Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:53 18.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Размисли разни.....нови  
Автор merilin_n (непознат )
Публикувано23.09.10 15:34

Днес разглеждам жълтите вестници и отново поредица от сватби и раздели...Всеки има право на избор, разбира се,но аз за себе си не намирам отговор...Как някои успяват да се оженат и разведат по два и повече пъти,а някои-като мен например-нито веднъж....Както се казва,здрава е права, а сама.....
Харизма ли е ,съдба,какво ли....не намирам отговор и животът ми буксува сама, без половинка....

Тема По-добре сама,нови [re: merilin_n]  
Автор parvaty (необичайна)
Публикувано23.09.10 15:45

отколкото зле придружена!

Живей си Живота, всичко ще си дойде на мястото!

Тема Re: Размисли разни..... [re: merilin_n]  
Автор Aтинянkaтa Taйcън (гавърверсия)
Публикувано23.09.10 15:58

На колко си години, та си се запритеснявала?
Не се ли мотаят гаджета около теб?
Брак-мрак - голяма работа.
Аз пък все бягам от сватби, пък все ми се случват.

Тема Като намериш свестеннови [re: merilin_n]  
Автор Melany99 ()
Публикувано23.09.10 16:05

мъж за женене, няма никакво значение какъв е цветът на бентлито му!

Не избирай много!

Тема Re: Размисли разни.....нови [re: merilin_n]  
Автор 4usmivki (пристрастен)
Публикувано23.09.10 16:13

Ти ся ко? Сакаш се мъжиш по 3-4-10пъти ли?
Аз лично съм фен на съжителстването без брак. И до дн днешен нямаше да съм бил женен, ама цялото кралско войнство кат гракна, че тъй не бива и кандисах - само мир да има.
Ако питаш що не сте се сбрали с някой - то др работа. Ми щото след едно определено време секи захитрява бре :)
Имам една приятелка - готина мацка, прави доста добра кариера и преди се некви такива мисли/кат твоите/ и бяха у главата. Преди няколко месеца я бъзвам "айде бе няма ли да се жениш и на едно хоро да ме викнеш"
Да не съм луда!!!
Другата па, дето НИКОГА нямаше да се жени и въртеше едновременно по 2 гаджета и 3-ма любовника и звъня преди месец, да пием кафе след седмица и тя вика "Ми тогаз не мога, че ще се женя" А въъъ, до оня ден нищо ти нямаше бре булка! Ей тъй на за 1-2 месеца няма и се ожени .
Тъй че то...

Автор won (cool)
Публикувано23.09.10 16:44

А на съжителство не си ли съгласна? Щото то сега не е модерно да се сключва брак.
Осигури си доходи и жилище, за да си наистина самостоятелна. Играй себе си и всичко ще си дойде на мястото.
Нема да се плашиш!

Което не заложиш, не го губиш.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано23.09.10 17:17

не намирам отговор и животът ми буксува сама, без половинка Ама само половинката ли ти е проблемът? Сигурна си, че не си вдигнала много високо летвата, че можеш да бъдеш поне равностоен партньор на типа мъж, който харесваш?

Най обичам да чета, ама не мога.

Автор Hoй (библейския)
Публикувано23.09.10 17:27

Стани под 55-60 килца примерно и ще видиш чудо невиждано...

"Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать. "

Тема Re: Размисли разни.....нови [re: Hoй]  
Автор 4usmivki (пристрастен)
Публикувано23.09.10 17:30

Говори радио Анкара : не разваляй хубавата жена бе мискинин

Тема Re: Размисли разни.....нови [re: Hoй]  
Автор PipilotaViktualija (не онази)
Публикувано23.09.10 17:46

Под 55? И на каква височина и години, ако смея да запитам?

Много грешиш, ако смяташ това за панацея. Казва ти го жена, варирала чат- пат с килограмите през годините, която никога не се е оплаквала от липса на мъжко внимание и кандидати за гражданското. А ся, че твоите лични вкусове се побират в тези рамки, е отделен въпрос.

П.П. С уговорката, че нямам предвид, че успехът не е силно- занижен при наличие на разплуто тяло и прекомерно наднормено тегло, де.

Редактирано от PipilotaViktualija на 23.09.10 17:48.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.