка като "аргумент" при бъдещ конфликт. Откровено ненавиждам и презирам това.

Редактирано от PipilotaV. на 02.02.11 11:57.

Тема Конкретно към последниянови [re: MamaNetty]  
Автор Kkaнeлa ()
Публикувано02.02.11 12:10

пост на Лира, за да приключа участие:-)

Виж, Лира, без изобщо да ми се налага да ти го казвам, наблюдавам и нещо друго тенденциозно при теб. Сега аз съм тук от година и половина някъде или две - трябва да погледна, но няма значение. За това време съм преговорила по 10-ина пъти люксембургските ти периоди, американските периодаи, софийските периоди и нам си какви още периоди. Виждала съм семейството ти, виждам какво ядете, информирана съм редовно къде ходите, къде пазарувате и т.н., няма значение. Тия дето са по-дълго тук, сигурно доста повече са преговорили житието ти. Поизчерпваш се, нормално е. Друго обаче ми прави впечатление. Ти взе да поемаш функцията на други клубари или участници: какво искал да каже, какво искал да направи, казал ли го е, правилно ли е, направил ли го е, ако не го е направил, ти ще го направиш вместо него. Не съм чела темата на търсиистина, но смяташ ли, че тя не може да си постне линк, ако поиска сама? Забележки за това каква ми била темата и как съм трябвало да водя и дрън дрън. То верно, че темата ми като цяло си беше без концепция и съвсем спонтанно тресната, та чак аз се изненадах и не можах да реагирам адекватно. Но няма значение. Трябвало сме еди как да се държим, този или онзи се бил напил, напушил, депресирал и не знае какво говори, 10 предложения чета тука за това и онова - за ред в темите, за челна тема за спам, за не знам какво още...Смяташ, че сме малки и ти си по-наясно от нас какво да пишем или да не пишем и какъв тон да спазваме? Ти ли ще въдворяваш ред? Като как?
И, виж, нищо лично, да не излезе накрая, че темата ми е била срещу теб:-) Не беше:-) Просто така се получи:-)

А! и не пробутвай манджи от 2010 за в 2011-та! :-)

Тема Мммм, добре...нови [re: PipilotaV.]  
Публикувано02.02.11 12:17

Какво конкретно визираш под балансирана намеса - редактиране на постинги, триене на постинги, заключване на теми, триене на теми, бан за най-виновния, бан и за двете страни в скандала?
Дай малко по-детайлно, защото може да има противоречия с други клубари, които имат друга представа за "балансирана намеса".
Мислиш ли, че ако Киро назначи служебни модератори, които да трият спама, без да влизат много много в тематиката, това ще подобри атмосферата?
Засега не сме искали това, но ако е нужно - може да се уреди.

Тема Re: Конкретно към последниянови [re: Kkaнeлa]  
Автор Kkaнeлa ()
Публикувано02.02.11 12:17

Извинявам се за грешките. Няма да имам време да ги коригирам. Лек ден на всички!

Тема Re: ПОДКРЕПЯМнови [re: PipilotaV.]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано02.02.11 12:19

написаното от Пипи, много е разумно, зряло и истинско

аз самата много пъти тук съм се оказвала от страната на "атакуваните" и са били използвани аргументи тип "удар под кръста", иронизиране, подигравка, липса даже на довеире, и в момента в който сама се опитах да се защитя ми бе сложен бан

в този смъсъл: не трябва да бъде така в този клуб

този клуб е наистина за взаимопомощ и друг стил на поведение и модериране тук

а не иронизиращото: " ти тук си само една гастролираща" ,
аз съм тук когато имам време, чета често, но не публикувам като някои всеки ден тема за щяло и нещяло

респект и малко истинска свобода към мнението на инакаво мислещите , това е моят скромен апел

Тема Re: Мммм, добре...нови [re: MamaNetty]  
Автор PipilotaV. ( онази)
Публикувано02.02.11 12:23

Ами, ти си го написала вече "оттатък"- предупреждение за бан, когато е небходимо. Не става дума да се слага чатала "на врата" на клуба, ала в клуб със специфика като тази има действия и поведенчески модели, които би трябвало да са не добре дошли. И това да е ясно.

Не съм изобщо против спама. Мисля, че такъв е е нормално да има във всеки клуб, тъй като всеки има нужда да поотпусне малко вентилите. За мен лично и това е някакъв вид терапия сред себеподобни, най- общо казано. А и не смятам, че може да се дезинфекцира всяка една тема от спонтанен спам до степен на пълна стерилност. Пък и не съм убедена, че това е много добра идея. Мисля, че това е най- бързият път към летален изход за един такъв клуб.

И не смятам, че служебни модератори ще бъдат близко до проблематиката и клубната атмосфера.

Тема Хм...нови [re: dymo]  
Публикувано02.02.11 12:37

То хубаво, че подкрепяш, ама доколко си самокритична.
Пишеш: този клуб е наистина за взаимопомощ
Аз обаче съм останала с погрешно впечатление, че ти не влизаш тук нито да дадеш помощ, нито да получиш, а просто да се похвалиш в обичайния, познат от ГЗС стил, със щастливия си сексуален и романтичен живот.
То и похвалването няма лошо - ободряващо е от време на време и дава положителен пример, но не и ако ти остане единствено амплоа.
А при теб се получава точно така и не отскоро.
Замисли се...дали не се превръщаш в рекламно лице на собствената си еуфория и дали не говориш като рекламно лице на деликатеси пред публика гладни за хляб хора...едното е смешно, другото - нетактично.

Тема Re: отговор на пост от другата теманови [re: MamaNetty]  
Автор tia9 (странна птица)
Публикувано02.02.11 12:51

Да, благодаря ти, наистина си разбрала за какво говоря. Далеч съм от мисълта да дават банове наред.....просто мъничко, ама съвесм мъничко човещина. На тези които залиняват без виртуален живот.....възможности много, ножовете в гръба не са излекували никого и не му станало по-добре, че е затъл до шия в интриги. Но става дългооо обяснение, а няма смисъл. Винаги ще има хора които се чувстват по-високи като стъпят върху някой паднал.........не, че те не са......

Още веднъж благодаря за разбирането. Това, че не хваля в никакъв случай не означава, че не виждам колко е трудно да се поддържат тук нормални отношения и не оценявам труда.

- благодаря Пътник и Чавдарче

Тема Re: мда разбирамнови [re: MamaNetty]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано02.02.11 12:58

а ти се замисли като Модератор дали би следвало да даваш характеристики и анализи на клубарите?

Модераторът е тук да модерира БЕЗПРИСТРАСТНО без да дава лични характеристики, предценки и анализи на персоналността на форумните членове:

че ти не влизаш тук нито да дадеш помощ, нито да получиш, а просто да се похвалиш в обичайния, познат от ГЗС стил, със щастливия си сексуален и романтичен живот.

ето подобна реплика от теб като модератор тук не трябва да съществува , има л.бележки за забележки, а не прас пред всички да дълбаеме, да анализираме, да агонизираме ако може, да порицаваме,...времето на дружините ръководителки отмина

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.