|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Защо?
|
|
| Автор |
Kkaнeлa () |
| Публикувано | 18.11.10 18:31 |
|
|
Защо питам, не развихме по едно литературно есе, не решихме една задача(освен онази, за трети клас) , не разнищихме тема по биология или физика. Нещо, което да е от помощ?:-)
Редактирано от Kkaнeлa на 18.11.10 18:33.
| |
|
|
|
не обичат да им се дава акъл и въобще са си гениални!
| |
|
|
|
Хората за това пари от хонорар вземат, бе!
Ти искаш зорлем хляба да им отнемем.
Ще ни спрат клуба заради тебе.
| |
|
|
|
Да де, ама какъв е смисълът от взаимопомоща тогава?;-)
| |
|
|
|
казваме как да сваляш гаджета, да ги задържаш, да ти подаряват диаманти, коли и т. н.
| |
|
|
|
По улицата вървят мъж и жена . Среща ги една жена и ги поздравява -здравейте мъж и жена . Но жената отговаря - ние не сме мъж и жена - неговата майка се пада свекърва на моята майка . Каква е роднинската връзка межу мъжът и жената ? Време за размисъл 10 секунди .
| |
|
|
|
За кого тез отнесени понятия?
В живота е по-добре да се износваш, отколкото да ръждясваш.
Армен Джигарханян
| |
|
|
|
Баща и дъщеря
| |
|
|
|
Реших да го пусна , щото няколко минути преди това ме питаха и мене . Лесно е , ама мен ми го казаха като скоропоговорка и ми дадоха 5 секунди . Един съсед реши да ми се доказва и се намуси като му казах отговора .
| |
|
|
|
Нямам идея защо искаш да ти решаваме задачите по биология, ти не можеш ли сама да си ги решиш?
И ако не можеш, защо не можеш? това клуб за разведени ли е, или за решаване на задачи по физика? м? ако ти реша задача по физика, ще ли ми платиш времето за решаване на задачата ти? м?
Така де...да си дойдем на думата, този клуб е за губене на време, а не за уроци по физика.
За уроци по физика, дай ми 15 паунда на час, което между другото е евтино, ама айде на роднинска и национална взаимопомощ...и ще ти реша задачата от 4 клас. Иначе, да ма прощаваш, циганска работа идва
Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|