|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Тук ще се говори за любовници!
|
|
| Автор |
mirror_ (mirror image) |
| Публикувано | 12.08.10 15:05 |
|
|
Вълнува ме един въпрос:
Каква степен на вярност, може да се очаква между любовници?
Защото във всички отношения, все пак съществува лоялност. Говоря за връзка, а не за спорадичен секс.
Сега ще ми кажете, да не очаквам такава от някой, който изневерява на съпругата си, защото е показателно. Ама нали сме се разбрали, че изневеряват на съпругите си тези, на които им липсвало нещо дОма. Добре, но като завържат отношения и с любовница, нали се очаква, че тя е събирателен образ на всички липси. Третата, тази дето се явява подгласника на първата, какви липси ще покрива или ще седи „безработна”. Не ми изглежда честно така
Че се чудя, нали ако имам семеен любовник, имам право да съм недоволна, ако го сгащя на някое „трето” място..т.е го набарам без гащи там? Айде жена му ще минава за служебни обязаности, ама да изневерява и на любовницата си, вече ще идва за сметка на моите липси.
Освен това, много ме занимава въпроса, като си хвана любовник, как да изравня сметката, защото той идва с една жена напред? Значи, или аз официално, трябва да изнамеря друг да ми покрива липсите от първия, или този първият, трябва да се поти двойно повече заради мен
| |
|
Тема
|
Re: Тук ще се говори за любовници!
[re: mirror_]
|
|
| Автор |
lud gidiq (ENERGY POWER) |
| Публикувано | 12.08.10 15:09 |
|
|
ебаси сложната система , кои по-колко, и защо...
Лично аз вярност не очаквам от никоя...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
LlRA.. (мission) |
| Публикувано | 12.08.10 15:13 |
|
|
Много съм невеща по таз тема...пфууу...нЕма да мога да пиша, а ако го направя, ще са само предположения и това дето съм чувала...ако приемаш такива де:)))
Мразя да пиша от НЕличен иначе опит
Редактирано от LlRA.. на 12.08.10 15:18.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
copadevino (весела) |
| Публикувано | 12.08.10 15:16 |
|
|
Аз пък не мога да разбера как тези мъже с повече от една любовница (нали се твърди, че ги има) издържат времево и физически на толкова жени. Голям ресурс ще да има такъв мъж. Ако предположим, че изпълнява редовно семейните си задължения, а любовницата е някоя страстна, как се оправя този мъж?
| |
|
|
|
Ми аз понеже се изчерпах в предната тема, поствам тук краткия си личен опит.
Реших да не вземам участие в тази тема, ама не издържах.
Щото и аз май съм била в ролята на измамената любовница, нищо, че не стана консумацията.
Научих паролата на имейла на жененото гадже. Така както си я набираше, нали съм хрътка, я видях и запомних. Та влизах от време на време, за да знам какво ги върши.
Излових го докато се уговаряше с някаква стара любов, която си идваше от Щатско в БГ за лятото, ама в София. Щяха да ходят на някаква вила в Балчик. Имаше и дата.
Първо се разбеснях, а после ми стана смешно. Какво до направя в случая?
Да отида и да кажа на жена му: Госпожо, той вече мами не само Вас, но и мен.
А да не говорим, че аз вече му бях изневерила.
Ама се бях развела вече и си бях мома, така да се каже.
Мисълта ми е - никаква вяра на някой който изневерява с теб.
| |
|
|
|
Не винаги хората изневеряват поради големи липси у дома, но това е най- често срещаното алиби. Ако обаче такива липси съществуват, в семейството има някакъв по- дълбок разрив на личностно ниво, изневярата може да бъде паралелна връзка, съчетана с влюбване, т.е. нормално е да се очаква някаква лоялност. Такъв вид паралелна връзка обикновено води и до промяна на семейното статукво. Ако ли не, ако няма никакво намерение за такава промяна, и тази връзка попада в другата графа. Някои хора просто не могат да бъдат дълго моногамни, а липсите им са по- скоро от сексуален характер, тъй като брачният секс твърде често е ужасно занемарен, каквото и да си говорим тук. Или пък липсва онзи емоционален кик, който те кара да се чувстваш все още на ниво, желан, жив, а не мебел от общото домакинство...
Редактирано от PipilotaViktualija на 12.08.10 15:20.
| |
|
|
|
Просто не се оправя.
Ама му върви сладката приказка, очарователен е и времето, прекарано с него е страхотно.
Освен това се влюбва съвсем наистина.
| |
|
|
|
имаш право. Може би по скоро има значение и годините , когато бях под 30 се вмаквах с лекота в подобни многоъгълници ...Сега трудно бих се навил, понякога просто ме мързи
| |
|
|
|
Под 30 всеки може.
Я да си на 50 и да трябва да ебеш наборки. А? Железен уй си требе.
| |
|
|
|
точно това казвах госпожо, просто не притежавам вашия елегантен изказ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|