|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
малко необичайно питане
|
|
| Автор |
echr () |
| Публикувано | 11.12.10 22:17 |
|
|
помните ли детството си? ако да, подробно ли? можете ли да извикате събития от дадена година? имате ли го като на филм или са само фрагменти, епизоди?
| |
|
Тема
|
Аз първите 7 - не!
[re: echr]
|
|
| Автор |
parvaty (необичайна) |
| Публикувано | 11.12.10 22:20 |
|
|
имам само два или три откъсчлени спомени! Обаче, оттогава насетне помня почти всичко, което ми се е случило - в картини, кой какво ми е казал, добро, лошо - всичко помня! Имам очарователната способност да не трия миналото...
п.п. плюс това съм с асцендент Скорпион, та това ме прави допълнително злопаметна!
| |
|
|
|
Аз па съм в оригиналдъ от тез гадинки и помня и цветно и картинно, а и черното тефтерче от детската градина го попълвам....
Не е за вярване, ама първия ми спомен е от яслата още и то от първия ден,
то па бив ли чак такваз проклетия
по-добре пеша, отколкото на кьорав кон...
| |
|
Тема
|
Re: малко необичайно питане
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 11.12.10 22:29 |
|
|
Отделни случки, но последователни. Мога да извикам събития от дадена година, стига да изчисля възрастта, на която съм била.
Имам спомени и от яслата. Нашите много се чудеха, как може да са ми се запечатали някакви случки, от толкова ранна възраст.
| |
|
|
|
а аз не помня, та ми е странно и се чудех как е с другите.
| |
|
|
|
Всички понмят... някои само на под- и над- съзнателно ниво.
| |
|
Тема
|
Re: малко необичайно питане
|
|
| Автор |
Lali (Усмивка) |
| Публикувано | 11.12.10 23:12 |
|
|
Имам един спомен, много ярък, кратък, предполагам, че съм на възраст между 8 и 12 месеца, още не мога да ходя. Помня мястото, времето, околните хора. Възможно е тази ситуация да се е повтаряла през този период, но е и възможно да е само в един ден.
Разговаряла съм с баба ми, която е участник в този спомен, тя не можеше да повярва, че помня, но потвърди, че това е реална ситуация.
Следващият ми спомен е когато съм на около две години, суматоха, търсене на един ключ, който съм загубила и молбите на баба ми да покажа къде е.
Следващите спомени са ми от детската градина - около три годишна, те вече са продължителни.
Редактирано от Lali на 11.12.10 23:14.
| |
|
|
|
а аз не помня, та ми е странно и се чудех как е с другите.
Не е точно така. Просто ще ти изплува даден спомен, когато и който трябва. Аз през цялото време помня всичко, и все тая е. По - добре е, да ти изплува когато подсъзнанието ти реши, че е нужно.
Май трябва да свикваме... И лудите имат интернет...
| |
|
Тема
|
И аз имам спомен като хоризонтално бебе:
[re: Lali]
|
|
| Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
| Публикувано | 11.12.10 23:20 |
|
|
Помня ясно, че се опитваха да ме претеглят на онова кантарче с извита тавичка в поликлиниката. Мен ме беше страх от кантарчето и се късах от рев.
| |
|
Тема
|
Re: И аз имам спомен като хоризонтално бебе:
[re: Phillip]
|
|
| Автор |
pravil-nick (.. от зор) |
| Публикувано | 11.12.10 23:23 |
|
|
Егати .. шегувате се ?!?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|