|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Как се бяга от връзка...
|
|
| Автор |
chavdar4e (бивше 4ave) |
| Публикувано | 27.10.10 23:48 |
|
|
. от която вътрешно не ти се бяга!? Отсрешната страна също не бяга.
Всичко е ок, но знам, че трябва да сложа край. Една голяма точка. Някой ден. Далечен или близък.
Варианти:
1. Слагам край, щото е безсмислено. ... Ама не е бе, всяко секунда с любим човек е смислена.. Иначе си го мисля, за благото на другия...
2. Търпя постопенното премтиопяване на голямата емоция. Колкото и да съм толерантна, елементарното сравнение с отношението преди време ме жегва.
3. Намирам си друго гадже, след като той си всяка нок, и компенсирам?? Това не го мога, отпада..
Как да изляза с чест и без много жертви от ситуация, която и двете страни са приели, харесва им, не искат да променят, но .. едната я боли, защото има роли, които не са ми присъщи.
И друго, ако се разделим в пика, аз ще мога ли да дишам??
| |
|
|
|
докао и е хубаво.
Ако започваш да си задаваш въпроси, чувстваш се некомфортно или нещастно...
Но пък изчакай малко, от разстоянието на времето някои неща ми се виждат толкова...смешни и нелепи!
| |
|
|
|
пика, не бягай... като ти накипи достатъчно, тя или ще се оправи, или ще се скъса - но си кажи какво ти тежи! Излагай си исканията, за да получиш каквото търсиш! Аз винаги съм била деликатна, непритискаща, ненапираща, ненатраплива - и какво, моля? Затова, кажи си "не ми харесва това и това!" ! Факт, че съвместния живот е низ от компромиси... а снощи чух и фразата, че излизало по-евтино да живееш в двойка - съмнява ме здравето и нервната система да имат цена... Та, съвет, без да съм обула твоите обувки - не става! Но, щом имаш тръпта - изживей я... В пика ще ти бъде много трудно...
| |
|
Тема
|
Re: Как се бяга от връзка...
[re: chavdar4e]
|
|
| Автор |
Aлиca. (Лиса) |
| Публикувано | 28.10.10 00:11 |
|
|
Стъжни му живота с мрънкане и дуднене, сам ще избяга, ве.
| |
|
|
|
финансови и сексуални рестриктивни мерки...
Уфф, пак съм объркала клавишите...Редактирано от Melany99 на 28.10.10 00:19.
| |
|
|
|
Тя тая е шматка. Няма да тръгне да го дои за пари и да си заключва кълките, докато го прогони чиляка. Ама и на проклета змИя не ще да се прави... Да зема да я хлопна с нещо по главата да и докарам амнезия дали ще свърши работа?
| |
|
|
|
Кажи подробности де.
Само дразниш любопитството така.
Ама спри да играеш роли и бъди себе си.
Ти диктувай правилата на играта.
Има един тъп виц ама върши работа:
-----------------------------------------------------
Скучно му било на един в бара.
Ама гледа трима играят карти на една маса
и решил да се присламчи.
- Може ли да се присъединя
- Може
Раздали по 5 карти.
- Аз залагам 100$ (първият)
- Плаща (вторият)
- И аз
- И аз (нашият човек)
- Бонго - казал първият и прибрал парите.
Така още няколко раздавания...
А бе какви са правилата на тая игра? - не изтраял
нашият човек.
- Който каже първи Бонго, прибира парите
(му обясниливежливо)
Не изчакал да приключат залозите, и нашия
човек крещи "БОНГО" и посяга.
- Голямо Бонго - се обадил друг, и прибрал парите.
разклати преди употреба
| |
|
|
|
Какво е "премтиопяване" ? .. и "Намирам си друго гадже, след като той си всяка нок, и компенсирам??" ?!?
| |
|
|
|
каквото и да направиш - прави го така че да не се мразиш после. Лъжи обиди измами и курвенски номера - после ти ще страдаш повече, ще се ругаеш и проклинаш що не си била честна и що това или онова.... той ще се напие и ще забрави, и ще те смени с друга хич без да му мигне окото. Мъжете живеят с действията, жените с емоциите, не очаквай да го впечатлиш и да се развълнува особено...
Ако мислиш че има някакъв шанс - говорете, на масата ясно и открито, очи в очи. Иначе няма начин да се досети той къде те сърби и къв ти е проблема.
Ако няма шанс - кажи си му - сори много си готин но искам повече, чао и това е....
успех :-)
| |
|
|
|
ше си ги довършваш както ти кефне, па ти! То ако всичко е ясно как ще се напъваме да даваме съвети? Все едно забрави темата на Полу-то за учебника по етика за 10-ти клас?!?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|