Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:47 10.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема ПАААНАИРИ, ПАНАИРИ!нови  
Автор sawana11 (необятна)
Публикувано19.09.10 19:25

Идеята за тази тема се роди, по повод дискусиите за развода на новият ни съклубар фреш...

Та в тази връзка се сетих, че човек като се жени прави "панаир на суетата" - то са оркестри, подаръци, веселби и т.н.

А обратното действие, когато се развежда е "панаир на простотата" - то са скандали, които понякога надминават децибелите и на най-силния оркестър, делба на подаръците и т.н, ред сълзи, ред сополи - чууудооо невиждано.

Само дето не разбирам що се правят тези панаири и в двата случая и вие успяхте ли да си ги спестите или поне единият от тях?

При мен - Панаира на суетата не успях да си го спестя, щото бях млада и зелена, но ако трябва да бъда честна - втори път това нещо не бих си го причинила! Със същите пари ще ида с либето да видя поне част от света, а не да плащам луди пари, за да може света да ми гледа сеира!

Панаира на простотата - при развода успях да си го спестя може би защото вече не бях млада и зелена! Като реших, че няма да ни бъде с бившия, си събрах бохчата и бух в големию град - сам-самичка, та да не ми се бъркат в мислите и действията! И така - след 2, че и повече години си се разведох с него мирно и кортко и нямаше ни панаири, ни простотии Даже сега като се сетя, освен синчето и 1-2 много близки никой не знаеш кога е деня и часа на събитето!

А, сега да ви видя - при вас като как се получиха тез две мнооого важни мероприятя и действия и дали пък случайно не си пазите някое и друго филмче, та да се посмеем заедно.

Тема Re: ПАААНАИРИ, ПАНАИРИ!нови [re: sawana11]  
Автор 4usmivki (пристрастен)
Публикувано19.09.10 19:52

Mi аз у другата тема написах малко смешки, че там тръгна.
Иначе казах, че при мене беше пълна програма и на двете събития.
Бяха се скарали бишата и майка ми.
Та седим си кротко на сватбата и от едната страна ми съска бившата "Вашите ко се кръстниците поздравяват - аз ли иман сватба или кръстниците"
От другата страна майка ми "Тая ако продължава се държи така с мене ще си тръгна"
Иде ред да обикаляме масите - булката я няма

А и никой не я знай де е :)
Бе накрая ги изпратих по живо, по здраво и си купонясах с приятели до сутринта.
За развода беше мале мила.
Дет се викаше в едни смешки...
Друг път ку ума такива културни мероприятия, аз се отказвам :)

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано19.09.10 19:57

Моята сватба си беше много весела. Е, не можах да се отърва от банкнотите, дето ми ги закарфичваха по роклята и вместо дисководещ, тракийски оркестър ни свиреше "Марина, Марина" и "Рок араунд дъ клок", ама много важно. Скъсахме се от танци и купон. Когато човек прави нещо с желание, винаги е хубаво.

За развода... ако се оженя някога за Идиота, може и да ви разкажа след време.

Най обичам да чета, ама не мога.

Автор bubble (МАРУЛКА)
Публикувано19.09.10 20:00

Сватбата- нема рокля за моя ръст по магазините, на сандалите резах токовете, а роклята с омразна попска яка и една бела хризантема на кръста...още в началото като се въртях около масата се омазах с лютеница от "основното мешана скара", хризантемата зачезна..а -да а преди подписа ми бяха дали рудотел, за да съм спокойна и придобих кравешко изражение гарнирано с херпес на устата/ не от лоша хигиена на бъдещия съпруг/...чувството ми за хумор и то кравешко стана и нещо запецвах на отговорите...
развода- два пъти опити за взаимно съгласие и накрая по същество, но без циркови изпълнения...отидох след "заседанието" на язовира- пих една бира, наревах се и се прибрах да си прибирам чавенцата от училище...

Автор PipilotaViktualija (не онази)
Публикувано19.09.10 20:09

Не обичам шумните веселби, наречени сватби, които се превръщат в тържество на кича в много случаи, в панаир на суетата или в повод за напоителни разкази и легенди всред сродяващите се фамилии с гравитиращите им знайни и незнайни родственици. А и не ми е много драго да съм център на вниманието, цялата в бяло и с глупава, неловка усмивчица на уста. Ама на, не можах да се преборя, та участвах активно в две грандиозни мои сватби, след което се зарекох да се женя вече кротко, тихо и в силно-ограничен приятелски кръг

.
А що се отнася до разводите: специалистка съм по безпроблемното изнасяне от брака, съпроводено от възможно най- малко циркаджийски преживявания. Мисля си, че съм имала късмета цял живот да попадам и на много свестни мъже (с едно изключение), все пак.

Редактирано от PipilotaViktualija на 19.09.10 20:42.

Тема Re: ПАААНАИРИ, ПАНАИРИ!нови [re: bubble]  
Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано19.09.10 20:14

Хахаххаха, ох, тая вечер само се хиля тук

Мойта рокла за сватбата беше от над гърдите до под дупето За общината имах и една прозрачна риза отгоре, всичко под наем, към основата се залепваха ръкави и полища, ама .. айде де!!! И на 12 сантима ток. Не бях пишкала с часове, щото.. трябва помощник за разкопчаване

На развода бях с чисто нова прическа /3 часа/, нови дрехи и ботуши, сутринта бях измила и изтрила цялата къща, не с някаква умисъл, ама да върша нещо

Тема Re: ПАААНАИРИ, ПАНАИРИ! [re: chavdar4e]  
Автор bubble (МАРУЛКА)
Публикувано19.09.10 20:23

Смей се- сватбата голема кат за панаир- ма никой ме не пита за роклята...от поредния магазин се тръшнах и разревах на улицата, че и за булка не са ме предвидили...сичките за ръст 170..а аз 175...уджас...все ми над кокалчетата...

най-ми беше кеф кат я омазах омразната рокла с лютеница, барабар с чантата и края на булото
а после в същата стая дет си бях вадила паспорт се изтъпанчих да си го сменям с новата фамилия...на вратата пишеше : "Тъжни обреди" и ме изгледаха странно като поисках смяна на паспорта
За това сега съм си обещала и си имам съзаклатничка- да ходим да мерим булченски рокли и да се щракна с некоя готина рокла- мечта!

Автор tia9 (странна птица)
Публикувано19.09.10 20:32

Аз другата крайност, 1.60 напръсти))) с триста зора НЯКАКВА, рокля приблизетолно ми ставаше)))))))))))имахме две-три допирни точки. Обувки 35-36........никакъв шанс да намеря бели, та 37, настъпвах си роклята, после я запалих с цигара в колата, а през цялото време не исках изобщо рокля, ама.......вопли, стонове, как булка без рокля.

Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано19.09.10 20:39

Някъде при свеки имам едни страхотни снимки, аз с невероятно късата и тясна бяла рокля /ако може да се нарече така/ и братовчедка ми в черно, говорим си нещо пред ресторанта, страхотна снимка, черно и бяло, русо и черно, едно бурно ръкомахане на ярко ноемврийско слънце. С перли по роклята и косата... Хубав спомен си ми е, ма тва щото съм суетна сигурно

Тема Re: ПАААНАИРИ, ПАНАИРИ!нови [re: chavdar4e]  
Автор bubble (МАРУЛКА)
Публикувано19.09.10 20:42

Добре, че си суетна

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.