|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Честит Рожден Ден на Вещица!   |  |  | Автор | Losty () |  | Публикувано | 03.12.10 23:50 |  |  | 

Ти, винаги си знаела, какво бих ти пожелал!
 Все някога ще стане, това което искаш.Тогава е трудно!
 Успех,декемврийче! Да е жива и здрава и твоята майка.За нея това е било един от най-щастливите дни в живота й!
 От мен, наздраве!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден на Вещица!  [re: Losty] |  |  | Автор | Harлeц () |  | Публикувано | 03.12.10 23:51 |  |  | 

Честито!
 Лости, купи и нова метла за рождения ден! Не се ослушвай!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Честито и от мен,  [re: Losty] |  |  | Автор | parvaty (необичайна) |  | Публикувано | 04.12.10 00:24 |  |  | 

желая й много здраве, късмет, успехи, да са й живи и здрави и много да я радват рожбите, винаги да бъде така сладка, слънчева, усмихната и добра - каквато е!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден на Вещица!  [re: Losty] |  |  | Автор | Liya () |  | Публикувано | 04.12.10 01:19 |  |  | 

Честит празник, Вещи!  Здравичка и щастлива да си ми ти, дечицата и всички около теб!  Прекрасен празник да си изкарате! Цунки!
 ПС Когато бях с открадната чанта и без документи, объркана и уплашена, получих бележка от Вещи, в която ме питаше имам ли нужда от помощ, включително пари и с оставен мобилен телефон... Никога няма да го забравя! Никой друг, включително от най-близките ми, не се сети, че аз даже не мога да изтегля пари без документи всякакви... Прегръдка отново!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден на Вещица!  [re: Liya] |  |  | Автор | 4osmivki (...) |  | Публикувано | 04.12.10 04:12 |  |  | 

Поклон пред такива Хора!

Барабан заби и
 призова Светци и Бог,
 И призова сърца
 Но нека да е за Вещица една
 и нейните деца!

ЧРД - аз няма ко повече да кажа!

Когато държиш чук виждаш гвоздея във всяко нещо

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден на Вещица!  [re: Losty] |  |  | Автор | ..:L:.. (член) |  | Публикувано | 04.12.10 04:36 |  |  | 

Нека твоите желания, да са мои пожелания.  Всичко най-хубаво за теб и близките ти. Бъди много обичана и щастлива всеки един миг.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден на Вещица!  [re: Losty] |  |  | Автор | anbra  (аз) |  | Публикувано | 04.12.10 07:25 |  |  | 

Бъди здрава и щастлива с прекрасните си дечица!

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

|  |  |  
             |  |  | 

И аз съм тук за да ти пожелая щастие.

разклати преди употреба

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден на Вещица!  [re: Losty] |  |  | Автор | KMETA HA HETA (Честни сини очи) |  | Публикувано | 04.12.10 08:44 |  |  | 

Честит и от мен! Жива и здрава бъди и си остани такава, каквато си. Тебе те харесвам!

Май трябва да свикваме... И лудите имат интернет...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден на Вещица!  [re: Losty] |  |  | Автор | won (cool) |  | Публикувано | 04.12.10 11:09 |  |  | 

Здрава и усмихната бъди
 и отново полети!

Което не заложиш, не го губиш.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |