|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нещо несериозно
|
|
| Автор |
zagubenrak (ентусиаст) |
| Публикувано | 02.02.11 22:19 |
|
|
Не ме кефЯт темите в последно време. Едни сериозни,претенциозни , несъществени! кАК ДА ПОМОГНА? Няма въпрос и не се очаква отговор. Сиво и скучно / или кокошкарник/без петли да ме извинят мъжовете/.Защо?Не ни вълнува нещо, не знаем какво е да дишаш и риташ!Е, да- годишно приключване е, ама живота си тече!И явно сме си добре, само дето не ни интересува нищо! КакВо става с нас / всички и поотделно/ и накъде сме тръгнали? Към еснафлък / дете, мъж/жена/,манджа и пари/ или друго?кАК МИСЛИТЕ?
| |
|
|
|
най-мразим да мислим
еле па, като съм се наял,
са ме нахранили де
хмхм............
давай нещо весело да правим
остави критиката на мира
| |
|
|
|
ами криза е ...хората едвам си плащат тока...какво остава за развод...
за недостига на качествени петли съм съгласен....ама то и в реала е така....
гледай по весело...
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого..
| |
|
|
|
Поздрави! Рокаджийски...
| |
|
|
|
Е, той животът си тече, ама ОФФлайн. Тук какво да тече, освен приказки разни-празни. Ей така - време да минава.
НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ-ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ !!!
| |
|
|
|
Бих казала, Раче, че както си я написала темата ти е много сериозна и философска.
Но съм забелязала, че когато човек е гладен или има някакъв съвсем дребен битов проблем, сложните дълбокомислия изчезват от главата му.
Може ли съвсем битово да се възползвам от темата ти и да задам един много материалистичен въпрос?
КОЛКО ПЛАЩАТЕ ЗА ФРИЗЬОР?
Щях да пускам тема с този въпрос. Ама като видях твоята тема, реших, че съм намерила по-добро място за питането си.
Аз последния път за кичури платих 200 лева, а всяка втора жена е с кичури. Всички ли плащат по толкова или само Вещици, като мен?
Все пак кичурите са светли и шарени, това ме вълнува, а съм тръгнала към облагородяване. Така че мнението ми не е спам.
| |
|
|
|
Ми мене "бившата рода" на сватба ме чакат да ги каня и подпитват нема ли да има нещо. То и аз питам, ма нема кой да ми каже. Та аз ... натам мисля да съм тръгнала. Е, кога ще стигна е друга бира
А ти?
| |
|
|
|
Мърморанке, една сватба грешка, ама втора сватба ... Не повтаряй една и съща грешка два пъти.
| |
|
|
|
Искам снимка с новата глава
Може и по конфиденциални канали
| |
|
|
|
Нема бре, аз тоз път с некой друг смятам да съгреша
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|