Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:31 06.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема За границите и обществото...нови  
Автор Marygold_vn (Алтруист)
Публикувано17.09.10 21:28

... размислих се за границите на общоприетото, за обществото и неговите условности, които се оказва са доста динамични...
Повода - в един хипермаркет във Варна, на средата на търовската зала една мама седи права , отегчено гледа наоколо с разголена гръд и сучещо бебе...
Та мисля си...аз съм толерантен човек - малко неща могат да ме втрещят... още повече, че тотално отричам позитивната роля на обществото към днешна дата...но се смутих...даже ми стана неприятно от гледката, която при други обстоятелства умилява...
Въпросът - какво би ви втрещило, какво не бихте приели, че е в границите на приемливото поведение в обществото?

Silence Must Be Heard, Noise Should Be Observed...

Тема Re: За границите и обществото...нови [re: Marygold_vn]  
Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано17.09.10 21:34

Въпросът - какво би ви втрещило, какво не бихте приели, че е в границите на приемливото поведение в обществото? Не и това, което описваш. Не виждам нищо втрещяващо в нещо толкова естествено. Самата аз също съм кърмила навън, вярно, като гледам да не е много открито. И честно казано не се сещам и за нищо друго толкова втрещяващо. Е, вероятно, ако видя някого да прави секс насред парка по светло ще се изненадам, ама най-многото да стане повод за бъзик.

Най обичам да чета, ама не мога.

Автор danaia_nn ()
Публикувано17.09.10 21:37

Не мисля, че нормална жена би кърмила насред хипермаркета

Тема Re: За границите и обществото...нови [re: ПOЛУидиoтчeтo]  
Публикувано17.09.10 21:38

Съгласна - кърменето е най-естественото нещо на света, но в средата на оживения хипермаркет не изглеждаше точно така...

Публикувано17.09.10 21:45

А по-естествено ли щеше да е, ако детето е гладно, да пищи, пък мама да прави общоприетото и естествено за това място пазаруване?

Не ме разбирай погрешно! Не съм привърженик на демонстративното кърмене. Има си начин да се направи по-елегантно, но не е трагедия и за мен не е шокиращо. По принцип за мен голотата в почти никакъв вид не е шокираща, макар да не съм нудист.

Тема Re: За границите и обществото...нови [re: danaia_nn]  
Публикувано17.09.10 21:46

А какво би правила нормалната жена?

Тема Re: За границите и обществото...нови [re: danaia_nn]  
Автор TpaнcПeниcAдилapec (старо куче)
Публикувано17.09.10 21:48

Бе то още по-естествено е да видиш
мъж, опънал 5 бири, да пикае насред хипермаркета ...
Пусто, че има тоалетни, а няма стаи за кърмачки

разклати преди употреба

Редактирано от TpaнcПeниcAдилapec на 17.09.10 21:48.

Тема Re: За границите и обществото...нови [re: TpaнcПeниcAдилapec]  
Публикувано17.09.10 21:50

Те сега ми припомни какво ме шокира веднъж. В Барселона един човек се изпика пред мен на тротоара. Вярно, беше инвалид, ама там пък си имат всякакви тоалетни. Обаче явно им е навик да си пикаят така, щото не беше единствен случай.

Публикувано17.09.10 21:51

А дали мамата не знае кога детето ще се разпищи гладно?

Ти сама го казваш - че може да се направи по-елегантно...
Аз съм нудист - и въпреки това гледката не ми хареса, дотолкова , че да разсъждавам над нея след два часа...
ПП Не ми се искаше да споря, а да изслушам

Автор Фaтa Mopraнa. (лазурна)
Публикувано17.09.10 21:54

Абе и аз нещо не забелязвам нищо неморално и шокиращо..

Дори не е еротично, изглежда ми просто част от бита на кърмачката.
Още повече уважавам кърмещи жени, а не силиконови.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.