Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:22 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Айде да ви омъжвам за шведи или др. скандинавци!нови  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано30.11.10 13:07

Споко, нямам брачна агенция или каквото там...ама малко да ви побутна

Айде бе, искам да чувам, как хващате за скандинавията там нЕкъде...размечтах се, щото Швеция ми е стара мисъл, умисъл и прочие, но за сега нямам изгледи поради обективното обстоятелство-Продадена невеста.
Ама се чудя ВИЕ какво се помотвате?...Хайде, сбъднете моята мечта:)))...споделете с какъв достопочтен господин сте се запознали, след като сте се амбицирали четейки темата ми:))

Чета в един форум какво се изказват за тамошните...направо не са за изпускане:))
"скандинавските мъже са дресирани от майките си от малки да помагат много в къщи и после на съпругите им не им се налага да пилеят енергия и нерви, за да направят от принцесата-съпруг един нормален мъж"

"на скандинавските мъже им е писнало от доминантните скандинавки и търсят по-земни и не толкова еманципирани жени"

"Значи по въпроса защо норвежците и българките така добре се погаждат - ами защото ние сме оправни, отговорни, амбициозни и държим на семейството и на семейния уют.
Явно нещо в манталитета и във възпитанието доста добре се допълва, защото аз се запознавам с все повече и повече българки, които имат връзки конкретно с норвежци.
Всеки път като питам милото кое точно ми харесва и защо точно мен, чужденката, при условие, че е заобиколен от норвежки момичета, той всеки път казва едно и също: Характера, начина на мислене, факта, че имаме сходни виждания по 99% от въпросите, които сме обсъждали до момента, сходна ценностна система, отношението ми към него и разбира се външния ми вид, но винаги го споменава накрая."

Сега, ако не искате скандинавец...може и в Швейцария...искам да пишете как върви спогаждането:))

Е, за такива работи искам да си говорим

п.с Сега,знам, пак ще ме разберат погрешно, ама рискувам! И за шведките не отварям дума, щото пък в хептен погрешна посока ще тръгне темата

Редактирано от LlRA.. на 30.11.10 13:09.

Тема Re: Айде да ви омъжвам за шведи или др. скандинавци!нови [re: LlRA..]  
Автор TpaнcПeниcAдилapec (ветеран)
Публикувано30.11.10 13:15

Еееееех тези тройки бе

разклати преди употреба

Тема Re: много добренови [re: LlRA..]  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано30.11.10 13:18

на мен ми върви супер спогаждането: респект, секс на екс и на 6, 10 и т.н, липса на материални проблеми, хубава храна, въздух свеж планински, избистрящ мислите и желанията:) на вяка жена, която уважава себе си и не е "задомена" препоръчвам горещо брак с чужденец, разбира се да не е някой ревнивец от остров Крит например

Тема Re: Айде да ви омъжвам за шведи или др. скандинавци!нови [re: TpaнcПeниcAдилapec]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано30.11.10 13:19

Темата е сериозна!...не става ДУМА ЗА ТРОЙКИ...

А за почтени бракове...ти си се продаден невесттоже, така че само може да си мечтаеш като мен

Гледам обаче нищо не правят девойките по въпроса за заминаване по Скандинавия:))...а такива въпроси: Как и кога се съвзехте след развода?...трябва да са направо излишни в днешно време

Автор Aтинянkaтa Taйcън (гавърверсия)
Публикувано30.11.10 13:19

Не е ли много студено и тъмно там, ма Лиро?
Не знам, но мен все ме тегли на юг. Искам да съм щъркелица. Да ходя зимата на топло, а лятото на по-хладно.

Тема Re: много добренови [re: dymo]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано30.11.10 13:22

Димо, чудя се защо толкова жени седят сами и им е тъжно, като има такъв голям избор...еле па по циЛИВИЛИзованите държави?...езика ли ги притеснява, какво ли?...ми език се учи на място...въобще всичко с еправи на място

Хеле па мами с деца, по-малки или по-голями...уникални шансове...само да поискат и да си посочат

Автор -дядo- ()
Публикувано30.11.10 13:23

Една позната стюардеса, омъжена за швед, го идентифицираше като "Розовта пишка".

"Снощи Розовата пишка ме води на концерт!"

Тема Re: Айде да ви омъжвам за шведи или др. скандинавци!нови [re: Aтинянkaтa Taйcън]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано30.11.10 13:24

Там други неща топлят

Иначе до сега си пишем само продадените по темата...усещаш ли?

Автор Aтинянkaтa Taйcън (гавърверсия)
Публикувано30.11.10 13:25

Свободните гледат сеир и ще се включат като предложиш нещо по-конкретно.

Тема Re: Айде да ви омъжвам за шведи или др. скандинавци!нови [re: -дядo-]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано30.11.10 13:27

Нека ми е зле:))

...ще го преживеем:))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.