|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Внимание!
|
|
| Автор |
KMETA HA HETA (Честни сини очи) |
| Публикувано | 30.10.10 22:21 |
|
|
Май трябва да свикваме... И лудите имат интернет...
| |
|
|
|
Искам да върнем стрелките на часовника с години... 15-20... става ли?
Сумата по Вашата сметка намалява!!!
| |
|
|
|
Искам да върнем стрелките на часовника с години... 15-20... става ли?
И аз искам, значи става. Преди 15 години, бях на турне във Франсата.
Тъкмо да питам, защо толкова си пестелива на думи, а то сумата по сметката ти намаляла
| |
|
|
|
Щадя те, за т'ва
Преди 15-се точно...съм била с издут корем Аре да не караме буквално толкоз... Трябва ли да са така точни параметрите?! Някъде назад в годините, по желание... Филолог и сметки! Бъррррр! Nope!
Турне? Я разкажи
| |
|
|
|
Ооо, хубави години бяха. Турнета с ансамбъла. Преди 15 години, бях за 2-ри път във Франция. Обичах турнетата, които бяха за повече от 15 дена :)) Народните танци, много им дадох, но и те ми дадоха много.
| |
|
|
|
Я пусни една картинка как удряш калпака у земи или как обикаляш некоя бургазлийка в съчетание хип-хоп и брейк, в народна носия
И или разправяй в подробности, или лягай, че бонуса ти от 1 час тече
| |
|
|
|
Таз нощ от повтаряне по всички телевизии, радиа, нетове и КМЕТОВЕ , часовниците ми забелезАх са се върнали сами с един час назад .. писнало им е и са решили проблема вече
най-лесно е да не си някъде .. с някой
| |
|
|
|
Докато притичвах ти мернах ника,та се спрях да ти драсна едно здрасти!
написаното е подтискащо,давай го по-истеричнои веселяшки
Редактирано от TътeнoтГpъм* на 31.10.10 02:56.
| |
|
|
|
Колко си захлупен Значи ся да ти тълкувам какво съм казала горе ли? Слушай, кака - Искам да си пътувам свободно назад-напред във времето, да ходя на почивка на Венера и т.н., щото това ми го беше обещала още другарката в първи клас, а е! кое време стана, пък...
А другото с намаляващата сума е закачка с Кмета по повод негова закачка с бургазлийки
Ама докога ще ви обяснявам беее
| |
|
|
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|