Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:16 09.05.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема off: Как е народа в снега?  
Автор 4osmivki (...)
Публикувано17.12.10 20:38

То не е мн ОФФ, щото искам развод... със снегорините...и не само

Та как сте? На мен снощи ми спря нета, ама кабелната бичи - викам си - убу...
Ама днес разривам опинците от преспите, че да запаля талигата и дорде се върна...тока спрял /авария/ що ли не се учудих... ама за 2-3-4 часа се поправиха. Викам си да звънна на нет доставчика, ама от справки "съжелявм господине, но по желание на фирмата номерата са скрити"....баф мааа му - то в нета ги има, ама нямам нет :)
Апа на сичките им плащам кото си е по договр...
Ккто и да е...пуснах чУшмата, оттам потече хладна и бистра водица...налях си.
Ама кат чух и прочетох що народ изпукал у ИврИпейско и Щатско...за един нет и ток ли съм...
Та как я карате вие у прЯспите?
СофиЕнци ги знаем - при тях Фандъкова не пуска фандък на снежинките :)
ББ е заповядал на снежинките да падат разтопени

по-добре пеша, отколкото на кьорав кон...

Тема Re: off: Как е народа в снега? [re: 4osmivki]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано17.12.10 21:00

Вервай ти, че нямаме снежинки. Вчера коя чавка ми изпи акъла, взех та тръгнах със старата Астричка. Ама тя с тотално паднал акумулатор, че не съм я карала 2-3 месеца и с летни гуми. В квартала се движих горе-долу по права линия, ама като излязох на булеварда... Абе, накратко, купих си нови гуми. В първия момент се зарадвах как хубаво тръгвам и спирам, но това беше докато не стигнах вечерта до същите квартални улички. Е, няма такова огледало! С чисто новите гуми едва изкачих една уличка със съвсем лек наклон. Няколко други коли изобщо не можаха да го направят това упражнение. Никой не чисти, никой не хвърля сол... Но пък децата са щастливи. Пързалят се по улиците на колене, на чанти...

Най обичам да чета, ама не мога.

Автор юpaтa ()
Публикувано17.12.10 21:02

няма да стане твойта работа със снегорина

, таз сутрин само 1 профуча по булеварда, но без да чисти ... и повоче не се видя. Разбрах, че и тока спирал, ама това по центъра - хех,забрави ли като беше 2 часа има, 2 часа няма . С, без снегорини, все тая - вече свикнахме, няколко дни затрябват в годината, ама пробвай да се разведеш с ЕОН
Пфу радвам се, че поне вода има/И на ВиК едни пОздрав .../, по едно време едни реки течаха по улиците около нас, още като пусна водата от кранчето една тънкоструйна...аха да спре

п.п. но какво ти пука - сега е на мода оранжевото

Редактирано от юpaтa на 17.12.10 21:05.

Автор ellfa (обичаща)
Публикувано17.12.10 21:10

Аз па, вчера сутрин спуках гума. Екстра задръстих движението и бая псувни отнесох, зарязах возилото и с обществен транспорт се придвижих към 10,30ч. у офиса.Висене по задръствания като за световно. Нема да пипна кола тая зима, заклевам се!

Тема Тц! Не им вярвай! [re: 4osmivki]  
Автор Dolce De Leche (Delicious)
Публикувано17.12.10 21:12

У Щатско "изпукват" основно от преяждане или от отстрел.

Автор pyrvata (ентусиаст)
Публикувано17.12.10 21:19

... абе тука чистят хората и пясък фърлят и сол и луга...ма много студено пусто и хич не се топи снегът.... и през пролетта , всичко се раззеленило пък някакви снежни преспи си седят неразтопени отстрани на пътя.... таквиз ми ти работи.... и и-нета не спира, само кат не го плащаш и то не веднага.... ма много студено....

Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано17.12.10 21:22

Сетих се една история... Как се прибирахме на Йордановден с либето и най-добрите ми приятели на стоп. Със снегорин. Беше -20 поне...
Ей така я караме и днес. Любов, приятели, топли супи...

Тема Е, кво пък ти е студено [re: pyrvata]  
Автор Melany99 ()
Публикувано17.12.10 21:48

и на теб?
В къщи - топло, в мола - топло, проблемът ти е само от къщи до колата и от паркинга до магазина. То бива, бива ама чак пък толкова глезотии. Студено било!

Ами зима си е!

Тема Ааа, зимни мишелинки [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Автор Melany99 ()
Публикувано17.12.10 21:50

още пролетес съм си купила, когато бяха още на разпродажба след зимата. Преди месец си ги сложих!

Пъ. Съ. Ама аз пак не карам, че ... в тия поледици ще взема нещо да се притесня и да ми стане някоя бръчка!

Автор Harлeц ()
Публикувано17.12.10 21:51

За такова време като днешното един познат казваше, че трябва да се подготвиш от лятото - прави луканка и наливай вино в каци, че като дойде зимата да му заседнеш в мазето, да режеш с ножа от тавана дето виси луканката, да отпиваш от канелката вино и от време на време да забърсваш с ръкава потния джам, за да се информираш дали не е дошла пролетта...
А, наздраве!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.