|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Някой би ли ми обяснил
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 12.09.10 15:07 |
|
защо разведените дами от прованса са толков напористи и правят салти мортали за да хванат някой балък от София да ги "оправя" в живота, да ги издържа , да ги кътка и т.н.??? правят се на свети води ненапити, "скромни" супер добри доманкини, носят пантофите на балъка след като той се прибере у дома, готвят му по 5 манджи:))) ама това е докато му "стъпят" на врата и след това си хукват по стар прованс обичай да му въртят стари като света курвенски номера
вие сте хора с опит тук, има и доста дами от прованса обяснете ми причините за всичко това,
какво ги кара да са така устремени, какво толкова им харесва в тази пренаселена и пълна с трафик София?
| |
Тема
|
Па некои,
[re: dymo]
|
|
Автор |
parvaty (божествена) |
Публикувано | 12.09.10 15:11 |
|
направо у Италия го фащат балъка!
Ама, Димке, мое ли си толко елементарна, ей това не разбирам! Как може да напишеш толко Ного тежки глупости в един пост, каИ ми, кака!?!?
| |
Тема
|
Чакак сега...
|
|
Автор |
mirror_ (mirror image) |
Публикувано | 12.09.10 15:18 |
|
По онова от преди няколко месеца ли още боледуваш, когато беше пуснала същата тема или рецидив се е получил. Макар, че и при двата случая положението не е много добро, ама са различни хапчетата, нали разбираш.
| |
Тема
|
Re: Па некои,
[re: parvaty]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 12.09.10 15:21 |
|
нещо си много назад с материала Първата, каква Италия те гони???
или от завист и злоба забрави страната в която съм??? не, не е тази, я си припомни
я си напъни мозъка
и ти си от тези дето се борят за място под небето, ама се не успяват , ех да му се невиди:))) някой просто не ги могат тези неща , спокойно без нерви
| |
Тема
|
Re: Чакак сега...
[re: mirror_]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 12.09.10 15:24 |
|
наистина искам да проследя психиката на провинциалната дама, извини ме, ако се повтарям и те отегчавам, ако нямаш материал за анализ не се хаби да МИ отговаряш
| |
Тема
|
Ясно...
|
|
Автор |
mirror_ (mirror image) |
Публикувано | 12.09.10 15:28 |
|
Повтаря се. Пак са те препънали на същото място. Скоро ще събереш бройка за представителна извадка.
| |
Тема
|
Re: Някой би ли ми обяснил
|
|
Автор |
pravil-nick (.. от зор) |
Публикувано | 12.09.10 15:29 |
|
Втасо, отговаряй като те питат, ма !
| |
Тема
|
Re: Ясно...
[re: mirror_]
|
|
Автор |
dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ) |
Публикувано | 12.09.10 15:32 |
|
никой никъде не ме препъва, аз съм от недосегаемите хаха, а ти не се мори да ми постваш, щото ще влезеш в една друга извадка
| |
Тема
|
Re: Някой би ли ми обяснил
|
|
Автор |
danaia_nn () |
Публикувано | 12.09.10 15:36 |
|
Не съм чела предната ти тема, така че ако искаш разкажи накратко.
По тази: Вероятно си е търсела някаква "работа", после се е върнала при нещо по-интересно.
| |
Тема
|
Аз не съм Първата,
|
|
Автор |
parvaty (божествена) |
Публикувано | 12.09.10 15:37 |
|
аз съм Парвати, ама така е то - като нямаш елементарна обща култура, нормално е да не правиш разлика!
Изобщо не ми пука къде си, честно казано, недей да правиш пренос на собствената си мизерна същност върху мен - няма за какво да ти злобея, дарлинг - аз което искам си го имам, получавам и плащам САМА!
Срещу мен да тичаш, няма да ме стигнеш, дарлинг!
Сполай ти!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|