Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:52 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема офф: Айде намасата-2  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано18.11.10 19:13

По молба на зрители и читатели пускам втори едишън на темата:))

Таз вечер менюто е просто, по селски-Праз с ориз на фурна

...не ми искат даже шунката:))
Айде, пълнете и вие темата

Новото в рубриката е и даване на рецептата:
Загрявам олио и изсипвам в него нарязаният на парченца праз /2 едри горди стръка/. Нарязвам и една голяма глава лук за компания. Оставям да се позапържат до златисто и приятно миришещо на запържено. След това прибавям 2 голями нарязани на ситно домата или половинка домашни смлени домати, консервирани. Една супена лъжица червен пипер за вкус и цвЕт тоже:))...и за още по-затормозяващ мирис на съседите, естествено Овкусявам и с връзка магданоз, нарязан на ситно. Изсипвам и ориза+вода, 2 размити пилешки бульона и сол на вкус. Объркваме, изсипваме сместа в тавичка и марш във фурната!...пече се докато усетите, че не можете да изтраете, защото бирата се стопля...а аромата е проникнал до костите на мозъка и нЕма рецептори дето да устоят на таз гореща празена романтика...не забравяте да поръсите и с чер пипер, преди консумация, а който желае и малко кисело мляко отгоре, значи го признаваме за истински празено-селски кулинар!

Да Ви е сладко!

В живота е по-добре да се износваш, отколкото да ръждясваш.
Армен Джигарханян

Тема Re: офф: Айде намасата-2 [re: LlRA..]  
Автор Aтинянkaтa Taйcън (гавърверсия)
Публикувано18.11.10 19:15

Йес!
Тъкмо си тръгвам от работа.
Това ще направя след малко у нас.

Тема Не ми дават да мирише на праз [re: LlRA..]  
Автор Melany99 ()
Публикувано18.11.10 19:18

в къщи!

Мога да пусна малко кекс, че напоследък съм се амбицирала да му хвана цаката!

Тема Re: офф: Айде намасата-2 [re: LlRA..]  
Автор Orcad (регистриран)
Публикувано18.11.10 19:23

тиква!
щ`ти узрее тиквата най-накрай

.............
преди две-три години много ти се беше разплямпало приказвалото
почваш да вдяваш май
дано е от .........

ама за ергените може ли и малко месценце, отвътре подпъхнато

Тема Re: Не ми дават да мирише на праз [re: Melany99]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано18.11.10 19:24

Пускай, каквото ти дават да пускаш

А идеята за тази гозба ми дойде днес, като излизах навън, гледам меню на еднаквартална кръчма. И там изписали-"Праз с ориз"-3,50лв.

Лелеее, как се ядосах...3,50 за чинийка от това
Влизам и купих 2 стръка по 0,30 лв.. единя...демек 2 за 0,60лв.
Кат прибавиш другите продукти...ми то както и да го смЕташ...не може да ги докара тия 3,50лв. и то за 4-ма души количество

От кръчмата обаче се разнасяше аромат на манджата...та сети се колко малко ми трябваше за мотивация

Чакам секса, кекса или там, каквото най-добре правиш да го покажеш на снимка

Армен Джигарханян

Тема Re: офф: Айде намасата-2нови [re: Orcad]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано18.11.10 19:26

Бе то може:))...то и аз нарязах шунка отстрани, ама представяш ли си...месар да ти каже: "Толкова е вкусно, че да не му развалям вкуса с тоз меснат полуфабрикат"

Обаче гила мнооого със студена потна бира...утепало се е!

Армен Джигарханян

Редактирано от LlRA.. на 18.11.10 19:26.

Тема Десерт!нови [re: Melany99]  
Автор Melany99 ()
Публикувано18.11.10 19:28

Тема Re: офф: Айде намасата-2нови [re: LlRA..]  
Автор anbraМодератор (аз)
Публикувано18.11.10 19:29

Много си безобразна ся

... таман затвориха плод-зеленчука... и имам само едно празче, ееееееееееее...
Обожавам такава манджичка, аз поначало месо не обичам и готвя само за сина си и майка си, рядко дори опитвам какво съм направила. Обаче за "профирни" /така казваше баба, Бог да я прости/ яхнийки направо си умирам.
По тоя случай си сготвих леща, а за сина след работа има руладини /вероятно така се наричат/ от свинско бонфиле, пълнени с топено сирене, кисели морковчета и кисели краставички върху ирландски микс, запечени в плик.

Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.

Тема Е, то винаги приготвеното в къщинови [re: LlRA..]  
Автор Melany99 ()
Публикувано18.11.10 19:31

излиза на друга цена.

Ама ти не си слагаш труд, умения, опит, знания, научено по нета...

Тема Re: офф: Айде намасата-2 [re: anbra]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано18.11.10 19:31

за сина след работа има руладини /вероятно така се наричат/ от свинско бонфиле, пълнени с топено сирене, кисели морковчета и кисели краставички върху ирландски микс, запечени в плик Говори ми, както се опитвам да постя...

Аз едно прясно зеленце забърках, ама няма представителен вид, та ще спестя снимката.

Най обичам да чета, ама не мога.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.