Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:36 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Разведените/самотните родители и секса!нови  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано26.09.10 11:08

Здравейте клубващи хора! Предварително се извинявам за темата, дето пускам, особено на модераторките, защото не съм сигурна доколко е в правилата да се пише за секс в този клуб, но все пак, това е важна част от Живота, и особено на разведените/самотните родители! (плюс това в клуба се говори за секс и без отделна тема)

!

Та, това, дето ме тормози е - лесна плячка ли е един самотен родител? Трябва ли да прави повече компромиси, отколкото ако беше свободен и относително независим от обстоятелствата около него? Трябва ли да бъде по-внимателен, предвид напрежението от сексуалната си незадоволеност, да не стане близка мишена за някой, който е не до там със чисти мисли, или просто е поредния елементар/ка, търсещ еднодневни забавления? Не, че има нещо лошо в еднодневките, но понякога търсенето и предлагането са в резултат на различни очаквания, и от разминаването обичайно някой престрадва...

Пиша всичко това, защото оставам с убеждението, че свободните хора смятат ангажираните такива за ... де да знам, "втора ръка" може би е най-добрия израз, за който се сещам! Смятат, че ти трябва да си на разположение винаги, когато те искат, че трябва да можеш да предугаждаш желанията, и един вид, да се съобразяваш повече... И когато се окаже, че не можеш да отделиш време... ставаш лош! ... ... Трябва ли да се събират само разведен с разведен, защото свободните не разбират, че имаш ангажименти? Къде е разумната граница, тавана на компромиса, който трябва да направиш?

С други думи - да бъдеш родител, професионалист и човек в едно тяло, не идва ли малко трудна задачка?... Как да си износиш дините под мишниците??? Ясно е кое е приоритетно за тебе, но все пак, и ти си човек... Трябва ли да очертаваш граници, от сорта на "аз мога това и това, в т.ч. да се виждам с теб тогава и тогава", или трябва да очакваш отсрещния да се досеща?... Принципно, опре ли до емоции и отношения мъжете не обичат разговорите, но как се напасват двама души, ако не си говорят? Или отговора е в желанието на отсрещния към теб?... Но, от друга страна, как се въплъщава такова желание, ако нямате контакти??? И ето, змията си захапва опашката... Въпроси, въпроси...

Тема Re: Разведените/самотните родители и секса!нови [re: parvaty]  
Автор *Eвa* (независима)
Публикувано26.09.10 11:25

Много е труден балансът. Във всеки момент човек трябва да слуша не разума, а приоритетите на сърцето си. То най-добре може да балансира.

Тема трябва да отскочимнови [re: *Eвa*]  
Публикувано26.09.10 11:33

за един лук и сметана, че ще правя една леща, но искам да ти поговоря повече върху твоя пост, като се върна - извинявай за забавянето

!

Автор ariel$$ (стар клубар)
Публикувано26.09.10 11:40

Парвати, аз такива проблеми нямам и предполагам, че още куп клубари го нямат. Всичко е в твоята глава - как се държиш, какво търсиш, как позволяваш да се държат с тебе. Твоят въпрос е поведенчески, а не плод на социален статус, щото съм го чувала от хора с различен статус.

Автор Summer Wine (пакостница)
Публикувано26.09.10 11:53

Ах този секс

Та, това, дето ме тормози е - лесна плячка ли е един самотен родител?
Всеки човек, който излъчва сексуално напрежение може да бъде потърпевш от евентуални партньори, които са не дотам добросъвестни. Няма според мен разлика дали си сам отглеждащ дете, или сам без дете.

Просто за жалост, ако трябва да си говорим за мъже - пълно е с комплексари и манипулатори, които предпочитат да изберат жена, която е сама с детето си, не заради самата жена, а защото там материята е по-удобна.
Пак за жалост има доста жени, които се чувстват самотни, неълноценни, непривлекателни, със занижено самочувствие и като се появи някой такъв принц, си мислят, че щом някой им е върнал част от живеца със що-годе чудесен секс, той е мъжът на живота им.

Може да съм крайна, ама ако трябва да се разпростра в повече писане, ще пиша по-дълго и от тебе.

Wine Me & Dive Me

Автор echr ()
Публикувано26.09.10 12:06

абе, не знам, ама ми се струва, че питаш дали да се занимаваш със задници или със свястни мъже. не е ли нормално някой, който те харесва да се съобрази с ангажиментите ти?
от друга страна пък, ако самотният родител е толкова преангажиран с родителството си, че не оставя място в живота си за други хора...
от трета страна, честно, малките деца може и да плашат кандидатите. аз например скоро отписах един още отначало, като разбрах, че живее половината от времето си с двете си малки деца. няма лошо, оценявам, но не мога да си впиша в такава картина.
та, да сложно си е май.

Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано26.09.10 12:08

А защо пък т.нар. свободни да не разбират, че имаш ангажименти?? Те кво .. не ходят на работа, нямат деца, хобита и други такива? Ако наистина се сърдят, значи не е това човекОт, айде по-далеч.. Да се научат, че всяка секунда с любим/харесван човек е дар /не от него, от съдбата, живота.../ и да я ценят.

И съм "за" очертаването на граници, като знаеш, че може да те тресне тока, минавайки през телените заграждения, някак е по-лесно

Тема Re: трябва да отскочимнови [re: parvaty]  
Автор LlRA.. (мission)
Публикувано26.09.10 12:58

Сутрин леща,
обед леща,
вечер с гаджето на среща!

Тема ахахахаха,нови [re: LlRA..]  
Публикувано26.09.10 13:00

супер стихотворение!

Днес няма да е точно тая схемата, обаче!

Тема По въпроса със сърцето,нови [re: *Eвa*]  
Публикувано26.09.10 13:01

Ева, проблема е точно там - обичайно сърцето ти подсказва, че нещо априори не става, не се получава... обаче, ти рупаш! Или пък, то те влече към някой, който очевадно е катастрофален за тебе! Колко време е редно да слушаш САМО него, и да пренебрегваш разума?

Не е ли редно да пораснеш, и да започнеш... де да знам, дали пък едни по-делови отношения не са по-подходящи, по-студени, чисто рационални? Дали не е по-правилно да не слушаш сърцето си, поне в началото??? ... Не знам...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.