Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:19 10.05.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Шансове за ново семейство на жена с деца  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано29.10.10 10:40

Понеже темата дето си говорим за Милайла стана много дълга, пък там се заприказвахме по един въпрос, който ми е много интересен и неясен, искам да попитам в отделна тема:
Какви са шансовете на разведена жена с повече от едно дете да кажем, може да са 2-3 или 4 малки деца, примерно в рамките на 10-12г., 9-10г. и 6-7г., това е ориентировачно...възрастта може и да е друга, но да не са голями да създаде втори път семейство?
По-трудно или лесно става това?

Много ще се радвам и на мъжки мнения...за дамските е ясно, от много голямо значение са, особено на тези, които са в реална ситуация или познават такива случай:))

Питам за класическият най-често срещан случай, защото е ясно, че когато човек си има късмет, всичко се нарежда по мед и масло:))

Да пусна специална тема ме наведе поста на Чавето:
"А ти знаеш ли, не че има откъде, но аз познавам една такава!! Безумно готино миньонче, няма да кажеш, че и веднъж е раждала!!, с 4 сина /ебаси пичовете!/ и мъъъничка дъщеричка, гледа ги сама, щото и 3-та й мъжове.. един дол дренки, а тя не от тия дето търпят. Ходи на танци, пътува по света и .. си има гадже. И е цялата усмивка!!"

На мен лично ми беше малко странно, къде си оставя децата, когато си ходи по света и с приятеля си, предполагам отсъства и нощно време...но дай боже да има подкрепа и помощ, я от майка, роднини я детегледачка и средства за такава.

Въпросът ми е сериозен, не се опитвам да разбуня нещо, просто опитвала съм се да се поставям на мястото на подобен казус и дори и в най-оптимистичните ми размисли не намирам сили да го понеса дори като мисъл...дето се казва -Да не ти дойде до главата! Но например аз и затова прехвърлих навремето род. права на таткото на щерката, защото освен, че беше и по-стабилен финансово, имаше и майка и баба, които бяха в дома му...докато оставайки с мен, не можех да си представя само двете, без помощ в гледането и т.н., а исках да си имам и моя живот , все пак бях на 25-26г. Както и да е , приемаме, че не съм имала достатъчно развит майчински инстинкт! Но темата не е за мен , нЕкой да не се обърка:))...темата е аджеба за шансовете и въобще ситуацията сама мама с повече от едно дете...две, три и повече...как я карат? Намира ли се сравнително лесно друг партньор искащ да отглежда и нейните деца?...убийте ме, пълна мъгла ми е...и е едно от нещата, които ми предизвикват тотална паника

П.с Моля , темата не важи за жени само с едно дете! Там е по-лесно и безпроблемно да се приеме...не че историята не знае и други случаи де, но няма да е по темата. Благодаря за разбирането.

Ето и да си засладите, докато четете, мислите и ми отговорите

Тема Re: Шансове за ново семейство на жена с деца [re: LlRA..]  
Автор Harлeц ()
Публикувано29.10.10 10:50

0 (нула)

Автор -дядo- ()
Публикувано29.10.10 10:51

Много е важно от кого са децата и при какви обстоятелства са останали без баща.

Щото нали се сещаш, че тази парцалеса с тримата бивши, дето все не са й насосали, и дето си вее гъза насам-натам, всичките й следващи мъже ще са с нея максимум до раждането на детето.

Те били от един дол дренки. А не трябва ли да си помислим от какъв дол е берачката, дето все такива си ги взима?

Иначе, на въпроса ти - малки. Много малко са мъжете, които биха гледали 3 чужди деца. Повечето от тези мъже, поради тази си особеност на характера, вече са се обзавели с жена и деца.

И най-важното - не са важни децата. Важна е майката, щото ако е читава, ще привлече читав мъж, а и децата й ще са читави, та за него няма да са проблем. Ако е боклук, с деца-без деца, все тая.

Автор copadevino (весела)
Публикувано29.10.10 10:51

Лира - на първо четене - тъжно ми стана някак, че обсъждаме подобна тема. Не съм от тези, които твърдят, че всичко родно нищо не струва, пък в чужбина видиш ли, но веднага се сетих за американските филми, в които децата не са никакъв проблем, тоест за сама жена с деца не е никакъв проблем да създаде ново семейство. Майка ми два пъти ходи до САЩ и има подобни впечатления. Ти си живяла там, та знаеш.
Мисълта ми е, че мъчно ми стана, че българският мъж може да има задръжки от подобно естество. Това от мен засега.

Тема Re: Шансове за ново семейство на жена с деца [re: -дядo-]  
Публикувано29.10.10 10:54

Пак прекаляваш. Нито я знаеш, нито познаваш, за да я наричаш парцалеса. Това, че е с трима бивши, не я прави такава. А какво ще кажеш за семейните, които се правят на големи моралистки пред обществото, но се скъсват да се чукат с чужди мъже, а?

Автор Hoй (библейския)
Публикувано29.10.10 10:55

Какви са шансовете на разведена жена с повече от едно дете да кажем, може да са 2-3 или 4 малки деца, примерно в рамките на 10-12г., 9-10г. и 6-7г., това е ориентировачно...възрастта може и да е друга, но да не са голями да създаде втори път семейство?
- каква жена ве, това си е жива майка на кученца.

"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "

Тема Re: Шансове за ново семейство на жена с деца [re: copadevino]  
Автор -дядo- ()

Да бе, особено ако жената е Мег Райън или Хелън Хънт. Тези двете ги взимам заедно, барабар с всичките им деца.

Може да добавим и Анджелина, ако Брад няма нещо против.

Пък за спящата красавица да не говорим.

Какво друго си научила за Америка от филмите?

Тема Re: Шансове за ново семейство на жена с деца [re: copadevino]  
Автор LlRA.. (мission)

Условията на живот, финанси, социални дейности тук са други...много различни от Америка и Европа

Тема Re: Шансове за ново семейство на жена с деца [re: Harлeц]  
Публикувано29.10.10 10:57

Е как няма да е нула, като за старото си семейство не можете да се погрижите финансово, пък какво остава за ново, като по-далеч от носа си не виждате и си мислите - абе аз що да се грижа за чужди деца, като мога да си направя мои и т.н. Това не се отнася до всички български мъже, надявам се.

Публикувано29.10.10 10:58

Това казвам и аз, и това е тъжното.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.