|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Глеам,
|
|
Автор |
Losty () |
Публикувано | 15.09.10 23:12 |
|
никой се не е сетил да фърли едно канче вода на учениците, дето са нащо най- мило и драго, уж и зарад тях нема да живеем с тоо и с онази, щото да не им развалим бъдАщето.
Та ,от мен ено- Да са ни живи и здрави децата, да им е лека поредната ученическа година и да носят пълни бележници с дяволски числа
На дОбър им час!
| |
|
Е, ти се сетИ, братче ! Едно, дет даскалЕте са си легналЕ. И друго, дет мойте изкласиа.
| |
|
ДрЪтите ,кат теп, да си сЕдат дОма и да плетат шушони за унуката, и да'н четът в нето, щот некой не пишат веке..
Ний дет сме млади, съ поздравляааме.
ей ти ,дан ривеш ноо
Редактирано от Losty на 15.09.10 23:21.
| |
Тема
|
Re: Глеам,
[re: Losty]
|
|
Автор |
LlRA.. (мission) |
Публикувано | 15.09.10 23:34 |
|
Цял ден от разкарване и празнуване, преди малко свърши този 15. 09
Не отидохме за 9 часа , а направо преди влизането в клас за да си вземе учебниците...щото не обичам да мЪ целуват преди да ме таковат...хехехе:)))...така и така само за пари ще става реч, както и се отпочна де...та нЕма нужда да ми пеят и да ни поздравяват
Честито и на теб и детето ти!
| |
|
Кво разпряваш, в понеделник си взех седмичната заплата и вече съм назад с една следваща
От детската градина получих мейл да съм така добра, както и хубава, да се явя другата седмица с пейсе кинта на родителската...
Не ми гавари на меньой
| |
|
Ай млЪкни, млЪкни, стиа ся!
ПлиснИ едно канче и за другите деца!
| |
|
Оти, ма ? Ти ли беше ученичката днес ?
Лиро, Лироо ..
| |
|
Ха, ние ходихме за 1 час после се разхождахме. Утре няма да ходим щото имаме мач
Редактирано от danaia_nn на 15.09.10 23:47.
| |
|
Успешна учебна година и на тримата мускетари у вас
И ти начело - един Д'артанян
Редактирано от LlRA.. на 15.09.10 23:44.
| |
|
Много е сладка ученичката, а къде й е раницата?
И с цветята изглеждат много свежи и весели На 1вия учебен ден на дъщеря ми им бяха раздали слънчогледи
Всичко хубаво!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|