|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Шансове за ново семейство на жена с деца
|
|
Автор |
LlRA.. (мission) |
Публикувано | 29.10.10 10:40 |
|
Понеже темата дето си говорим за Милайла стана много дълга, пък там се заприказвахме по един въпрос, който ми е много интересен и неясен, искам да попитам в отделна тема:
Какви са шансовете на разведена жена с повече от едно дете да кажем, може да са 2-3 или 4 малки деца, примерно в рамките на 10-12г., 9-10г. и 6-7г., това е ориентировачно...възрастта може и да е друга, но да не са голями да създаде втори път семейство?
По-трудно или лесно става това?
Много ще се радвам и на мъжки мнения...за дамските е ясно, от много голямо значение са, особено на тези, които са в реална ситуация или познават такива случай:))
Питам за класическият най-често срещан случай, защото е ясно, че когато човек си има късмет, всичко се нарежда по мед и масло:))
Да пусна специална тема ме наведе поста на Чавето:
"А ти знаеш ли, не че има откъде, но аз познавам една такава!! Безумно готино миньонче, няма да кажеш, че и веднъж е раждала!!, с 4 сина /ебаси пичовете!/ и мъъъничка дъщеричка, гледа ги сама, щото и 3-та й мъжове.. един дол дренки, а тя не от тия дето търпят. Ходи на танци, пътува по света и .. си има гадже. И е цялата усмивка!!"
На мен лично ми беше малко странно, къде си оставя децата, когато си ходи по света и с приятеля си, предполагам отсъства и нощно време...но дай боже да има подкрепа и помощ, я от майка, роднини я детегледачка и средства за такава.
Въпросът ми е сериозен, не се опитвам да разбуня нещо, просто опитвала съм се да се поставям на мястото на подобен казус и дори и в най-оптимистичните ми размисли не намирам сили да го понеса дори като мисъл...дето се казва -Да не ти дойде до главата! Но например аз и затова прехвърлих навремето род. права на таткото на щерката, защото освен, че беше и по-стабилен финансово, имаше и майка и баба, които бяха в дома му...докато оставайки с мен, не можех да си представя само двете, без помощ в гледането и т.н., а исках да си имам и моя живот , все пак бях на 25-26г. Както и да е , приемаме, че не съм имала достатъчно развит майчински инстинкт! Но темата не е за мен , нЕкой да не се обърка:))...темата е аджеба за шансовете и въобще ситуацията сама мама с повече от едно дете...две, три и повече...как я карат? Намира ли се сравнително лесно друг партньор искащ да отглежда и нейните деца?...убийте ме, пълна мъгла ми е...и е едно от нещата, които ми предизвикват тотална паника
П.с Моля , темата не важи за жени само с едно дете! Там е по-лесно и безпроблемно да се приеме...не че историята не знае и други случаи де, но няма да е по темата. Благодаря за разбирането.
Ето и да си засладите, докато четете, мислите и ми отговорите
| |
Тема
|
Re: Шансове за ново семейство на жена с деца
[re: LlRA..]
|
|
Автор |
Harлeц () |
Публикувано | 29.10.10 10:50 |
|
0 (нула)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
-дядo- () |
Публикувано | 29.10.10 10:51 |
|
Много е важно от кого са децата и при какви обстоятелства са останали без баща.
Щото нали се сещаш, че тази парцалеса с тримата бивши, дето все не са й насосали, и дето си вее гъза насам-натам, всичките й следващи мъже ще са с нея максимум до раждането на детето.
Те били от един дол дренки. А не трябва ли да си помислим от какъв дол е берачката, дето все такива си ги взима?
Иначе, на въпроса ти - малки. Много малко са мъжете, които биха гледали 3 чужди деца. Повечето от тези мъже, поради тази си особеност на характера, вече са се обзавели с жена и деца.
И най-важното - не са важни децата. Важна е майката, щото ако е читава, ще привлече читав мъж, а и децата й ще са читави, та за него няма да са проблем. Ако е боклук, с деца-без деца, все тая.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
copadevino (весела) |
Публикувано | 29.10.10 10:51 |
|
Лира - на първо четене - тъжно ми стана някак, че обсъждаме подобна тема. Не съм от тези, които твърдят, че всичко родно нищо не струва, пък в чужбина видиш ли, но веднага се сетих за американските филми, в които децата не са никакъв проблем, тоест за сама жена с деца не е никакъв проблем да създаде ново семейство. Майка ми два пъти ходи до САЩ и има подобни впечатления. Ти си живяла там, та знаеш.
Мисълта ми е, че мъчно ми стана, че българският мъж може да има задръжки от подобно естество. Това от мен засега.
| |
Тема
|
[re: -дядo-]
|
|
Автор |
copadevino (весела) |
Публикувано | 29.10.10 10:54 |
|
Пак прекаляваш. Нито я знаеш, нито познаваш, за да я наричаш парцалеса. Това, че е с трима бивши, не я прави такава. А какво ще кажеш за семейните, които се правят на големи моралистки пред обществото, но се скъсват да се чукат с чужди мъже, а?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Hoй (библейския) |
Публикувано | 29.10.10 10:55 |
|
Какви са шансовете на разведена жена с повече от едно дете да кажем, може да са 2-3 или 4 малки деца, примерно в рамките на 10-12г., 9-10г. и 6-7г., това е ориентировачно...възрастта може и да е друга, но да не са голями да създаде втори път семейство?
- каква жена ве, това си е жива майка на кученца.
"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "
| |
Тема
|
[re: copadevino]
|
|
Автор |
-дядo- () |
|
Да бе, особено ако жената е Мег Райън или Хелън Хънт. Тези двете ги взимам заедно, барабар с всичките им деца.
Може да добавим и Анджелина, ако Брад няма нещо против.
Пък за спящата красавица да не говорим.
Какво друго си научила за Америка от филмите?
| |
Тема
|
[re: copadevino]
|
|
Автор |
LlRA.. (мission) |
|
Условията на живот, финанси, социални дейности тук са други...много различни от Америка и Европа
| |
Тема
|
[re: Harлeц]
|
|
Автор |
copadevino (весела) |
Публикувано | 29.10.10 10:57 |
|
Е как няма да е нула, като за старото си семейство не можете да се погрижите финансово, пък какво остава за ново, като по-далеч от носа си не виждате и си мислите - абе аз що да се грижа за чужди деца, като мога да си направя мои и т.н. Това не се отнася до всички български мъже, надявам се.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
copadevino (весела) |
Публикувано | 29.10.10 10:58 |
|
Това казвам и аз, и това е тъжното.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|