Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:46 29.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Да питам...нови  
Автор _Brave_ (Ares)
Публикувано13.09.10 16:28

Какво толкова обединително може да има в разводите, та да съберат такъв голям клуб? Или просто е място, където хората си бъбрят за всичко и знаят, че помежду си имат поне едно общо нещо - развели са се?
Или пък разводът дава някаква особена мъдрост, недостъпна за моми, ергени и бракувани?

И в крайна сметка за какво да се борим - за повече, или по-малко разведени?

П.П. "Говорим за секс" нещо се бъгна та реших да пошетам из съседните дворчета. Но като гледам тук има доста от "нашите" знакови фигури, та...

IN NOMINE PATRIS ET FILII ET SPIRITUS SANCTI

Тема Re: Да питам...нови [re: _Brave_]  
Автор юpaтa ()
Публикувано13.09.10 17:30

и аз това се питах ... и все още си питам

...може би е останало нещо недодялано, недовършено, недоизказано ... и това явно гложди хората

понякога е забавно, но преди беше по забавно , защото останаха хората с накърненото и неизживяното, но има и малцина свежари, които могат да се погледнат в страни, да се посмеят и на себе си или просто да махнат и да си кажат: "какво от това?!"

ГЗС - хм, ми то да се говори не е толкоз интересно, колкото самия секс

п.п. разводът по скоро взема, околкото дава, ако гледаш клуба де , а "борбата е безмилостно жестока"

Автор TpaнcПeниcAдилapec (старо куче)
Публикувано13.09.10 17:36

То всеки пише където му падне.
Ни явно има 2 типа хора.
Такива дето си говорят за секс и
други дето не се помайват.
Тук се събира пасмина предимно от втория вид

Аааааа, краднал съм от Юрата преди да го прочета. Сори.

разклати преди употреба

Редактирано от TpaнcПeниcAдилapec на 13.09.10 17:40.

Автор Maмyт (fat user)
Публикувано13.09.10 17:41

Докато някой само си говорят за секс, други го правят ...

В крайна сметка и едните и другите идват тук! Едните им слагат рога, щото само говорят, а другите са бивши на първите...

Автор chavdar4e (бивше 4ave)
Публикувано13.09.10 17:47

Амииии, изживяването не е от най-леките, това ни обединява, може би.. Емоционално, психически, материално, ако щеш. Трудно го разбират хора, които не са минали от там, макар че тук имаме и доста клубари, които са си женени, но или родителите им са имали такива отношения, или преди са били разведени. Та... шарен свят.
А и далеч не си говорим само за разводи

Автор ariel$$ (стар клубар)
Публикувано13.09.10 17:53

Някога пишех в ГЗС, но ми доскуча и престанах. Сексът е като магданоза в салатата. Придава й друг вкус и аромат, но само магданоз да рупам не ме влече. Казват, че сваля кръвното, но на мене ми е блудкав. Не че няма да ям салата и без магданоз, но е хубаво да го има.
С времето се понаситих и на този клуб. Може би защото влязох в друга фаза. Принципно не съм пораженец и безконечните сълзи ме дразнят, а от друга страна не си падам по дракането.
Хубвите страни на клуба са, че хората имат опит в много сфери и можеш да се осведомиш за какво ли не.

Автор won (cool)
Публикувано13.09.10 21:14

Или пък разводът дава някаква особена мъдрост, недостъпна за моми, ергени и бракувани?
И в крайна сметка за какво да се борим - за повече, или по-малко разведени?

Абе точно тази мъдрост гледай да те пропусне! Щото има първо рани и докато станат на белези...ами боли... мамка му!
А и деца като има замесени, и те със своите зададени и незададени въпроси, но пак с болка си...

А за какво се борим

- за повече диалог, заедност, любов, положителни емоции, щастливи двойки, деца... все обикновени неща.

Което не заложиш, не го губиш.

Автор 4usmivki (ентусиаст)
Публикувано13.09.10 21:18

Ми...споделена мъка - половин мъка.
Споделена радост - двойна.
Мъдрост в разводите няма, но пък има по- мъдри, дето помагат на по-немъдрите да преодолеят по-лесно последствията.
Нещо таквоз е май.
Кой получава потупване по рамото, кой шамари - кото дойде :)
Ся кат знайш колко може да е гадно едно нещо - що да не помогнеш с добра дума на нуждаещ се.

Автор Дapeнa :-) ()
Публикувано13.09.10 22:20

А какво толкова обединително има в ГЗС, та се събирате и пишете?

Тъй де, и ние обичаме да си споделяме едни неща ... ама кръгозорът ни е малко по-голям, освен темата, която се обсъжда във вашия клуб си говорим и за други нИща

А таз наШта мъдрост дано не те достига, че в повечето случаи от зор помъдряваш

Тема Re: Не питай!нови [re: _Brave_]  
Автор zagubenrak (новак)
Публикувано14.09.10 01:21

Един от малкото "живи" /действащи ежедневно/ клубове! Трябва ти - не трябва ти- знаеш , че ще има реакция! Обичаща, страдаща или не-активна и отговорна, и ангажирана и ...ЖИВА!Те това сме ние! И аз Ви чакам и Обичам!И се ядем/сурови/ и се дъвчем, и се преглъщаме и се задавяме/ давим/ и както е казал поета ... още ни има... и...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.