Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:34 13.05.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб на разведените
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Някой би ли ми обяснилнови  
Автор dymo (ЛЮБОВИПАКЛЮБOВ)
Публикувано12.09.10 15:07

защо разведените дами от прованса са толков напористи и правят салти мортали за да хванат някой балък от София да ги "оправя" в живота, да ги издържа , да ги кътка и т.н.??? правят се на свети води ненапити, "скромни" супер добри доманкини, носят пантофите на балъка след като той се прибере у дома, готвят му по 5 манджи:))) ама това е докато му "стъпят" на врата и след това си хукват по стар прованс обичай да му въртят стари като света курвенски номера

вие сте хора с опит тук, има и доста дами от прованса обяснете ми причините за всичко това,
какво ги кара да са така устремени, какво толкова им харесва в тази пренаселена и пълна с трафик София?

Тема Па некои,нови [re: dymo]  
Автор parvaty (божествена)
Публикувано12.09.10 15:11

направо у Италия го фащат балъка!

Ама, Димке, мое ли си толко елементарна, ей това не разбирам! Как може да напишеш толко Ного тежки глупости в един пост, каИ ми, кака!?!?

Тема Чакак сега...нови [re: dymo]  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано12.09.10 15:18

По онова от преди няколко месеца ли още боледуваш, когато беше пуснала същата тема или рецидив се е получил. Макар, че и при двата случая положението не е много добро, ама са различни хапчетата, нали разбираш.

Тема Re: Па некои,нови [re: parvaty]  
Публикувано12.09.10 15:21

нещо си много назад с материала Първата, каква Италия те гони???

или от завист и злоба забрави страната в която съм??? не, не е тази, я си припомни

я си напъни мозъка

и ти си от тези дето се борят за място под небето, ама се не успяват , ех да му се невиди:))) някой просто не ги могат тези неща , спокойно без нерви

Тема Re: Чакак сега...нови [re: mirror_]  
Публикувано12.09.10 15:24

наистина искам да проследя психиката на провинциалната дама, извини ме, ако се повтарям и те отегчавам, ако нямаш материал за анализ не се хаби да МИ отговаряш

Тема Ясно...нови [re: dymo]  
Автор mirror_ (mirror image)
Публикувано12.09.10 15:28

Повтаря се. Пак са те препънали на същото място. Скоро ще събереш бройка за представителна извадка.

Тема Re: Някой би ли ми обяснилнови [re: dymo]  
Автор pravil-nick (.. от зор)
Публикувано12.09.10 15:29

Втасо, отговаряй като те питат, ма !

Тема Re: Ясно...нови [re: mirror_]  
Публикувано12.09.10 15:32

никой никъде не ме препъва, аз съм от недосегаемите хаха, а ти не се мори да ми постваш, щото ще влезеш в една друга извадка

Тема Re: Някой би ли ми обяснилнови [re: dymo]  
Автор danaia_nn ()
Публикувано12.09.10 15:36

Не съм чела предната ти тема, така че ако искаш разкажи накратко.

По тази: Вероятно си е търсела някаква "работа", после се е върнала при нещо по-интересно.

Тема Аз не съм Първата,нови [re: dymo]  
Автор parvaty (божествена)
Публикувано12.09.10 15:37

аз съм Парвати, ама така е то - като нямаш елементарна обща култура, нормално е да не правиш разлика!

Изобщо не ми пука къде си, честно казано, недей да правиш пренос на собствената си мизерна същност върху мен - няма за какво да ти злобея, дарлинг - аз което искам си го имам, получавам и плащам САМА!

Срещу мен да тичаш, няма да ме стигнеш, дарлинг!

Сполай ти!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.